- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.581
kafaanı vermek zorundaasın daha yenı dıye oyledır yoksa asıl kafayı yıyorsun cnm
yabancı dizi izleyen var mı pekiii ???
bende pc den takıp edıyorum zaten hepsını tv bende pek ızlemem zaten
sanırım bugn 2.kez aramıycaaak :18::18::18::18: Telefonum çalmadı akşam :18::18::18:
Bn game of thrones u bitirdim bide vampir daires bitirdim baskaaaaaaaaaaaa daha vardıda unuttum şimdi izlemiyorum artkbi ara how I met your mother a takmştım
hangilerini izliyorsun şekerim pekiii
pufffffüzme kendini canım benim durum daha vvhimm
the vampire daires yeni bölümleri çekiliyoo dün izledim hatta bii kaç gün önce yüklenmişti game of bekliyorum bende o arada rome ve the tudors bıtırdım bıtmıs dızı onlar eskılerden zaten sonra dexter falan bıtırdım aynen HIMYM bende ızlıyorum arada ya cok tatlıkomık
hayatım valla karısık kurusuk ızlıyorum ya ben her tarz var bılım kurgu , savas , tarıh , aile , genclık o bu su yani doluuuuuu cok guzel oluyo ama cunku mesela bı bolum 50 dk falan ay 3 5 bolum ızlıyorum bı bakyıorum aksam olmusss aramasını beklerkende dklar gecıyo yanı dıger turlu ınsana koyuyo bos bos bekleyınce
vampire daires yeni bölümleri cıktı mı yaaaaaaaaaaa
aynen sımdı 15 kasımda gene cekılcek bolumu eklencek ben dızımagden ızlıyorum sen nerde kaldın hatrlıyosan devam et ay bayılcam cok guzel gıtmeye basladı suan hatta hahah
ben 5.sezona kadar hepsini izledim yeni bölümleri bekliyodumama netten baktım 15 kasım diyo daha cıkmamş sanırım 6.sezon
5.sezonun ben 7. bölümünü izlicem işte 6.sezon yok dizimagde daha düşmedi herhalde yavaştan gidiyolar ben izliyorum öyle
İzle izle bn baya sarmştm bi ara finallerime çalışmayıp vampire daires izledigimi bilirim gece 1 e kadar
ahaha suan ben 12 dızı takıp edıyorum ay geberıyorum yanı resmen ama cok zevklı oluyo
Kafan karışmıyo mu tatlım yaaa
hahah işte dizimag üyeliğim var orda izlediğim bölümler bi sonraki bölümü falan var klasör diziler favoriler cart curt ondan karışmıyo yoksa aman tutamam hangisinde nerde kaldığımı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?