93/3 asker yolu bekleyenler

çok kötü hissediyorum canım kendimi bu şekilde yaptığı içinn onun aramasını bekleyeceğim o zaman söyleyeceğim söylemem gerekenii... değersiz olduğumu düşünmeye başlvdımmm insvn bir merk eder öldü mü kaldı mı diye

hahah evet evet sımdı benımde son 50 sayfa ıste devam edıcem ama bakalım sımdı bı tane bılım kurgu var onla mı devam etsem bılemedım sen devam ettın mı serıyı bıtırdın mı aynı bunlar ya valla

telefonumu kapatmayı düşünüyorummm artıkkkk

Yok daha 1.sini biticem işte ama digerlerinide okurum cünkü serili kitapları bitirmeyince içimde kalıyo
Snrada sırada Senden Önce Ben var ondada iyi diyolar bakalm

Ohhh iyiimiiiiis biz yine bir çarşı gününü kavgayla geçirdikk Sağolsun askım formunda şu sıralaar gözümüzü kavgayla açıp kavgayla kapıyoruzz

şimdi havalar soğudu , iyice geriliyolardır batıyo yaptıkları seyler bi de komutanlar falan .. bişey olmaz merak etme yavrum yaaa geçer geçer toparlanırsınız

Yok daha 1.sini biticem işte ama digerlerinide okurum cünkü serili kitapları bitirmeyince içimde kalıyo

cvnım hangü kitaptan bahsediyorsun... bu arada ben okudum -senden önce ben-i güzel bir kitap

biliyoruz ki erkekler ne kadar duygusal olsada bizim kadar ince düşünemiyorlar ... o yüzden bence sen ara ve içindekileri söyle .

Ohhh iyiimiiiiis biz yine bir çarşı gününü kavgayla geçirdikk Sağolsun askım formunda şu sıralaar gözümüzü kavgayla açıp kavgayla kapıyoruzz

Selman ı gidip sopalicam wallahi Ne üzüyomş bnm Hazalımı yaaaaaaa Özlediysen atla gel tiripli Selman Bey
Daha olayı bilmeden yüklendim ama

şimdi havalar soğudu , iyice geriliyolardır batıyo yaptıkları seyler bi de komutanlar falan .. bişey olmaz merak etme yavrum yaaa geçer geçer toparlanırsınız

biliyorum bebeğm şimdi her lafım batıyo ona özlemdenn bana sarıyo bişeye kızsa bana çataşıyo iki dakka sonra minikkk kusuuum diye dönüs yapılıyo Ondan takmıyorum o bağırıyo ben dnliyorum bittimi diyorum evet diyo tmm askm napıyosun dye devm ediyorum daha da kızıyo

e süpermişşşş bende empati yi okudum olasılıksızı okudum sonra düğümlere üfleyen kadınlar şimdi grinin elli tonu bitti bugün biter o 50 sayfacık kaldı sonra dijital kale var saygın okudu çok güzel dedi onu okıyım bi diyorum sonrada seriye devam ederim artık

senden önce ben var nasıl duymamıştım bennn konusu falan nasıl yanii :26::26:

Selman ı gidip sopalicam wallahi Ne üzüyomş bnm Hazalımı yaaaaaaa Özlediysen atla gel tiripli Selman Bey
Daha olayı bilmeden yüklendim ama

Ahahahaha sorma kuzum takmıyorum artk dnliyorum dnliyorum tmm diyorum ne yapiiimm öyle uzun sürmüyo zaten kendiside diyo senden baska kime nazım geçio kime patlıcam diye. Ben sabır tasıyımya

ahhaha sende az degılsın ama evet oyle yap hıc kafanı takma yanı gecıyo ıkı dk sonra duzelıyolar cunku

Aşk romanı gibi bşy sanırım özetide bu :

Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...

Yaşamın ince detayları Loudan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lounun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

-senden önce ben-in güzel değişik bir konusu var cnım tavsiye ederimmm sende kitap kurdusun snrım şekerimmm

senin okuduğun kitabı okumadım bir araştırayım ben çok severim kitvp okumayı. şimdi -tanrının unutulan çokcukları-nı okuyorum

aaaa okudum bn onu en son onu okudum ztn snra Grinin Elli tonuna başladm güzel kitap ama sonlara dogru dahada güzel akıcı oluyo Tanrının unutulan cocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…