- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.541
hıı o zaman bence cok okkalı bı mesaj at boyle ınat yaparak bosuna gununu bok edersın kendınınde onunda sonrasında .
mesaj at askerde o zorlukta bıle daha cok konusuyorduk falan de yanı acık acık neden beklıyosun kı
bende erotik roman okuyormmmGrinin elli tonu muy oksaa Korayda bna sapık diyo ya bn napiyim bn mi yazdm kitabı sanki bide cok okunanlar arasında alalah
bi sebebi vardır illaki canım ya sen arasan sorsan öğrenirdin hem durup durrken niye aramasn sormasn yoksa :26:
Ben bitirdimmmm onuuuu
Benmde az kaldı ikincisini alcam snra
Ama böyle kendini yiyip bitrcegine bi haber al niye aramamş diye,sacma bi sebep söylerse kızarsn cünkü baska bi durum olmş olabilr aksilik bu yani ne zamn olcagı belli olmaz :26:
hahah evet evet sımdı benımde son 50 sayfa ıste devam edıcem ama bakalım sımdı bı tane bılım kurgu var onla mı devam etsem bılemedım sen devam ettın mı serıyı bıtırdın mı aynı bunlar ya valla
Ohhh iyiimiiiiis biz yine bir çarşı gününü kavgayla geçirdikkSağolsun askım formunda şu sıralaar gözümüzü kavgayla açıp kavgayla kapıyoruzz
Yok daha 1.sini biticem işte ama digerlerinide okurum cünkü serili kitapları bitirmeyince içimde kalıyo
Snrada sırada Senden Önce Ben var ondada iyi diyolar bakalm
çok kötü hissediyorum canım kendimi bu şekilde yaptığı içinnonun aramasını bekleyeceğim o zaman söyleyeceğim söylemem gerekenii... değersiz olduğumu düşünmeye başlvdımmm insvn bir merk eder öldü mü kaldı mı diye
Ohhh iyiimiiiiis biz yine bir çarşı gününü kavgayla geçirdikkSağolsun askım formunda şu sıralaar gözümüzü kavgayla açıp kavgayla kapıyoruzz
biliyoruz ki erkekler ne kadar duygusal olsada bizim kadar ince düşünemiyorlar ... o yüzden bence sen ara ve içindekileri söyle .
şimdi havalar soğudu , iyice geriliyolardır batıyo yaptıkları seyler bi de komutanlar falan .. bişey olmaz merak etme yavrum yaaa geçer geçer toparlanırsınız
cvnım hangü kitaptan bahsediyorsun... bu arada ben okudum -senden önce ben-i güzel bir kitap
Yok daha 1.sini biticem işte ama digerlerinide okurum cünkü serili kitapları bitirmeyince içimde kalıyo
Snrada sırada Senden Önce Ben var ondada iyi diyolar bakalm
Selman ı gidip sopalicam wallahiNe üzüyomş bnm Hazalımı yaaaaaaa Özlediysen atla gel tiripli Selman Bey
Daha olayı bilmeden yüklendim ama
Grinin Elli Tonu
Senden önce bn i okicam ama önce bu seriyi bitirmem lazm
biliyorum bebeğm şimdi her lafım batıyo ona özlemdenn bana sarıyo bişeye kızsa bana çataşıyo iki dakka sonra minikkk kusuuum diye dönüs yapılıyoOndan takmıyorum o bağırıyo ben dnliyorum bittimi diyorum evet diyo tmm askm napıyosun dye devm ediyorum daha da kızıyo
e süpermişşşş bende empati yi okudum olasılıksızı okudum sonra düğümlere üfleyen kadınlar şimdi grinin elli tonu bitti bugün biter o 50 sayfacık kaldı sonra dijital kale var saygın okudu çok güzel dedi onu okıyım bi diyorum sonrada seriye devam ederim artık
senden önce ben var nasıl duymamıştım bennn konusu falan nasıl yanii :26::26:
e süpermişşşş bende empati yi okudum olasılıksızı okudum sonra düğümlere üfleyen kadınlar şimdi grinin elli tonu bitti bugün biter o 50 sayfacık kaldı sonra dijital kale var saygın okudu çok güzel dedi onu okıyım bi diyorum sonrada seriye devam ederim artık
senden önce ben var nasıl duymamıştım bennn konusu falan nasıl yanii :26::26:
senin okuduğun kitabı okumadım bir araştırayım ben çok severim kitvp okumayı. şimdi -tanrının unutulan çokcukları-nı okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?