- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.701
Aynen öyle bugün başladı ve bomba gibi başladı yani, tüm sınıfın önümüzdeki seneye kalır ya bu ders dediği bir dersti
selam kızlarr iyi aksamlar
OFf ilk vize motivasyon açısındn hep herzmn onemlıdır gazı ya verır yada sondurur
selam iyi akşamlar nasılsın
OFf ilk vize motivasyon açısındn hep herzmn onemlıdır gazı ya verır yada sondurur
selam iyi akşamlar nasılsın
Selam canım, iyi akşamlar
sanada canım nasılsın gorusmeyeli
Sorma sorma fena söndürdü
iyi bende hem hastalıkla ugrastım bugun hemde derslerle sıkıcıydı aman olsa bi dert olmasa bi dert bu okulda
evet canım ugrayamadım ders calıstım felan baya yogundum kafamı derslere verdim bu aralar vallahiİyiyim hayatım sen nasılsın, yoktun bayadır
2. sınav bomba gibi geçer ıns cnmm
Geçmiş olsun tam salgın var ya bende ıyı degılm
evet canım ugrayamadım ders calıstım felan baya yogundum kafamı derslere verdim bu aralar vallahi
insallah canm guzel gecer
aynen salgın herhalde ben baya kotu atlattım sanada gecmiş olsun dikkat et kendine bu aralar
evet canım ugrayamadım ders calıstım felan baya yogundum kafamı derslere verdim bu aralar vallahi
insallah canm guzel gecer
aynen salgın herhalde ben baya kotu atlattım sanada gecmiş olsun dikkat et kendine bu aralar
Herkese merhabalarrrrrrr
Şükür gelebildm yaaaa içimde birikenler var
Herkese merhabalarrrrrrr
Şükür gelebildm yaaaa içimde birikenler var
Kızlaar napıyosunuz
Kızlaar napıyosunuz
Ahaha hosgeldin kuzucuum
İyiyiz şekerim, aynen kaldığımız yerden devam
Sen napıyosun
Şükür canımmm bende daha demın senı soruyordum neden gelemedı dıe ezgide sıraaaa oda bı gorunse İçini dök bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?