93/3 asker yolu bekleyenler

Evett bende dedm selmana gitmeden önce ayrılmısta kızdan çocuk barıstırmaya çalışyolar barışırlarsa gelsin dedim

Ayy buna çok güldüm yaa, Koray Enişte'ya saygılaaaaar

En güzelini yapmışsın canım, zaman bir nebze de olsa geçmiştir
aynen canım simdide yetiştiremiyom vallahi allaha sukur bu hafta sonları bana cok iyi geliyo
Herkese merhabalarrrrrrr
Şükür gelebildm yaaaa içimde birikenler var
merhaba hos geldin gecmiş olsun konuyu bilmiyom ama gecmiş bitmiş hadi bakalım
Kızlaar napıyosunuz
oturuyoruz aksama kadar sitres sonrada buralarda takılmaca işte sen ne yapıyorsun biz senle fazla muhabbet edemedik kısmet olmadı ama ederiz zamn cok yani

Ben hergün burdayım canım ama göremedim seni fazlaa ederiz tabi :)

Son düzenleme:
Gıcık olunacak konu mu arıyorsun canım, aman bak bir etrafına istemediğin kadar.

Zamanla azaltırız canım ya gıcıklıkları önemli degl bizim için problem degl biliyosn ki

Hepiniz tekrar hoşgeldiniz canlaar

Hoşbuldk canımm nasılsın askerin nasıl

kavga mı cıkmıs

Kısa dönemlerler uzun dönemlerden birisi kavga cıkarmş nedenini sevgilimde bilmiyo :26:

Iyiyiz ikimizde bebegim konuştukda bugün ceza almislar bolukten 2 3 kisi kavga etmiş hepsi ceza almis saat 6da içtima yapiyorlarken 5te yaptiriyorlarmis onlara 1 saat ayakta bekliyomus kiyamam yaa..
Siiz nasılsınız bebegm

of off kavga gurultuyu hıc sevmıyorum hele askerıyede en korktgum konuu

Iyiyiz ikimizde bebegim konuştukda bugün ceza almislar bolukten 2 3 kisi kavga etmiş hepsi ceza almis saat 6da içtima yapiyorlarken 5te yaptiriyorlarmis onlara 1 saat ayakta bekliyomus kiyamam yaa..
Siiz nasılsınız bebegm

Olur öyle şeyler ya bi tanesi bşy yapıyo bütün bölük ceza alıyo yerde süründürüyolar
Bn iyiyim askercigimde daha tam iyileşememş millet koşarken bnmki hasta diye yaprak süpürüyomş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…