- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.721
Eeheh kısa bir aradan sonra tekrar buradayıız
Hoşbuldm canımmm
Topigimiz bizsiz idare etmş ama yinede pek bi performans göremedim
Yakında aramıza yeni birisini ekleyebilrm Koray bizlere yeni bi üye katma peşindeOrdaki arkadasının sevgilisini aramıza katıcam bakalm
Hoşbuldm canımmm
Topigimiz bizsiz idare etmş ama yinede pek bi performans göremedim
Yakında aramıza yeni birisini ekleyebilrm Koray bizlere yeni bi üye katma peşindeOrdaki arkadasının sevgilisini aramıza katıcam bakalm
Ayy buna çok güldüm yaa, Koray Enişte'ya saygılaaaaar
Gördm canım ezgi 7 gün ban aldı onun gelmesi brz gecikebilr
Hep destek tam destek veriyoGıcık olmş oda bizim gıcık oldugumuz konuya ve öyle kişilere askeriyede kavga cıkmş bugün sanırım
Hep destek tam destek veriyoGıcık olmş oda bizim gıcık oldugumuz konuya ve öyle kişilere askeriyede kavga cıkmş bugün sanırım
aynen canım simdide yetiştiremiyom vallahi allaha sukur bu hafta sonları bana cok iyi geliyoEn güzelini yapmışsın canım, zaman bir nebze de olsa geçmiştir
merhaba hos geldin gecmiş olsun konuyu bilmiyom ama gecmiş bitmiş hadi bakalımHerkese merhabalarrrrrrr
Şükür gelebildm yaaaa içimde birikenler var
oturuyoruz aksama kadar sitres sonrada buralarda takılmaca işte sen ne yapıyorsun biz senle fazla muhabbet edemedik kısmet olmadı ama ederiz zamn cok yaniKızlaar napıyosunuz
aynen canım simdide yetiştiremiyom vallahi allaha sukur bu hafta sonları bana cok iyi geliyo
merhaba hos geldin gecmiş olsun konuyu bilmiyom ama gecmiş bitmiş hadi bakalım
oturuyoruz aksama kadar sitres sonrada buralarda takılmaca işte sen ne yapıyorsun biz senle fazla muhabbet edemedik kısmet olmadı ama ederiz zamn cok yani
Gıcık olunacak konu mu arıyorsun canım, aman bak bir etrafına istemediğin kadar.
Hepiniz tekrar hoşgeldiniz canlaar
kavga mı cıkmıs
Zamanla azaltırız canım ya gıcıklıkları önemli degl bizim için problem degl biliyosn ki
Hoşbuldk canımm nasılsın askerin nasıl
Kısa dönemlerler uzun dönemlerden birisi kavga cıkarmş nedenini sevgilimde bilmiyo :26:
Zamanla azaltırız canım ya gıcıklıkları önemli degl bizim için problem degl biliyosn ki
Hoşbuldk canımm nasılsın askerin nasıl
Kısa dönemlerler uzun dönemlerden birisi kavga cıkarmş nedenini sevgilimde bilmiyo :26:
Iyiyiz ikimizde bebegim konuştukda bugün ceza almislar bolukten 2 3 kisi kavga etmiş hepsi ceza almis saat 6da içtima yapiyorlarken 5te yaptiriyorlarmis onlara 1 saat ayakta bekliyomuskiyamam yaa..
Siiz nasılsınız bebegm
Olur öyle şeyler ya bi tanesi bşy yapıyo bütün bölük ceza alıyo yerde süründürüyolar
Bn iyiyim askercigimde daha tam iyileşememş millet koşarken bnmki hasta diye yaprak süpürüyomş
Ben hergün burdayım canım ama göremedim seni fazlaa ederiz tabi :)
Gecmis olsunn canımmm :)
bende girmiyorum bu arada ondan canım ederiz tabikide dertlerimiz sıkıntılarımız aynı nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?