93/3 asker yolu bekleyenler

[video=youtube;verEqfpybfg]http://www.youtube.com/watch?v=verEqfpybfg[/video]

Bu yıl da sensiz gelmiş Haziran, bana hoşçakal dediğin gün gibi,sensiz geçmişti ellerim bomboş.
Bir kalp atışında, o yaz sıcağında bir damla gözyaşımla bitmiş haziran.
Mevsimler gelmiş,mevsimler geçmiş.Bir yaprak düşmüş. Hiç görmediğim onca zaman da. Kalbim senleydi..

Ahh benim şarkıımmm

[video=youtube;5781wY_eX4M]http://www.youtube.com/watch?v=5781wY_eX4M[/video]

Bu kadar olur be Hazalım, ben de damardan Cem Adrian alıyorum aşırı dozdaaaa :2:

sen nereden duydun canım bunu bı ara gundemde vardı ama sonucunu vermemişlerdi ??

Kışlada askerliğin 12 aya indirilmesinin sevinci sürüyor. Uzun dönemlerde erken terhis henüz başlamazken, şimdi de kısa dönem askerleri heyecan sardı. CHP'nin kanun teklifi Meclis'ten geçerse kısa dönem askerlere de erken terhis yolu gözükecek.

CHP kısa dönem askerlik süresinin daha da düşürülmesi için harekete geçti. Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun verdiği kanun teklifinde 6 ay olan kısa dönem askerliğin 3 aya indirilmesi isteniyor.

Teklifin gerekçesinde ekonomik gelişmeler ön plana çekildi. 6 ay süre ile ülke ekonomisine katkı sağlamak bir yana, ödenen vergilerle zorunlu askerlik hizmetindeki vatandaşlara harcanan paraların ülke ekonomisine fazladan külfet getirdiği belirtildi.

Teklifte ayrıca yetiştim ve eğitimli iş gücü vurgusu dikkat çekti. Eğitimli iş gücü için uygun askerlik süresinin 3 ay olduğu vurgulanan teklifte, ilerleyen dönemde sürenin daha da kısaltılması istendi.. kısa dönem askerlik düsüyormu diye yazıdıgın zaman bıcok haber sitei veriyo ve demin esim aradı bugun burdada öyle bi konusma gecmıs dedii dogrumu falan diye bilmiyorum dedim sonra netten bakıyım dedim var haber ama kısaltmazlar bence ki ins kısaltırlarrrrrr

Kisa donemler Dilekce vermişler ama 3 aya düşerse hiç gitmesinler daha iyi canım 6 ay iyi yani uzun donemde daha düşmesin 6-12 gayet iyi bence :)

ece bizim topikte senin için bişey yazdım gördün mü
arada sırada geliyosun ya oraya

Son düzenleme:
ece bizim topikte senin için bişey yazdım gördün mü
arada sırada geliyosun ya oraya

Gördüm canım ya cok sevdim o topigi hiç çıkasım gelmiyo
Az küfür öğreniyim dedim
Aaaaaaaaaa artk hep ordaym arasıra degl özletmem kendimi merak etme

Gördüm canım ya cok sevdim o topigi hiç çıkasım gelmiyo
Az küfür öğreniyim dedim
Aaaaaaaaaa artk hep ordaym arasıra degl özletmem kendimi merak etme

bekleriz cnm . . .
biz yerine göre davranıyoruz.bize nasıl davranılırsa öle yani.
ilk ayıbı kim yaptı önce onu düşünün.
askerlerimizin özlemi daha yeniyken sizlerler dertleşirken siz bizi resmen postalamak istediniz.sizinkisi güzelmiydi sence ?????

Ecee bırak cevap verme bebeğim sonra siz ceza alıyosunuz hic görme gormemezlikten gel

Hemşerime cvp vermeden olmazdı ya
Cok seviyo bni her zaman bnden bahsediyo yollarımı gözlüyo saolsun
Ben topicte yokken bile hayalimi görüyo POLİYANA gelmş diyo

Her iki topik içinde aynı uyarı geçerlidir, dün gece yaşananlar yaşansın istemiyorsanız artık polemiğe son veriniz!

Ufff sorma gelene kdr aglycammm sanirm.cmt onu gormeyeli 1 ay olcak.ne yani smdi bu askerlik allahim ya

selamın aleyküm kardeşler..
chp nin teklif ettiği 3 ay olayı kabul edilmez, kısa dönemler heyecanlanmasınlar..

Aglamaya yer ariyorum ztnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…