- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.761
selamın aleyküm kardeşler..
chp nin teklif ettiği 3 ay olayı kabul edilmez, kısa dönemler heyecanlanmasınlar..
selamın aleyküm kardeşler..
chp nin teklif ettiği 3 ay olayı kabul edilmez, kısa dönemler heyecanlanmasınlar..
POLİYANA'yı sevmeyeni dövüyorlarmış
Aleykum selamm.hosgeldinnnn cnm
Aleyküm selammm hayatıimm.. bencede 3 ay askerlikmi olurmuş ya..
Kışlada askerliğin 12 aya indirilmesinin sevinci sürüyor. Uzun dönemlerde erken terhis henüz başlamazken, şimdi de kısa dönem askerleri heyecan sardı. CHP'nin kanun teklifi Meclis'ten geçerse kısa dönem askerlere de erken terhis yolu gözükecek.
CHP kısa dönem askerlik süresinin daha da düşürülmesi için harekete geçti. Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun verdiği kanun teklifinde 6 ay olan kısa dönem askerliğin 3 aya indirilmesi isteniyor.
Teklifin gerekçesinde ekonomik gelişmeler ön plana çekildi. 6 ay süre ile ülke ekonomisine katkı sağlamak bir yana, ödenen vergilerle zorunlu askerlik hizmetindeki vatandaşlara harcanan paraların ülke ekonomisine fazladan külfet getirdiği belirtildi.
Teklifte ayrıca yetiştim ve eğitimli iş gücü vurgusu dikkat çekti. Eğitimli iş gücü için uygun askerlik süresinin 3 ay olduğu vurgulanan teklifte, ilerleyen dönemde sürenin daha da kısaltılması istendi.. kısa dönem askerlik düsüyormu diye yazıdıgın zaman bıcok haber sitei veriyo ve demin esim aradı bugun burdada öyle bi konusma gecmıs dedii dogrumu falan diye bilmiyorum dedim sonra netten bakıyım dedim var haber ama kısaltmazlar bence ki ins kısaltırlarrrrrr
Ufff sorma gelene kdr aglycammm sanirm.cmt onu gormeyeli 1 ay olcak.ne yani smdi bu askerlik allahim ya
Öhüm öhüüüm, merhaba kızçeleeeer
bence 1 ay oncesınde haberlerde dınledımm hatta hazırlanıyorduu kagıtlarr bişeyler atılcak orataya ama hadı haylrısı bılemıyorum olumsuz bakmamak lazımm uzun dönem ıcınde dıolrdı kısalmaz dııee bence toptan hepsını kısaltsınlar askerr fazlalıgı cook zateeen dolup taşıo askerıyeler , o kdr dolu kı yetmıoo beslenemıolr boyle olmaz
Kub88 aglasakta degmsıo aglamasaktaa kıyamam cok zorrr coook
bence 1 ay oncesınde haberlerde dınledımm hatta hazırlanıyorduu kagıtlarr bişeyler atılcak orataya ama hadı haylrısı bılemıyorum olumsuz bakmamak lazımm uzun dönem ıcınde dıolrdı kısalmaz dııee bence toptan hepsını kısaltsınlar askerr fazlalıgı cook zateeen dolup taşıo askerıyeler , o kdr dolu kı yetmıoo beslenemıolr boyle olmaz
Kub88 aglasakta degmsıo aglamasaktaa kıyamam cok zorrr coook
Cnm hosgeldin:)safagimiz atmadi dun brdaaa
hoşgördük diycem ama
neyse sevgili mune yi kızdırmayayım.
2 gündür yorduk onu da.
hiç gitmesinler bari di mi?
şu son 10 yılda chp nin teklif ettiği bir şeyin kabul olduğu nerede görülmüş
canım bence ümitlenmeyin.
3 ay gibi bir süreye inmesi zor.
1 ay acemilik olsa 2 ay mı askerlik yaptıracaklar?
bence 6 dan aşağı düşmez
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 12. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 157
... ezgisaygin ... 172
... yuppisi ... 175
... Snt55 ... 195
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 255
... zeytinagaci ... 258
... KUBB88 ... 272
... hnf25 ... 273
... Kanaryam35 ... 274
... blss ... 275
... KorEc ... 275
... nira87 ... 275
... mystery123 ... 276
... yunay ... 276
... ARAZIM ... 278
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... tuqbaCadi ... 356
... hilal1108 ... 356
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
oohh bugünde bittiiiiii9 günümüz gitmiş vay be onsuz kocaman 19 günnnn.. 10 gün erken ayrılınca daha kötü oluyor
Sen idmanlıymışsın kuzum, bitti ama bugün de bunu düşün ve mutlu ol yine de işimiz azla yetinmek artık
bugünde not aldırdıgım halde şafak kısmına yazılmamışımm neyse artık kendi kendime atırrırım
Bebeğim, biz kısa dönemiz ya o yüzdenmiş, burada uzun dönemler var bizde birlikte attırırız
Tabii hayatım biz 10 gün erken ayrıldık.. Ailesinin yanına gitti normalde İstanbul'da tek yaşıyor. Biticek elbet geçicek günler hep böyle kalakcak değiliz ya :) Burda ben daha size gelinlik nişanlık tüyoları vericem ooooBide canım bişey sorucaktım sana.. Dağıtım iznini 10 gün kullansa sıkıntı olur mu ?:26:
Bebeğim, biz kısa dönemiz ya o yüzdenmiş, burada uzun dönemler var bizde birlikte attırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?