93/3 asker yolu bekleyenler

Ufff sorma gelene kdr aglycammm sanirm.cmt onu gormeyeli 1 ay olcak.ne yani smdi bu askerlik allahim ya

bence 1 ay oncesınde haberlerde dınledımm hatta hazırlanıyorduu kagıtlarr bişeyler atılcak orataya ama hadı haylrısı bılemıyorum olumsuz bakmamak lazımm uzun dönem ıcınde dıolrdı kısalmaz dııee bence toptan hepsını kısaltsınlar askerr fazlalıgı cook zateeen dolup taşıo askerıyeler , o kdr dolu kı yetmıoo beslenemıolr boyle olmaz

Kub88 aglasakta degmsıo aglamasaktaa kıyamam cok zorrr coook

Eger kisa donem 3aya duserse uzun donemle arasnda hcbi adalet kalmiyo fark ck buyuyo.basbakan dusmesi gundemde deil demisti.

canım bence ümitlenmeyin.
3 ay gibi bir süreye inmesi zor.
1 ay acemilik olsa 2 ay mı askerlik yaptıracaklar?
bence 6 dan aşağı düşmez

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 12. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 157

... ezgisaygin ... 172

... yuppisi ... 175

... Snt55 ... 195

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 255

... zeytinagaci ... 258

... KUBB88 ... 272

... hnf25 ... 273

... Kanaryam35 ... 274

... blss ... 275

... KorEc ... 275

... nira87 ... 275

... mystery123 ... 276

... yunay ... 276

... ARAZIM ... 278

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... tuqbaCadi ... 356

... hilal1108 ... 356

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

oohh bugünde bittiiiiii 9 günümüz gitmiş vay be onsuz kocaman 19 günnnn.. 10 gün erken ayrılınca daha kötü oluyor

Sen idmanlıymışsın kuzum, bitti ama bugün de bunu düşün ve mutlu ol yine de işimiz azla yetinmek artık

Tabii hayatım biz 10 gün erken ayrıldık.. Ailesinin yanına gitti normalde İstanbul'da tek yaşıyor. Biticek elbet geçicek günler hep böyle kalakcak değiliz ya :) Burda ben daha size gelinlik nişanlık tüyoları vericem oooo Bide canım bişey sorucaktım sana.. Dağıtım iznini 10 gün kullansa sıkıntı olur mu ?:26:

3 günde kendisi gitmese mi diyosun.Walla birligine göre değişiyo ya gec gittigi gün kadar şafagına eklenir ya hiç bşy demezler yada 3 gün gitmediyse 3*7 gün artıdan yazarlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…