93/3 asker yolu bekleyenler

İsyaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn
Annem cinnet geçirdi sinirlerim cok bozuk yaa napcam bn bu evde kafayı yicem

Hayırdır canım ne yaptı ? :26:

Yemek yedik annem bn hastayım başım agrıyo brz yatıcam siz masayı toplarsnz dedi.Benmde hiç halim yok kardesimde biliyorm bna yardm etmicek dedim ki tugce ztn bna hiç yardım etmicem dedim.Başladı annem bagırmaya hastayım bn size iş söyleyende kabahat bna hiç yardım eden yok illa her şeyi bn yapiyim istiyosnz fln ama daha bi ton beddualarla laf saydı bagıra çagıra Bende dedm ki bn sna bşy demedim ki tugceye yakındm dedm.Annem aldırmıyo ama sen bna demşsndr diyo bn ztn hastaym diyo.Sustm hiç bşy demedim kendisi topladı masayı bize yaptrmadı bn yaparm dedi yarım saat daha konustu.moralim yerlerde yani korayla da bu yüzden güzel konusamadm.sesim kötü cıktı.Aman ya kacıp gidesim var wallahi yıldızımız hiç barışmıyo yarında koraya göndermk için kurabiye ve börek yapcaktık bnde tam bilmiyorm yarında sana yardım fln etmicem gör bak yardım edilmeyince nasıl oluyomş diyo

Klasik anne tribi ya, senin ona bile demediğin bir şeye alınır sonra bin bir atarla yap dediği işi kendi yapar, sana asla izin vermez ve o sırada da konuşmaya devam eder. Hepsi mi aynı nedir bunların, bir kızmaya görsün yani annem de aynı böyle
Hangimizin barışıyor ki be canım, 2 gün iyiysek 5 gün kötüyüz bizde. Kızgınlıkla söylemiştir öyle yapmıcam etmicem diye, sen yarın işe koyulunca bence dayanamaz yardım eder sana ki etmezse de internette artık her şey mevcut canım, bakar bakar öyle yaparsın. Baktın tadı kıvamı falan yerinde öyle gönderirsin, tutmazsa bir daha denersin birincisinde olmasa bile ikincisinde kesin olur, sıkma tatlı canını

Öyle yapcam artk sanki yapmadgm şeyler mi yaa aman kendim yapiym snra bide kavgada demesin senin korayın yüzünden yoruldm ettim diye

Benim annemde öyle ececiim tek değilsin merak etme. Az önce tleefon kavgası ettik bizde Benim dakikalar bitince mecbur onun telefona dadanıyorum vermiyo sırf gıcıklığa bide telefondan çalıştığı için benimde dakikalarımı bitiremezsin diyo. Şeytan dedi al telefonu çarp duvara çıkar hattı da kır ver eline. Bi cinnet herşeyi çözer misali. Az kalmıstı. Sonra aldım artık gizliden. Bosver yani iki gün sonra düzeliyolar.

Öyle yapcam artk sanki yapmadgm şeyler mi yaa aman kendim yapiym snra bide kavgada demesin senin korayın yüzünden yoruldm ettim diye

Bence demez ama sen her ihtimale karşı kendin yap istersen, kıyamaz da kendi gelip bir işin ucundan tutarsa ne ala, ben bir şey demedim sen kalktın geldin yardıma dersin

Durmadan iş yapiyim istiyo bnmkisi ya
Ben alışık deglm böyle şeylere canım istedigimde iş yapan biriym bn napiyim yani huy mu değiştirym bu yaştan snra
Bi kabullenemedi bni böyle
İnsan sevgilisiyle kavga eder en cok,ben annemle ediyorum daha korayla kavga etmşligim yok yani nedir bu ya İlk defa korayda bni haklı buldu bu sefer ama yinede git annenden özr dile diyo bn haklıyken özr dilemk cok gıcıgıma gidiyo bnmde

Son düzenleme:
Durmadan iş yapiyim istiyo bnmkisi ya
Ben alışık deglm böyle şeylere canım istedigimde iş yapan biriym bn napiyim yani huy mu değiştirym bu yaştan snra
Bi kabullenemedi bni böyle

Dimi bide yaparsın yaparsın bi gün istediğin yapmadığın zaman hiç bişi yapmıyosun bi işn ucundan tutsan ölürsün zaten oluyo Npcaz biz kabullencez artık onları mecbur

İsyaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn
Annem cinnet geçirdi sinirlerim cok bozuk yaa napcam bn bu evde kafayı yicem

Offf annen de abartmış ya..
tamam zor oluyordur kendi başına yapması ama hadi kızlar yardımcı olun bana falan dese kardeşin de yardım etse sorun olmuycakmış.
korayla ister istemez kötü sesle konuşmuşsun işte onun da morali bozulmuştur.

ben de raşitle kötü konuştum. 2 sebepten ötürü:
olan biteni anlatıyodum.
arabanın sinyal lambası bozulmuş sürekli yanıyor, dedim tamir ettirmem lazım.

bana artık arabam arabam deme bıktım o arabanın derdinden, gidiyorsa sorun yok dedi.
benim de sesim düştü,
zaten senin araban o dedim.
o da o zaman benim arabamla uğraşma dedi.
sonra canımlı aşkımlı konuşmaya devam etti.

ikinci olay da:
birazdan cezaevinde nöbetçiyim gidicem oraya dedi.
ben de bugün hiç konuşmadığımız için "telefonun yanında olur" dedim. (konuşuruz umuduyla)
evet radyo dinlicez, 2 kişi daha var arkadaşlarım (çavuş falan) onları çağırıcam kola falan içicez oturucaz beraber dedi.

benim yine sesim düştü.

o da sen telefonu açtığında daha neşeliydin noldu dedi
bişey olmadı canım dedim.
o da iyi geceler hadi kendine iyi bak Hande dedi kapattı. (bana handem der normalde hande aramızda bi sorun olduğunda der)

Erkekler ve saçma sapan tripleri yani, önce bilerek olmasa da terslerler moral bozarlar , sonra da Aşkıııım sesin düştü senin.
Yarın normale döner canım merak etme de canını sıkmış tabi senin :26:

Erkekler ve saçma sapan tripleri yani, önce bilerek olmasa da terslerler moral bozarlar , sonra da Aşkıııım sesin düştü senin.
Yarın normale döner canım merak etme de canını sıkmış tabi senin :26:

ya madem rahatsın nöbette, mesaj falan at bari.
ya da bugün hiç konuşmamışız biraz gönlümü yap di mi?
özlememiş beni herhalde hiç.

Son düzenleme:

Sorma ya morali bozuldu ztn bni teselli etmeye çalıştı bide bn brz agladım anneme kızınca iyice kötü oldu

Araba için kendini sıkıntıya sokma diye öyle demştir canım ya sorun cıkıyosa sürekli seni ugraştırıyo sonucta seni düşündügü için demş bnce onu ona kızmana gerek yok bna göre :26:
İkinci olan için kızabilrsin ama sonucta cok konusamamşsnz ama o seni deglde arkadslarını seciyo :26:

ya madem rahatsın nöbette, mesaj falan at bari.
ya da bugün hiç konuşmamışız biraz gönlümü yap di mi?
özlememiş beni herhalde hiç.

Ahh be Hande'cim erkek milletinde nerede o ince düşünce, 3 aylık askeriz daha ama bunu da başından beri söylüyorum hele ki askerde yani. Gerçekten beyin fonksiyonları değişiyor orada yani, hehh sesimi duyurdum merağı geçti ya tamamdır gözüyle bakıyorlar yani çoğu günler doğrusunu söylemek gerekirse

ben de dün o arayınca teyzemle sohbet ediyordum açmamıştım.
yani bir nevi ektim.
sonra gece 12 de aradı, beni bu saate kadar erteledin dedi
belki o da öyle yapıyor bana bu akşam.

ben de dün o arayınca teyzemle sohbet ediyordum açmamıştım.
yani bir nevi ektim.
sonra gece 12 de aradı, beni bu saate kadar erteledin dedi
belki o da öyle yapıyor bana bu akşam.

Hmmmm bi nevi intikam kokusu seziyoruz yani ama eşin olgun biri bunu sorun yapmamalıydı bilemedim niye öyle naz yapsn ki onun için ama askerlik insanın psikolojisini bozuyo işte yarın düzelr merak etme sen msj at radyo dinleyemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…