93/3 asker yolu bekleyenler

Ayyh bu annem bni öldürcek yaa Koray askerden geldiginde bnm cenazem kalkcak
Ztn şifayı kapmşm hastayım halimde yok tabi şöförlük yapcam ya 2 saattr pazarda dolanıyorz bide havlu kagıtlık cıkardı dolanmadıgımz yer kalmadı onu bulmak için sabır sabır ya sabır

kızlar nasıl olmuuss:18:
Musteri yok isim yoktu bugun model cikariyim dedim ama dantelleri iğneledim useniyorum simdi dikmeye
Sade olsun istedim ama icimede sinmedi:26:

anne işte kiyamiyo insan

Deme canım öyle yaa :26:
Hakikaten seni pişman ettiler gibi biraz ehliyet aldığına, yaa sabır de başka şansımız yok ki

Musteri yok isim yoktu bugun model cikariyim dedim ama dantelleri iğneledim useniyorum simdi dikmeye
Eki Görüntüle 858724

Eteğinin duruşunu falan beğendim ama biraz ışıltı katacak bir şeyler olabilirdi ya diye düşündüm, sadelik sevmeme rağmen bana bile çok sade geldi. Sanki beden bölümüne bir şeyler lazım

Danteli isletsem gümüş taşlarla ? Olabilirmi ki ayyy iş çıkardım kendime

Fark ettim onu, uğraşacak bir şey çıkmış işte daha iyi, ben boştayım şimdi Cem Adrian'la bunalım takılıyorum

Valla olabilir belki sen daha iyi bilirsin şimdi, ben sadece bakaraktan az biraz ışıltı lazım diyebiliyorum

Eki Görüntüle 858724

Brz ışıltı lazım sanki baya bi sade olmş sadeliginde gösterisi olur sonucta ışıltı kat bnce

Deme canım öyle yaa :26:
Hakikaten seni pişman ettiler gibi biraz ehliyet aldığına, yaa sabır de başka şansımız yok ki

Walla öyle oldu 5 senedir ehliyetim var bu 5 senede toplasan bu kadar araba sürmemşmdir :26:
Sabrediyorm aynen hasta olmasam bşy yok gidermde halim kalmadı yani

Walla öyle oldu 5 senedir ehliyetim var bu 5 senede toplasan bu kadar araba sürmemşmdir :26:
Sabrediyorm aynen hasta olmasam bşy yok gidermde halim kalmadı yani

Okulun bitti geldin ya annen hazır yakaladım, nasılsa burada diye düşünüyordur
Geçmiş olsun canım, grip misin ?

Sizin bakış açınız önemli zaten canım dışardan begenilsin ki gitsin biran once

Yarin isletirm ben onu canim sagolun fikirleriniz icinnn

Okulun bitti geldin ya annen hazır yakaladım, nasılsa burada diye düşünüyordur
Geçmiş olsun canım, grip misin ?

Bi yandan bşy olunca diyo ece nasılsa gidicek şimdilk idare edelm fln Bi yandaykende ne yaptırsak kardır diye düşünüyo sanırım

Gribim sanırım ya foşur foşur burnum akıyo hapşuruyorm halim yok gripten baskası olamaz sanırım :2:

Annen hain planlar içerisinde bence de
Tam mevsimi be hayatım zaten, öyledir başka ne olacak, sıcak tutmamız lazım valla kendimizi. Ben de oldum olucam moddayım ya ayaklarım hiç ısınmıyor kaç gündür

kızlar ben yine hastayım ya ne oluyor bana boyle anlamıyorum hemen gelip buluyo yapısıyo bunyem cok zayıflamıs herseye canımı sıkmaktan bedenimde almıs alacanı allahım hayırlısıyla gelsinler ya ben yapamıyorum direnemiyorum hic birseye

Çağlaacıııığııım enişteylede bekliyoruz sizi Misafir edermişiz benimki öyle diyo toplanıp gelsinler diyo

Vallahi Aytaç'ın da halası var orada biliyor musun gelir mi geliriz yanii, hiç belli olmaz bizim işimiz
Ehehe askerler yarenler herkes bir araya gelsek bir gün hakikaten ne güzel olur yaa, onlar zaten kendi aralarında anılara dalar, biz de topik çılgınlıklarımıza güler dururuz. Ayyy çok güzel olur

Annen hain planlar içerisinde bence de
Tam mevsimi be hayatım zaten, öyledir başka ne olacak, sıcak tutmamız lazım valla kendimizi. Ben de oldum olucam moddayım ya ayaklarım hiç ısınmıyor kaç gündür

Ayyy evet ya sende mi bnm gibisin bnm ayaklarım kışın hiç ısınmaz sürekli buz gibidir Evdeyken sürekli altıma topluyorm ayaklarımı öyle oturuyorm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…