93/3 asker yolu bekleyenler

erkeklerin hepsi çocuk gibi yaa
biraz daha yazmazsa taciz edicem mesajla

Klasik anne tribi.annemde bisi ddignde kardesime snde yap ddigmde yapmam ddigi zmn laf ediyorm .annemde it itine buyurur iste dio basliyo saymaya.szdn bisey isteyende kabahat bn yaparim birakin die.snra birak yapicm ddigmde de yaptirmiyo sayiyo.

Bugun askerlikte tam 3.ayı bitti sevdigimin.izinleri düştüğümüzde 8.5 ay sonra yanımda olacak Allahın izniyle

demek yanı gün göndermişiz
geçiyor ya bi şekilde.
iyi ki bu konumuz var.....

Aynen aynen radyoda neymş seni dinlesin alalah

yaa kuşum, ne desem ki?
öyle napıyosun falan yazmak istemiyorum.

yaa kuşum, ne desem ki?
öyle napıyosun falan yazmak istemiyorum.

Romantik olsun bence Hem şaşırrda
Sadece özledim... yazabilrsin mesela hem ucu acık konu

Klasik anne tribi.annemde bisi ddignde kardesime snde yap ddigmde yapmam ddigi zmn laf ediyorm .annemde it itine buyurur iste dio basliyo saymaya.szdn bisey isteyende kabahat bn yaparim birakin die.snra birak yapicm ddigmde de yaptirmiyo sayiyo.

Aynen işte aynı bu tepkileri veriyo bide her seferinde diyo bi tek bnm kızlarım böyle allahta sizi bnm gibi çaresiz bıraksın diyo bide annemde beddua cok

Annemin klasik laflarida biz annemizin evinde her isi yapardik anneme is yaptirmazdik fln der.bide bu eve insanlar gelince bn deil siz utancaksiniz 2kız var bu evde her işi yapmaniz lazim der.ezberledim kelimeleri artk cvp vrmiyorm

Annemin klasik laflarida biz annemizin evinde her isi yapardik anneme is yaptirmazdik fln der.bide bu eve insanlar gelince bn deil siz utancaksiniz 2kız var bu evde her işi yapmaniz lazim der.ezberledim kelimeleri artk cvp vrmiyorm

Ayyyy aynı laflar yaa bu kadar olur hepsi klonlanmş gibi

slm kzlaaar askerm bu gnde aradıı :) en uzun taam 6 dkka 21 sn konstk ama bn kaptmk zornda kldm yaa tam derstydm (( çocklar bagrydu malum anaoklnda çalsyrum ben 15 dkka snra arsydı boş olcktm off yaa ama olsn bitanemn sesini duydm ya canımın içi kart aldrms sonnda

Hoşgeldin hilalcim nasılsın

Hoşgeldin canımcımmm
Napalım takılıyorz bildigin gibi Annemle kavga ediyorm bol bol
Sen napıyosn nasılsın ?

Hoşbuldukk yavrummm
Napimm kız bende takılıyorum ders çalışmam lazım ama buralarda takılıyorum işte

İyiym bildiğiniz gibi herşey aynı okulda iki gündür yoğundum aslında kendimi inzivaya çektim bu gece

Vize haftası tabi yogunluk illaki olck Başarılar diliyorm hepsi için
Sevdicegin nasıl ?

Vize haftası tabi yogunluk illaki olck Başarılar diliyorm hepsi için
Sevdicegin nasıl ?

Sınavlarım haftaya canım Amin amin inşAllah başaracağımm
Sevdiceğim iyi şükür aradım 1 saat önce daha yeni uyanmış 2 dk konuştuk napıyon ne ediyon faslı daha yeni uyandım arıycam dedi aramadı hala onu bekliyorum

Sevgiline cok gülüyorum yaa Üşenmşdir yine yada komutanları bşy yaptryodur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…