- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.921
Hmmmm bi nevi intikam kokusu seziyoruz yani ama eşin olgun biri bunu sorun yapmamalıydı bilemedim niye öyle naz yapsn ki onun için ama askerlik insanın psikolojisini bozuyo işte yarın düzelr merak etme sen msj at radyo dinleyemesin
erkeklerin hepsi çocuk gibi yaa
biraz daha yazmazsa taciz edicem mesajla
Yemek yedik annem bn hastayım başım agrıyo brz yatıcam siz masayı toplarsnz dedi.Benmde hiç halim yok kardesimde biliyorm bna yardm etmicek dedim ki tugce ztn bna hiç yardım etmicem dedim.Başladı annem bagırmaya hastayım bn size iş söyleyende kabahat bna hiç yardım eden yok illa her şeyi bn yapiyim istiyosnz fln ama daha bi ton beddualarla laf saydı bagıra çagıraBende dedm ki bn sna bşy demedim ki tugceye yakındm dedm.Annem aldırmıyo ama sen bna demşsndr diyo bn ztn hastaym diyo.Sustm hiç bşy demedim kendisi topladı masayı bize yaptrmadı bn yaparm dedi yarım saat daha konustu.moralim yerlerde yani korayla da bu yüzden güzel konusamadm.sesim kötü cıktı.Aman ya kacıp gidesim var wallahi yıldızımız hiç barışmıyo yarında koraya göndermk için kurabiye ve börek yapcaktık bnde tam bilmiyorm yarında sana yardım fln etmicem gör bak yardım edilmeyince nasıl oluyomş diyo
Bugun askerlikte tam 3.ayı bitti sevdigimin.izinleri düştüğümüzde 8.5 ay sonra yanımda olacak Allahın izniyle
Aynen aynen radyoda neymş seni dinlesin alalah
yaa kuşum, ne desem ki?
öyle napıyosun falan yazmak istemiyorum.
Klasik anne tribi.annemde bisi ddignde kardesime snde yap ddigmde yapmam ddigi zmn laf ediyorm .annemde it itine buyurur iste dio basliyo saymaya.szdn bisey isteyende kabahat bn yaparim birakin die.snra birak yapicm ddigmde de yaptirmiyo sayiyo.
Romantik olsun benceHem şaşırrda
Sadece özledim... yazabilrsin mesela hem ucu acık konu
Aynen işte aynı bu tepkileri veriyo bide her seferinde diyo bi tek bnm kızlarım böyle allahta sizi bnm gibi çaresiz bıraksın diyo bide annemde beddua cok
demek yanı gün göndermişiz
geçiyor ya bi şekilde.
iyi ki bu konumuz var.....
yaa kuşum, ne desem ki?
öyle napıyosun falan yazmak istemiyorum.
Annemin klasik laflarida biz annemizin evinde her isi yapardik anneme is yaptirmazdik fln der.bide bu eve insanlar gelince bn deil siz utancaksiniz 2kız var bu evde her işi yapmaniz lazim der.ezberledim kelimeleri artk cvp vrmiyorm
Kızlar ben geldiiimmmm :)
İyi akşamlar kızlaaar
Napıyosunuzz bakalıııımm
Hoşgeldin hilalcim nasılsın
Hoşgeldin canımcımmm
Napalım takılıyorz bildigin gibiAnnemle kavga ediyorm bol bol
Sen napıyosn nasılsın ?
Hoşbuldukk yavrummm
Napimm kız bende takılıyorum ders çalışmam lazım ama buralarda takılıyorum işte
İyiym bildiğiniz gibi herşey aynı okulda iki gündür yoğundum aslında kendimi inzivaya çektim bu gece
Vize haftası tabi yogunluk illaki olckBaşarılar diliyorm hepsi için
Sevdicegin nasıl ?
Sınavlarım haftaya canımAmin amin inşAllah başaracağımm
Sevdiceğim iyi şükür aradım 1 saat önce daha yeni uyanmış 2 dk konuştuk napıyon ne ediyon faslı daha yeni uyandım arıycam dedi aramadı hala onu bekliyorum
Sevgiline cok gülüyorum yaaÜşenmşdir yine yada komutanları bşy yaptryodur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?