93/3 asker yolu bekleyenler

Valla çok güzell olurrrrrr Tanıstırdıktan sonra yazları görüşürüzz hep bizde geliriz izmire zaten geçen sene izmre gelmeyi düşünüyoduk selmanla o hep şehir dışında çalıştığından izmirde bi otel ayarlamıştı son anda bişi çıktı gidememiştik kalcak yerde bulduum gelirim valla

Canım ya geçmş olsn. Dikkat etmek lazım havalarda değişti zaten biranda. Senin eşin olduğu için daha çok sıkıntı çekiyosun ama toparlanman lazım bu kadar çok takarsan ne eşine nede sana geçmez zaman :26:

2gun oldu msjlasmaya baslayali insallah devami glr rahat rahat kullanir.gecicek insallah hepimiz icin mutlu son olucak Allahin izniyle:)

valla aynen oyle zamanda zor geciyo surekli hastayım allahın gunu vucudum halsiz hissiz ona diyincede canı sıkılıyo zaten demessemde ses tonumdan anlıyor kızlar zorr helede esini bekleyene kat be kat zor kendimi ne kadar ugrasmaya bişeyler yapmaya taksamda ben bu icimdeki hasreti özlemi yenemiyorum unutamıyorum canı sag olsun gelsin hayırlısıyla gecsin bu gunler biran once

Caniimmm gucl olmamz lazmmm sıkma canını bende sabah öyleydim kafami dağıtcak seyler buldumm insan dayanamio biliorm ama mecburuz sabretmeye..

Alt kısmıı tam hayalimdeki gelinlik diyebiliriimm çok hoş gözüküyo. Ama üstü sanki alakasız gibi geldi bana :26:

Dimi benimde ustunde icime sinmeyen bisiler var sirf isleme benden yapsamm olabilir sanki :26:

Ayyy ne komik olur ya toplansak Aytaç enişteme derim niye sen bu kıza gelme demştin ne kadar üzdün onu o aralar açık açık söylesene niyetini diye kızarm Selman enişteyede derim ne triplisin yahu Hazalı gecicektin bi ara derm snrada dayak yerim hrhlde

Geçicek canım geçicek hepsi bitirp gelcekler sağ salim hersey düzelicek inşallah

oyle tabiki sabır kesinlikle allahım güc versin hepimize seninki nasıl alısmısmı
Geçicek canım geçicek hepsi bitirp gelcekler sağ salim hersey düzelicek inşallah
insallah sagol canım allahım hayırlısıyla sag saglim gelmelerini nasip etsin seninki nerde

Gcmis olsun cnmm.bnde annemle ciktigmda arkasinda dolaniyorum fenalik geciriyorm bakmadigimiz yer kalmiyoo:))

Aynen ya, yazları falan biz okulluların tatil o zaman zaten çalışanlar da artık yazın kullanıversinler senelik izinlerini
Gelin tabi yaa, İzmir turu yaptırırız biz de sizlere burada Şirince Efes Urla falan filan deli gibi dolaşırıııııııız

Gcmis olsun cnmm.bnde annemle ciktigmda arkasinda dolaniyorum fenalik geciriyorm bakmadigimiz yer kalmiyoo:))

Herşeyi inceliyo yaa ihtiyacı olan olmayan yani kriz geciriyorum Bu anneler hep aynı sanırım

Vallahi güzel olur bence kırıldığımız şeyleri bir de dışarıdan duymaları, ama sonra baş başa kalınca çemkirmeleri gör sen artık arkamdan çok mu saydın öküz falan diye kızlar bana kızıyor deeeer
Ayy çok eğlendim şuan

Ayyy evet ya sende mi bnm gibisin bnm ayaklarım kışın hiç ısınmaz sürekli buz gibidir Evdeyken sürekli altıma topluyorm ayaklarımı öyle oturuyorm ben

Gece yatarken öyleyim ben, cenin pozisyonu mu oluyor ne oluyor ayaklarım kendime çekili, zaten ufacık bir şeyim iyice ufalıyoruuum

Düşününce hoşuma gitti ya süper bşy olur her kafadan insan var Her sene bi yerde toplanırız Bi sene İzmir bi sene İstanbul Bi sene Antalya bi senede hande nerde biz orda (Balıkesirde devamlı kalırmı bilmedigim için böyle yazdm )

Gece yatarken öyleyim ben, cenin pozisyonu mu oluyor ne oluyor ayaklarım kendime çekili, zaten ufacık bir şeyim iyice ufalıyoruuum

bnde öyle yatarm genelde bide hep yan yatarm başka türlü cok zor uyuyorm ztn

Ciddi ciddi çok eğlenceli olur yaa, hem bir sürü yeni şehir, hem burada başlayan dostluğumuzun daha da perçinlenmesi falan çok hooooş, çok sevdiiiiim, sevgi pıtırcığı gibiyim şuandaaa

Aynen , omuzlarım çürüyecek artık benim de öyle yatmaktan

Ciddi ciddi çok eğlenceli olur yaa, hem bir sürü yeni şehir, hem burada başlayan dostluğumuzun daha da perçinlenmesi falan çok hooooş, çok sevdiiiiim, sevgi pıtırcığı gibiyim şuandaaa

Güzel fikir evet brz daha zaman gecsin organizasyon şart

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…