- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.881
Vallahi Aytaç'ın da halası var orada biliyor musun gelir mi geliriz yanii, hiç belli olmaz bizim işimiz
Ehehe askerler yarenler herkes bir araya gelsek bir gün hakikaten ne güzel olur yaa, onlar zaten kendi aralarında anılara dalar, biz de topik çılgınlıklarımıza güler dururuz. Ayyy çok güzel olur
kızlar ben yine hastayım ya ne oluyor bana boyle anlamıyorum hemen gelip buluyo yapısıyo bunyem cok zayıflamıs herseye canımı sıkmaktan bedenimde almıs alacanı allahım hayırlısıyla gelsinler ya ben yapamıyorum direnemiyorum hic birseye
Özlem illaki sıkıştırr insanı ama sürekli üzgün modda olmamalısın iyi bşy deglBak ne güzel telden msj laşıyosnz buna şükür ya hiç haberleşemeseydin...Msjlaşmak bnle Çağlaya nirvana gibi geliyo şuan Günde bi kez konusuyosak konusuyorz okdr bzmki yani
Geçicek inş bugünlerde sabretmek lazım
Masallah canım ya ne yapmşsn sen öyleAma unv bitene kadar bnde öyleydim her sene 10 gün geliyodum annemlerin yanına snra kursa gidicem bn diyip bi gidiyodm ankaraya o gidiş Önümüzdeki yaz Aytaç gelince ozamn yaparsnz tatil daha bi güzel anlmlı olur hem
Canım ya geçmş olsn. Dikkat etmek lazım havalarda değişti zaten biranda. Senin eşin olduğu için daha çok sıkıntı çekiyosun ama toparlanman lazım bu kadar çok takarsan ne eşine nede sana geçmez zaman :26:
kızlar ben yine hastayım ya ne oluyor bana boyle anlamıyorum hemen gelip buluyo yapısıyo bunyem cok zayıflamıs herseye canımı sıkmaktan bedenimde almıs alacanı allahım hayırlısıyla gelsinler ya ben yapamıyorum direnemiyorum hic birseye
Alt kısmıı tam hayalimdeki gelinlik diyebiliriimm çok hoş gözüküyo. Ama üstü sanki alakasız gibi geldi bana :26:
Vallahi Aytaç'ın da halası var orada biliyor musun gelir mi geliriz yanii, hiç belli olmaz bizim işimiz
Ehehe askerler yarenler herkes bir araya gelsek bir gün hakikaten ne güzel olur yaa, onlar zaten kendi aralarında anılara dalar, biz de topik çılgınlıklarımıza güler dururuz. Ayyy çok güzel olur
valla aynen oyle zamanda zor geciyo surekli hastayım allahın gunu vucudum halsiz hissiz ona diyincede canı sıkılıyo zaten demessemde ses tonumdan anlıyor kızlar zorr helede esini bekleyene kat be kat zor kendimi ne kadar ugrasmaya bişeyler yapmaya taksamda ben bu icimdeki hasreti özlemi yenemiyorum unutamıyorum canı sag olsun gelsin hayırlısıyla gecsin bu gunler biran once
oyle tabiki sabır kesinlikle allahım güc versin hepimize seninki nasıl alısmısmıCaniimmm gucl olmamz lazmmm sıkma canını bende sabah öyleydim kafami dağıtcak seyler buldumm insan dayanamio biliorm ama mecburuz sabretmeye..
Dimi benimde ustunde icime sinmeyen bisiler var sirf isleme benden yapsamm olabilir sanki :26:
insallah sagol canım allahım hayırlısıyla sag saglim gelmelerini nasip etsin seninki nerdeGeçicek canım geçicek hepsi bitirp gelcekler sağ salim hersey düzelicek inşallah
Ayyh bu annem bni öldürcek yaa Koray askerden geldiginde bnm cenazem kalkcak
Ztn şifayı kapmşm hastayım halimde yok tabi şöförlük yapcam ya 2 saattr pazarda dolanıyorz bide havlu kagıtlık cıkardı dolanmadıgımz yer kalmadı onu bulmak için sabır sabır ya sabır
oyle tabiki sabır kesinlikle allahım güc versin hepimize seninki nasıl alısmısmı
insallah sagol canım allahım hayırlısıyla sag saglim gelmelerini nasip etsin seninki nerde
Valla çok güzell olurrrrrrTanıstırdıktan sonra yazları görüşürüzz hep bizde geliriz izmire zaten geçen sene izmre gelmeyi düşünüyoduk selmanla o hep şehir dışında çalıştığından izmirde bi otel ayarlamıştı son anda bişi çıktı gidememiştik kalcak yerde bulduum gelirim valla
Gcmis olsun cnmm.bnde annemle ciktigmda arkasinda dolaniyorum fenalik geciriyorm bakmadigimiz yer kalmiyoo:))
Ayyy ne komik olur ya toplansakAytaç enişteme derim niye sen bu kıza gelme demştin ne kadar üzdün onu o aralar açık açık söylesene niyetini diye kızarm Selman enişteyede derim ne triplisin yahu Hazalı gecicektin bi ara derm snrada dayak yerim hrhlde
Ayyy evet ya sende mi bnm gibisin bnm ayaklarım kışın hiç ısınmaz sürekli buz gibidirEvdeyken sürekli altıma topluyorm ayaklarımı öyle oturuyorm ben
Vallahi güzel olur bence kırıldığımız şeyleri bir de dışarıdan duymaları, ama sonra baş başa kalınca çemkirmeleri gör sen artık arkamdan çok mu saydın öküz falan diye kızlar bana kızıyor deeeer
Ayy çok eğlendim şuan
Gece yatarken öyleyim ben, cenin pozisyonu mu oluyor ne oluyor ayaklarım kendime çekili, zaten ufacık bir şeyim iyice ufalıyoruuum
Düşününce hoşuma gitti ya süper bşy olur her kafadan insan varHer sene bi yerde toplanırız Bi sene İzmir bi sene İstanbul Bi sene Antalya bi senede hande nerde biz orda (Balıkesirde devamlı kalırmı bilmedigim için böyle yazdm )
bnde öyle yatarm genelde bide hep yan yatarm başka türlü cok zor uyuyorm ztn
Ciddi ciddi çok eğlenceli olur yaa, hem bir sürü yeni şehir, hem burada başlayan dostluğumuzun daha da perçinlenmesi falan çok hooooş, çok sevdiiiiim, sevgi pıtırcığı gibiyim şuandaaa
Ciddi ciddi çok eğlenceli olur yaa, hem bir sürü yeni şehir, hem burada başlayan dostluğumuzun daha da perçinlenmesi falan çok hooooş, çok sevdiiiiim, sevgi pıtırcığı gibiyim şuandaaa
Güzel fikir evet brz daha zaman gecsin organizasyon şart
Aynen aynen ilk adımı attık sayıyorum, devamı da ilerleyen aylarda artık
Aynen aynen ilk adımı attık sayıyorum, devamı da ilerleyen aylarda artık
İnsallahh canım. Ağrı'da tatlım. Senin eşin nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?