93/3 asker yolu bekleyenler

Senin için çok daha zor bebeğim, Allah askerine de sanada sabır versin, İnş. günler su gibi hızlıca akar ve kocişine kavuşursun

arkadaslar askerlık dusunce kendıne aıt ızınde 30gunden 24 gune dusmus ya bısı merak edıyorum dagıtım ıznı o ıznde sayılıyormu yanı sımdı dagtm ıznı 7 gun ya 24den cıkarıcakmıyz yanı17 gunlerımı kalıyor ızın hakları yoksa dagtm ıznı farklımı 24 yerındemı kalıyor???

Bütün izinler dahil 24 gun diye biliyorum..

Günaydin canlaarr insallah sevdiğinizin sesiyle uyanırsını ben uyanamadm ama

24 gün toplam izin canım.
24-7 = 17 günleri kalıyor

günaydın güliii
nasıl gidiyor?

günaydın handecim nasıl gitsin iyi sukurler olsun ders calısıyorum bolbol yazılılar var onların heyecanı icindeyim evde aynı bildigin gibi fazla takmamaya calısıyorum geciyo işte bi sekilde zaman geciyor
sen nasılsın gozun aydın esinin fotolarını koymussun gordüm allahım hakkımızda ne varsa onu yasatsın hepimize

Cok teşekkr ederm ikisinden birisini yapıcam yarın bakalım nolck

bendede çok basit bir kurabiye tarifi var ama tarif evde.kurabiye kalıpları ile yapmak için çok ideal bi tarif. emreye yapmıstm dgm gününde. üstünede dr.oetker in şekerleriyle süsleyip tek tek kurabiye üzerlerine isimlerimizi yazıp süslemiştim. kutuya koymuştum:) daha sonrası için verebilirim istersen bulup.

dağıtım izini de izinlerden düşüyor. yani 24 den 7 çıkıcak. kalan 17 gün izin kalıyo

Günaydın kızlarrrrr
Bugün sabhtan beri mutfakta faaliyetlerimi sürdürüyorum
Elmalı kurabiyelerim ve böreklerim oldu öğleden snra kargoya verilmek üzere hazırlar
Buda elmalı kurabiyelerim:

kızlarrrr
sevdiceklerimize mendil işleyelim mi?????????

Baş harflerimizi işleyip göndereceğiz.
ne dersiniz?

Cook güzel olur ya :)

Eki Görüntüle 859562

Oh oh ellerine sağlık cok güzel gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…