- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.001
Kınadın mı naptın benimkniAma iyi demiş haklı yani herkes haddini bilsin
24 gün toplam izin canım.
24-7 = 17 günleri kalıyor
hADİ YA BENDE O AYRI SANIYORDUMMM UZULDUM BAK SIMDISAOLUNN YARDIMLARNZ ICIN KIZLAR
Yok ya kınamadım wallahiAma diyo ztn bizimkiler zor duruyo böyle giderse ortalık karışcak bnde birisine dalıcam diyo gıcık oldugu iki üç çavuş varmş ztn Snrada diyoki en fazla 1 ay uzar askerligim napiyim içimde tutup sıkılcagıma onlar sinir olsn diyo dedim öyle yaparsan bide bnden çekersin devreciligin daha fenasını bn sna yaparm dedim gülüyo gıcık
dağıtım izini de izinlerden düşüyor. Yani 24 den 7 çıkıcak. Kalan 17 gün izin kalıyo
sen de 93-3 sün galiba değil mi, tanışmamıştık ama sanıyorum ki seninle :26:
Ne yaparsın görüşmeyeliii
evet agustosta gittiben seval canım benım tanıstıgma memnun oldum:)
Ay napiyim ya bildiğin gibi sen napıyosuunn
Ahah iyi demişin işte o düşünceyi anlamıyorum bende bunlardaki en fazla 1 hafta en fazla 1 ay yahu en fazlasımı var tamam o kadar bekledik 7 gün daha sıkarız da ne gerek var kavgaya gürültüye
Devreyiz desene
Ben de Çağla canım, memnun oldum tanıştığıma.
Allah kavuştursun seni de
Cok sıkılmş bnmki şimdiden rdm mi olsam birisini dövüp diyo kafayı yedi cocukdedm dövcegin kişinin ne günahı var sen rdm olcksn diye dayak mı yicek.Yok gıcık oldugum birisini dövcem diyo töbeeee Bugün sıyrık gördm bnmkini yani
kızlar dun esime dedimki 3 ayımız oldu ne guzel hemde 255 gunumuz kaldı dedim tabi izin kullanmassa oyle oluyor oda dediki sen yanlıs hesaplamıssın 248 gunumuz kaldı dedi bende ben cok hesapladım yanlıs olamaz dedim oda diyorki ben burda yazıcıyım herkesin cıkıs gununu hesaplıyorum kendiminkide dahil dedi kafam karıstı benimde esim dogrusunu biliyordur tabide ama icimde sanki yanlıslık var gibi siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?