93/3 asker yolu bekleyenler

Kınadın mı naptın benimkni Ama iyi demiş haklı yani herkes haddini bilsin

Yok ya kınamadım wallahi Ama diyo ztn bizimkiler zor duruyo böyle giderse ortalık karışcak bnde birisine dalıcam diyo gıcık oldugu iki üç çavuş varmş ztn Snrada diyoki en fazla 1 ay uzar askerligim napiyim içimde tutup sıkılcagıma onlar sinir olsn diyo dedim öyle yaparsan bide bnden çekersin devreciligin daha fenasını bn sna yaparm dedim gülüyo gıcık

Ahah iyi demişin işte o düşünceyi anlamıyorum bende bunlardaki en fazla 1 hafta en fazla 1 ay yahu en fazlasımı var tamam o kadar bekledik 7 gün daha sıkarız da ne gerek var kavgaya gürültüye

KIZLAR YA NISANLIM IZNINI KULLANMICAK ERKEN GELMEK ICIN YANI AGUSTOSUN 15NDE GELICEKTI 17 CIKTI TEMUZUN SONUNDA GELICEK OZMAN BEN DAHA ERKEN GELIR DIE HAYAL KURUYORDUM TABI COK SUKUR IYIKI 3Ay dustu askerlık ozamn napardık

Ahah iyi demişin işte o düşünceyi anlamıyorum bende bunlardaki en fazla 1 hafta en fazla 1 ay yahu en fazlasımı var tamam o kadar bekledik 7 gün daha sıkarız da ne gerek var kavgaya gürültüye

Cok sıkılmş bnmki şimdiden rdm mi olsam birisini dövüp diyo kafayı yedi cocuk dedm dövcegin kişinin ne günahı var sen rdm olcksn diye dayak mı yicek.Yok gıcık oldugum birisini dövcem diyo töbeeee Bugün sıyrık gördm bnmkini yani

kızlar dun esime dedimki 3 ayımız oldu ne guzel hemde 255 gunumuz kaldı dedim tabi izin kullanmassa oyle oluyor oda dediki sen yanlıs hesaplamıssın 248 gunumuz kaldı dedi bende ben cok hesapladım yanlıs olamaz dedim oda diyorki ben burda yazıcıyım herkesin cıkıs gununu hesaplıyorum kendiminkide dahil dedi kafam karıstı benimde esim dogrusunu biliyordur tabide ama icimde sanki yanlıslık var gibi siz ne dersiniz

Oyine seni gıcık etmeye çalısmıstır

ya benım nısanlımında benım sayaca gore 10 gun fazlaymıs onunkısı bende ona uzuldum ya bıdaha bı hesağplamak lazımm
sen sanslısın esının 248 gun se senınkınden daha az sevın bence 1 hafta daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…