93/3 asker yolu bekleyenler

kızlarrr ben cokk sıkıldımm off ya

Haftasonuna az kaldı canımcım dersler fln derken gecer bu haftada :26:
Biz kızlarla mendil e başharflerimizi işleme kararı aldık sende öyle bşy yap hem ugraş olur sanada

Noldu hilalcim hayırdır

Kizz bahsetmistim yaa bi kiz var kisa boylu ama balık giyicek cok komik durucak icinde diyee bugun provaya geldi kaynanasi ablasi bide oo.. bizin terzimiz var ben isleme yapiyorumm terzi iste bunu giydirdi çıkardı magazaya ilk provamizda kalıp alınıyor dikişler balensiz dikiliyo yani dik durmuyo kalıp alındığı için.. terzi arkadan kuyrugu duzelticek kaynana taktı gözlüğü dön bakiyim dedi kiza patronunumuz ablam gibidir cook cana yakındır ne oldu abla hayırdır terzi kuyruk ölçüsü alıyo kızı neden döndürdün dedi.. dikisleri ölçücekmis o da anlarmış dikiştenn hem sanane bakarım bedavayamı diktiriyorum ben bunu dedi ablama.. ablamda burda prova bitti hilal ver kızım kaporayi gitsinler ben sizinle çalışmak istemiyorum dedi. Kizi aldik cikarttik üstünden kiz dedi abla benim sucum var mi diye ama kizda oyle detaycı canımdan bezdirdi 2 haftadırrr mesaj atiyor arıyo whatsappdan yaziyo yetmedi faceden ekledi hergün nisanligini soruyoo ablada yok kizim kaynanan dikiş biliyormuş o diksin sana bencaçalışmak istemiyorum dedi gittiler.. aradan 2 saat gecti sozlusune vermis numarami neymiş efendimm biz hevesini kursaginda birakmisizz hirpalayarak cikarmisizz ben konustum anlattim durumu ne çene varmış sende be dedi kapattı yüzüme aradım kizi agzima geleni söyledim terbiyesizligin alasini siz yaptıniz ben herseyinle ilgilendim hergun kahrini cektim senin resmen hayatima girdinn be nebu terbiyesizlik bidaha benim numarani o ssozlune arattirmaa ikinizi kafa kafaya vururumm dedim kapattim yzuune ayyy ne kadar dolmuşummmm kız suç varmı siz soyleyin bende....

Haftasonuna az kaldı canımcım dersler fln derken gecer bu haftada :26:
Biz kızlarla mendil e başharflerimizi işleme kararı aldık sende öyle bşy yap hem ugraş olur sanada
insallah ece vallahi sıkıntıdan patlıyom bide surekli hastayım
yapacam tamam canım gordum almadım daha ben ama bitince burdan paylasırız birbirimize guzelde ugras olur bizede

sen basta hata yapmıssın canm benim iyi niyetli davranmıssın oda gidip sözlüsüne seni tehdit ettirmiş bence fazla bulasma baska modacımı yok bosver o dusunsun onun işi olmuyo sana bişeyi yok telinide vermeseymişsin keske

İnsanlarla hele ki böyle dikim işlerinde falan uğraşması çok zor canım yaa, gerçekten üç kuruş para veriyorlar diye kaprislerinden geçilmiyor. Hayır yani patronun da güzellikle sormuş hayırdır bir sıkıntı var mı diye ne edepsiz kadınmış para veriyoruz sana ne falan demiş öyle, vallahi patronuna helal olsun para puldan gözü kör olmuşlardan değilmiş de içine sinmeyen işi yapmamış. Bence sizlik bir durum yok arada olan kızın hevesine olmuş ama o da yıldırmış yani taciz eder gibi mesaj ata ata araya araya, sanki bir o nişanlanacak sözlenecek yani

Cok bilmş insanları oldm olası sevmemşmdir ztn kaldı ki sevgiline ne veriyosn telefonu bi derdin varsa ac sen konus onu gectim yüzsüzlük yani neyin hesabını kimden soruyosn aman bırak dengesiz insan dolu yaa söylenmşsn içini dökmşsn iyi olmş insanların kahrını cekmek zor

Normalde diktirdigi 2000lk bişey elimizde dantel var diye 1200 e satılık verdimm düşünün canım.. aman uzak olsun boyleleriyle çalışmak kimse istemez.. emeğe saygı yok güven yok..

Normalde diktirdigi 2000lk bişey elimizde dantel var diye 1200 e satılık verdimm düşünün canım.. aman uzak olsun boyleleriyle çalışmak kimse istemez.. emeğe saygı yok güven yok..

Aman boşver yapılıncada daha bi ton laf ederlerdi burası niye böyle fln filan diye iyi olmş patronun kovması

Güvenin yoksa başka moda evi bulacaksın arkadaş o zaman kendine, iyi yapmış valla patronun ben çok takdir ettim kendisini

Ehehe valla uzun zaman oldu ececim özledim

Nasılsın bugün bakalm
Benimkide selamn gibi asiye baglicak yakında korkuyorum Komutana diyomş devrecilik diye bi yasa mı var sanki bn uymam öyle şeylere herkes aynı işleri yapsn alt devre yapcak üst devre yatck diye bşy anlamam diyomş

Kınadın mı naptın benimkni Ama iyi demiş haklı yani herkes haddini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…