93/3 asker yolu bekleyenler

evet 1 hafta erken oluyor dedigine gore izinleri herseyi ckıncada benim icimde nedense degilmiş gibi his var kendiside yazıcı zaten baskalarınınkinide o hesaplıyor dogrusunu o bilir tabide herseyden once saglık olsun ama kafamı kurcalıyor işte

Eşin izni hala daha 30 gün üzerinden hesaplıyor olmasın :26:

Doguda askerlik yapanlar 1 hafta erken dönüyo diye duymştm ama bilmiyorm belki ondandır :26:

Eşin izni hala daha 30 gün üzerinden hesaplıyor olmasın :26:

anlamadımki icime dert oldu ya yarın nasip olursa sorarım ama sanmam cünkü orda karısıklıga yer yoktur bilirler herhalde 30dan dustugunu sadece o degil 4 kişi var yazıcı orda denetim felanda sıkıymısta yanlsa mahal vermezler sen bana 1 hafta fazla askerlik yaptırıyon diyede hatta espiride yaptı emin kendinden

bende hic bilmiyorum acaba oylemi doguda yapıp gelen yakınınız oldumu onlarda oylemi oldu acep kafam karıstı hayırlısı olsun yinede

Benimkide doğu da da öyle bişi duymadım ben ondan sadece görevinden dolayı 1 hafta erken terhis olma durumu vardı oda olmadı.

Kızlar nasıl hesap edılcek bılemıyorum ben sanırım yanlıs hesaplıyorum agustosun 15nde gıden bırı seneye agustosun 15ndemı gelır 1nde mı agustosun

kızlarrr ben cokk sıkıldımm off ya

ben deeee.
2 gündür çok sıkıldım.

ay ne insanlar var ya!
resmen terbiyesizlik etmişler.
tamam baksın kontrol etsin de, öyle çirkin bi üslupla söylerse öyle de kovulur işte.
hele nişanlısına seni aratması terbiyesizliğin dik alası!
onu var ya tacizden şikayet bile edersin aslında.

evet agustosta gitti ben seval canım benım tanıstıgma memnun oldum:)

Buarada kızlar sohbetınıze benıde alırsanız sevnırım sızlerle tanısmak ısterımm :)

Hoşgeldin seval
ben de balıkesirden hande

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…