- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.101
Napiysunuz canlar
Beyinsizlik aynı zamanda bence, hani moral bozmaya kalksa ancak o zaman söylenecek şeyler bunlar
İyiyiz Hilalcan, vakit geçiriyoruz. Sen napıyosun, sakinleyebildin mi biraz
Sakinlestim yavrumnapiyim yemek yedim kahvemi aldim oturuyorum öyle
Canım hazal benBenim sevglmde ilk gittiğnde ehlyti söyledi bmc mi ne öyle bi araç var onu kullancak. Hem benzlk görevlsi hemde araç verdiler şmdi ehlyt çıkardı. Öyle kötü bisi değl bazen aracn içine geçp arıyo beni gece. Kötü bisi değil yanii merak etme :)
Ohhhh günün stresini atıyosn işte
Bende icetea mi aldm hem tv hem pc takılıyorm
Tam keyif vaziyetindesin deseneSakinlestim yavrumnapiyim yemek yedim kahvemi aldim oturuyorum öyle
Size şaşıracağınız bişey soyliyimmtam olarak 19 yaşındayım 20den gün aldimm vee bu kadar senedir ağzıma hiç çay sürmedim her duyan şaşırıyo
Size şaşıracağınız bişey soyliyimmtam olarak 19 yaşındayım 20den gün aldimm vee bu kadar senedir ağzıma hiç çay sürmedim her duyan şaşırıyo
Tam keyif vaziyetindesin desene
dengesz nolcak ! cnm boğalm o adamı sennle şuan dhada sinrlendm ona
Bizim çeteye haber salarım şimdi, hatta bu yazdığımı görünce anlar onlar, ona da bir operasyon düzenleriz ne dersiniz kızlar
Bizim çeteye haber salarım şimdi, hatta bu yazdığımı görünce anlar onlar, ona da bir operasyon düzenleriz ne dersiniz kızlar
Soruuunn neeee halledelimmmmmmmmm
Ay çağla alemsinnn
aaa canım ben de tam 5 sene (Üniversitede) 1 yudum çay içmemiştim
artık her gittiğim misafirlikte falan İÇMİYORUM demekten gına gelmişti.
şimdi içiyorum ama hiiiiiiiiiç sevmiyorum
hadi cnm nasl yaa :)
bir gün çay içmesm başm agrr herlde annm ve babm sağ olsn bide sevgilim oda baylr çaya hmde büyk bardk yaniii benide çaycı yaptlar
Soruuunn neeee halledelimmmmmmmmm
Ay çağla alemsinnn
Hahayok yavrum ben tiksiniyorum 18e kadar çay demleyi bilmiyodumda annem yeter artık evlenceksin kaynanan cay istiycek napicaksin diyodu ben ona sicak su veririm icine sallama çay atsın banane diyodum okanla tanisinca annesinin tam bi çay kolik olduğunu öğrendim simdi demliyorum servis yapıyorum da kesinlikle ağzıma sürmem
eee yapcan tabi ttlm sen geln o kaynvalide gelinin elnde çay içecek tabi öğren sen öğren
Mecbur öğrendik bebeğimoturup bardak bardak iciyolar ya anlamıyorum acaip geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?