93/3 asker yolu bekleyenler

1 iyi haber sagl Hazalcııım :) iyi olsnda sesinde duyaym daha ne isterm kiii :)

Size şaşıracağınız bişey soyliyimm tam olarak 19 yaşındayım 20den gün aldimm vee bu kadar senedir ağzıma hiç çay sürmedim her duyan şaşırıyo

hadi cnm nasl yaa :)
bir gün çay içmesm başm agrr herlde annm ve babm sağ olsn bide sevgilim oda baylr çaya hmde büyk bardk yaniii benide çaycı yaptlar

Size şaşıracağınız bişey soyliyimm tam olarak 19 yaşındayım 20den gün aldimm vee bu kadar senedir ağzıma hiç çay sürmedim her duyan şaşırıyo

aaa canım ben de tam 5 sene (Üniversitede) 1 yudum çay içmemiştim
artık her gittiğim misafirlikte falan İÇMİYORUM demekten gına gelmişti.
şimdi içiyorum ama hiiiiiiiiiç sevmiyorum

aaa canım ben de tam 5 sene (Üniversitede) 1 yudum çay içmemiştim
artık her gittiğim misafirlikte falan İÇMİYORUM demekten gına gelmişti.
şimdi içiyorum ama hiiiiiiiiiç sevmiyorum

Ayy ben hic tadını dahi bilmiyorumm canim bana cook iğrenç bişey gibi geliyo

hadi cnm nasl yaa :)
bir gün çay içmesm başm agrr herlde annm ve babm sağ olsn bide sevgilim oda baylr çaya hmde büyk bardk yaniii benide çaycı yaptlar

Haha yok yavrum ben tiksiniyorum 18e kadar çay demleyi bilmiyodumda annem yeter artık evlenceksin kaynanan cay istiycek napicaksin diyodu ben ona sicak su veririm icine sallama çay atsın banane diyodum okanla tanisinca annesinin tam bi çay kolik olduğunu öğrendim simdi demliyorum servis yapıyorum da kesinlikle ağzıma sürmem

eee yapcan tabi ttlm sen geln o kaynvalide gelinin elnde çay içecek tabi öğren sen öğren

kızlar bn kaçıyrum yapcagm işler var hepmnz Allaha emanet oln sizleri seviyoruum Allahm hepmzn askerlerni korusun hemmen bze kavstrsun AMİİİN... hayrlı akşmlar yoldaşlarım görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…