93/3 asker yolu bekleyenler

haklısın cnm bnm ınsan sevdıgıne doymuyor hemen bıtsede kavussak ya ınsallah hep ararlar zaman yoksa hıc gecmez kıyamam sana hemen kavusun ınsallah:)

benı aydınlattın cnm bnm cok tesekkur ederım bılgılerın ıcın eksık olma allah razı olsun

haklısın cnm bnm ınsan sevdıgıne doymuyor hemen bıtsede kavussak ya ınsallah hep ararlar zaman yoksa hıc gecmez kıyamam sana hemen kavusun ınsallah:)

:) amin cnm gelsede bzm 5.yılmz olck ozmn 5 yıln sonnda sonnda sözlncez inş snrada heeeep brbr olcaz

sagl ttlm bgn araymdı ama yarn kesn arar dye düşünyrum inşallah moralmi bozmycam sabrlı olmm gerk

Canım biliyorsun ki benim yarim usta asker ama buradaki eski arkadaşlar biliyor arama konusunda en sıkıntılı bekleyen benim.
Pazar sabahı konuşmuştuk en son ve bugün öğlen ancak arayabildi bir daha, kaldı ki siz acemiliktesiniz henüz. Hiç sıkıntıya sokmayın o açıdan kendinizi, beterin beteri var yani bakınız ben

hii kıyamam sna ttlm yaa nerdydi snn askern sklktan dolayımı öyle yksa çok asker oldgu içn mi

hii kıyamam sna ttlm yaa nerdydi snn askern sklktan dolayımı öyle yksa çok asker oldgu içn mi

Ankara - Polatlı ' da hayatım. Seninki de etimesguttaymış sanırım, Ankara ismini duyunca ürküyorum artık, şimdilik sizin aramalar iyi gibi maşallah
Vallahi canım benimkini kaloriferci yapmışlar, bakımı, tamiri,yakması, söndürmesi, yok yakıtı falan filan derken baya yoğun geçiyor. Kaldı ki dün yakıt gelmiş de bir de o taşmış üstüne onu temizlemişler falan, gece 3 tü yattığımda sabah 6 da geri kaldırdılar diye söylenip duruyordu. Bir de üstüne bu kısa dönemler falan gidince baya yoğunluk varmış, ne zaman görsem ankesörlü önleri vızır vızır anlamıyorum ki hiç mi yatıp uyumuyor bunlar diyordu. Bir hafta on güne kadar rahatlıcaz diyor ama bakalım, benim umudum yok gibi, öyle şans sahibiyimdir çünkü

Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler

canım valla iyi ki buradayız hepimiz yoksa günler geçmezdi.
ben de eşimi bekliyorum
Denizli de yapıyor ustalığınıı

sizler bnm üst devrelrmsnz tabiiii :) ama ben burayı sevyrum kzlara çok alştm cok iyiler ve çok yardmcı oluyolr saglsunlar :)

canım sonuçta hepimizin önünde aynı uzun yol var, birlikte oyalanıyoruz, geçiriyoruz bu günleri işte.

Askerlerimize isimlerimizin baş harflerini işlediğimiz mendil göndericez, var mı katılmak isteyen???

anladım cnm yaa zor ıs bu askerlık hepsne allahım kolaylık versın benımkıde usta bırlıgını soforluk yapıyor oda cok yogun buaralar ınsan kıyamıyor ınsallah bıran once rahatlar ve hep senı arar :)

cnm bnm yaaa zorms onn işide ya Allah kolylk versn ama hep ankarda dimi ustada soncta bska biyere gtmcek araymsda iyi oldgnu blysun.
bnmki dün bana zrhlı araç sürücüsü olablcgni syldi kesn degl ama kbrs yda dgu sınrlara gtme ihtmli varms söylmydu zorla söylttm üzlmym dye saklymuş ya öyle ckrsa smdi bu var kafmda 65 gün snra nlcak nereye gtcek of offf

aynen ıyıkı varsınız canlarım :)

Bahtsız bedeviyiz canım biz, her ikimizde yani.
Dağıtımlar belli oldu, buradaki arkadaşlar bilir nasıl sevinmiştim ben Ankara'yı duyunca hem şehrin ismi ürkütmüyor diye hem de İzmir'e öyle çok da uzak değil diye, ama çektiğimiz çileye bak yani.
Teşekkür ediyorum iyi dilekler için, amin hepsi bir an evvel rahata ersin ve de bitirsin şu askerliği yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…