- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.061
evt cnm ya bana soruylr hc konştn mu dye 1 hafta oldu bn gönderli konstm tabi 2 gndeyo dedm ooo iyimş diyolar bana az geliyo ama kndmi okdr boşlkta hissedyrum ki . O gtmedn önce aksmlrı işten snra konsmalrmzda ilaç gbi gelrdi şimdi 1 2 dkka konsmlrmz bazn aramamsı kndmi o kdr kötü hissedyrum kiii
benı aydınlattın cnm bnm cok tesekkur ederım bılgılerın ıcın eksık olma allah razı olsuniki kere hava değişimi verilir mi o konuda bir fikrim yok.
Yol izni 24 günlük iznin içinde değildir, o ayrı bir izin türü ve şafağa herhangi bir etkisi olmaz. 24 günün 7 günü dağıtım, 3 günü mazeret, 14 günü de normal izindir. Bunlar şafağa etki eder.
haklısın cnm bnm ınsan sevdıgıne doymuyor hemen bıtsede kavussak yaınsallah hep ararlar zaman yoksa hıc gecmez kıyamam sana hemen kavusun ınsallah:)
sagl ttlm bgn araymdı ama yarn kesn arar dye düşünyrum inşallah moralmi bozmycam sabrlı olmm gerk
benı aydınlattın cnm bnm cok tesekkur ederım bılgılerın ıcın eksık olma allah razı olsun
Sagl cnm hepmze Allah kavstrsn inş. bnde memnn oldm cnm 20 yasndym bn izmrdeym
hosbuldum ececım memnun oldum allah kavustrusun cnm bnm:)
Canım biliyorsun ki benim yarim usta asker ama buradaki eski arkadaşlar biliyor arama konusunda en sıkıntılı bekleyen benim.
Pazar sabahı konuşmuştuk en son ve bugün öğlen ancak arayabildi bir daha, kaldı ki siz acemiliktesiniz henüz. Hiç sıkıntıya sokmayın o açıdan kendinizi, beterin beteri var yani bakınız ben
maşallah cnm bnm ınsallah cok mutlu olursunuz:):) amin cnm gelsede bzm 5.yılmz olck ozmn 5 yıln sonnda sonnda sözlncez inş snrada heeeep brbr olcaz
AMiN CANIMM :) BENDE 23 YASNDAYIM
hii kıyamam sna ttlm yaa nerdydi snn askern sklktan dolayımı öyle yksa çok asker oldgu içn mi
maşallah cnm bnm ınsallah cok mutlu olursunuz:)
amin amin cnm bnm:)saol canım hepimizi allah kavuştursun sag saglim
hii kıyamam sna ttlm yaa nerdydi snn askern sklktan dolayımı öyle yksa çok asker oldgu içn mi
evet cnm ya ınsallah gelsın 2ay ıcnde dugun yapıcaz tabı yestreblrsek agustosta gelse ekımde dugun yapmayı dusunuyoruz allahım nasıp ederse ınsallah :)amin cnm hepmz mutlu olalım ... Sz nişnlsnz snrm ttlm gelşte düğnmü var :)
Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler
sizler bnm üst devrelrmsnz tabiiii :) ama ben burayı sevyrum kzlara çok alştm cok iyiler ve çok yardmcı oluyolr saglsunlar :)
anladım cnm yaa zor ıs bu askerlık hepsne allahım kolaylık versın benımkıde usta bırlıgını soforluk yapıyor oda cok yogun buaralarankara - polatlı ' da hayatım. Seninki de etimesguttaymış sanırım, ankara ismini duyunca ürküyorum artık, şimdilik sizin aramalar iyi gibi maşallah
Vallahi canım benimkini kaloriferci yapmışlar, bakımı, tamiri,yakması, söndürmesi, yok yakıtı falan filan derken baya yoğun geçiyor. Kaldı ki dün yakıt gelmiş de bir de o taşmış üstüne onu temizlemişler falan, gece 3 tü yattığımda sabah 6 da geri kaldırdılar diye söylenip duruyordu. Bir de üstüne bu kısa dönemler falan gidince baya yoğunluk varmış, ne zaman görsem ankesörlü önleri vızır vızır anlamıyorum ki hiç mi yatıp uyumuyor bunlar diyordu. Bir hafta on güne kadar rahatlıcaz diyor ama bakalım, benim umudum yok gibi, öyle şans sahibiyimdir çünkü
Ankara - Polatlı ' da hayatım. Seninki de etimesguttaymış sanırım, Ankara ismini duyunca ürküyorum artık, şimdilik sizin aramalar iyi gibi maşallah
Vallahi canım benimkini kaloriferci yapmışlar, bakımı, tamiri,yakması, söndürmesi, yok yakıtı falan filan derken baya yoğun geçiyor. Kaldı ki dün yakıt gelmiş de bir de o taşmış üstüne onu temizlemişler falan, gece 3 tü yattığımda sabah 6 da geri kaldırdılar diye söylenip duruyordu. Bir de üstüne bu kısa dönemler falan gidince baya yoğunluk varmış, ne zaman görsem ankesörlü önleri vızır vızır anlamıyorum ki hiç mi yatıp uyumuyor bunlar diyordu. Bir hafta on güne kadar rahatlıcaz diyor ama bakalım, benim umudum yok gibi, öyle şans sahibiyimdir çünkü
aynen ıyıkı varsınız canlarım :)canım valla iyi ki buradayız hepimiz yoksa günler geçmezdi.
Ben de eşimi bekliyorum
Denizli de yapıyor ustalığınıı
canım sonuçta hepimizin önünde aynı uzun yol var, birlikte oyalanıyoruz, geçiriyoruz bu günleri işte.
[sıze=3]askerlerimize isimlerimizin baş harflerini işlediğimiz mendil göndericez, var mı katılmak isteyen???[/sıze]
anladım cnm yaa zor ıs bu askerlık hepsne allahım kolaylık versın benımkıde usta bırlıgını soforluk yapıyor oda cok yogun buaralarınsan kıyamıyor ınsallah bıran once rahatlar ve hep senı arar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?