93/3 asker yolu bekleyenler

evt cnm haklsn aynn öyle...

ben varım ama bn hangi bölkte oldgnu blmyrm kiii ((

Biliyorum canım bilmesine de, kafamda kurduğum senaryoları ahh bir bilsen.
Hasta oldu da revirde mi acaba, yok ona buna kızıp kavga etti de cezalı mı acaba, yok kazan falan başına bir iş mi geldi acaba, o arayamadıkça sinir stres sahibi oldum yani hepten zaten bir ton strese dayalı rahatsızlığım var

İlk zamanlara gitti aklım, biz Hazalımızla Ezgimizin o zamanlarına yetişememiştik onlar bizim bir üst devremiz olduğundan ama onlar bizim ( Hande, Ece ve ben ) dağıtım sancılarımıza şahit olmuşlardı. Dokuz doğurduk burada resmen, hadi açıklansın, ne olacağı belli olsun yeter artık, isyan eden mi ararsın, ağlayan mı siniri bozulup gülen mi ( Huni ismi oradan geliyor ) . Öyle veya böyle kaderinizde neresi varsa orası gelecek, sen şehirden çok onun rahat olabileceği bir yerin çıkmasını dile, bunun için dua et. Sevgilimin arkadaşı Kıbrıs'ta asker şimdi 93-3 dk o da, çocuk bizden çok daha rahat valla. Gördüm geçen gün fotoğraf yüklemiş, durum güncelliyor etiket falan yapıyor çocuk face'de. Bir de bize bak yani daha ankesörlüden konuşamıyoruz Yere çok takılma yani, önemli olan kendi rahatı, komutanların tutumu, bir de devrecilik olup olmadığı

rıca ederım cnm bnm dularım senınle evet ankara urkutmuyor haklsın ama askelık ısteelden bısey gelmıyor bıran once bıtsın haklsın asker yolu beklemk cok zormuss ınsan cok ozluyorr cnm yaa

rıca ederım cnm bnm dularım senınle evet ankara urkutmuyor haklsın ama askelık ısteelden bısey gelmıyor bıran once bıtsın haklsın asker yolu beklemk cok zormuss ınsan cok ozluyorr cnm yaa

Ama ben anlamalıydım yani, çölde kutup ayısı tarzı yaşam süren insanlarız biz ikimiz de sevgilimle, Ankara çıkmış arasana altında bir şey, belliydi çekeceğimiz zulüm

yaa şoförlük yoğun oluyomuş.
benim de eşim ocaktan sonra aşçı olarak mutfağa geçecek.
ama bugün konuştum da nöbet daha mı iyi falan demeye başladı.
:44:
onun da kafası karışık...

evt cnm haklsn aynn öyle...

ben varım ama bn hangi bölkte oldgnu blmyrm kiii ((

aa sorsana bölüğünü.
canım sen aradığında sor bakalım. acemilikte dışarıdan kargo kabul ediyolar mı diye.
olmazsa mektubun içine koyar gönderirsin

Kızlar ben sımdı cıkıyorum yıne gelırım kendınıze cok cıcı bakın allaha emanet olun yanımda oldugunuz ıcın cok cok cok saolun tekrardan sızınle tanstıgma cok memnun oldum canlarım optumm:)

lns ttlm ya ama bgn birisde korkttu mnyk admn bri yok ndn ehlyetini syledi hep direksynda olcak asker tasıcak. yok bi tandgı tankın içnde yüksek gerlmdn gecrkn şeht olmş sabhn körnde bana anlttgna bak sinr oldm adamı boğcktm eve gldm ağldım düşn o kdr beynsz ınsnlr var kiii

Kızlar ben sımdı cıkıyorum yıne gelırım kendınıze cok cıcı bakın allaha emanet olun yanımda oldugunuz ıcın cok cok cok saolun tekrardan sızınle tanstıgma cok memnun oldum canlarım optumm:)

Bekleriz canım, biz topik bekçisi gibiyiz mübarek , hep buralardayız, hiç kimse olmazsa illa birimiz buradadır

aa sorsana bölüğünü.
canım sen aradığında sor bakalım. acemilikte dışarıdan kargo kabul ediyolar mı diye.
olmazsa mektubun içine koyar gönderirsin

ttlm naslsn iyimsn demkten bn 2 3 dkka içnde bişey ögrenmym ki anca çok özldm seni sevyrm dmkle gecyor kaptyo hmn dün ardgndada snftydm cocklr yzndn sordgm sornn cevabnıda duyamdm bi ögrensem mektpla gönderirm işlemye başlym ama güzl fikr :)

Köstek olan insan elini nereye atsan var be canım, mal gibi konuşan çok
Ehliyetini söylemek askeriyede iyi olmaz ama şu açıdan hani kullandığın aracın sorumluluğu sendedir, kalkıp başına bir iş gelse aracın, çizilme, camı kırılma vs gibi onarım için gereken meblağ şoföre ait diye duymuştum, devlet malına zarardan kaldı ki bir de hata şofördeyse hapse girsin daha iyi yani öyle bir fatura çıkarıyor devletimiz sağ olsun (!)
Olacak olan her yerde olur hayatım, ağzı olan da konuşur takma sen onları kafana

hoşçkl ttlm snde Allaha emant ol görsmk üzere

hadi yaa şöfremi ait oy oyy daha neler duycaz nyse dha usta nlcak belli degl şu acemlğimzi bi btrlm de Allahn iznyle ...

yani bnde öyle düşnyrm ecel gelnce uyrknde gelyo ona bi çare yk malesfde yeni askere göndern birnde bunlr denmz yani düşnceszlkten baska bsey degl

Aynen oyle canım terbiyesiz nasil sinirlerimi oynattı. Simdide mesaj atmış tabii azarladım ya hilalcim seninle bizim gerçekten sorunumuz yok sen benimle cok ilgilendin Allah razı olsun falan yazmış hiiccc cevap vermedim ruh hastası :)

Beyinsizlik aynı zamanda bence, hani moral bozmaya kalksa ancak o zaman söylenecek şeyler bunlar

Canım hazal ben Benim sevglmde ilk gittiğnde ehlyti söyledi bmc mi ne öyle bi araç var onu kullancak. Hem benzlk görevlsi hemde araç verdiler şmdi ehlyt çıkardı. Öyle kötü bisi değl bazen aracn içine geçp arıyo beni gece. Kötü bisi değil yanii merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…