- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.281
Günaydınnnn
İyiyim hayatım sen nasılsın
Güzel bi gün olması dilegiyle herkeslere günaydınnnnnn
Kiizz onu demiyorumcuma gunu 6si yemin töreni 7side cumartesi günü yani 35. Gunu oluyo dagitim iznine gelmesi gerekmiyomu yani yemin toreninin ertesi gunu dagitim izni olurmu :)
İyiyim hayatım sen nasılsın
Günaydınnn kuzuumm
Tatlımmm nasılsın
Ezgininde banı acılmş sanırım cok sevindim ohErken terhis oldu ezgi
AahahaEvet bende 17si diye biliyodum iyi oldu bu
Bende iyiyiim sevdiceğim sabahın 6sında uyandırdı sağolsun kalk nöbet var diye gözlerim şiş resmen
Sen nasılsıınn
Onlarla birlikte bizde askerlik yapıyorz ztnde seninkide özlemden kaldırmışta çaktırmıyo nöbeti bahane ediyo resmen
Bende iyiyim toz alıyormBi yandanda pc ye bakıyorm işte Elim işte gözüm oynaşta yani
Amannn 3de kaldırsada gücüme gitmez kiii
Kolay gelsin canım benimm
Meslekçi secilmişse meslekciler erken cıkıyo yemin töreninden snra diye biliyorum ama kesinliginden haberim yok :26:
Tamam canım Sağol
Bi günde uyuma nolcak sanki
Teşekkr ederm canım kolaysa başına gelsin
kızlar merhaba hani dün hatırlarsınız demiştim esim 248 gun kaldı demişti aklım karıstı diye bugun sordum yanlıslık yokmus
soyleymiş dogu oldugu icin ktmye 1 hafta once gonderiyorlarmıs ordada sivil gibi takılıyorlarmıs yani o 6 gunu saymıyor kafadan cunku zaten oraya gecince ne zaman havalimanına götururlerse o zaman gelebilecek yani birliginden cıkıp ktmye gecince bitmiş oluyormus askerligi ordada kendi kafalarına olacakları icin belkide 1 hafta olmadanda hemen bırakırlarsa ucaga 1 gun icindede gelebileceklermiş
Cok iyi bi haber bu ozamn sende şafagını ona göre ayarlada için açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?