93/3 asker yolu bekleyenler

Güzel bi gün olması dilegiyle herkeslere günaydınnnnnn

Kiizz onu demiyorum cuma gunu 6si yemin töreni 7side cumartesi günü yani 35. Gunu oluyo dagitim iznine gelmesi gerekmiyomu yani yemin toreninin ertesi gunu dagitim izni olurmu :)

:)yemin töreni 30 günün sonunda olur diye biliyorum ben. o zaman cuma günü yemin töreni 34.günde oluyo dmi:)35.günüde cmt ye geliyor.bnu bilemedim ben:) bizm acemilik 70 gündü çnkü yemin töreninden snra hafta sonu çıkıp snra yine acemiliğe devam etmişti. ama tam vakti dolmadan çıkarırmı bilmiyorum.sevgilin öğrencek en net bilgiyi:)

Tatlımmm nasılsın
Ezgininde banı acılmş sanırım cok sevindim oh Erken terhis oldu ezgi

Aahaha Evet bende 17si diye biliyodum iyi oldu bu
Bende iyiyiim sevdiceğim sabahın 6sında uyandırdı sağolsun kalk nöbet var diye gözlerim şiş resmen
Sen nasılsıınn

Aahaha Evet bende 17si diye biliyodum iyi oldu bu
Bende iyiyiim sevdiceğim sabahın 6sında uyandırdı sağolsun kalk nöbet var diye gözlerim şiş resmen
Sen nasılsıınn

Onlarla birlikte bizde askerlik yapıyorz ztnde seninkide özlemden kaldırmışta çaktırmıyo nöbeti bahane ediyo resmen
Bende iyiyim toz alıyorm Bi yandanda pc ye bakıyorm işte Elim işte gözüm oynaşta yani

Amannn 3de kaldırsada gücüme gitmez kiii
Kolay gelsin canım benimm

kızlar merhaba hani dün hatırlarsınız demiştim esim 248 gun kaldı demişti aklım karıstı diye bugun sordum yanlıslık yokmus
soyleymiş dogu oldugu icin ktmye 1 hafta once gonderiyorlarmıs ordada sivil gibi takılıyorlarmıs yani o 6 gunu saymıyor kafadan cunku zaten oraya gecince ne zaman havalimanına götururlerse o zaman gelebilecek yani birliginden cıkıp ktmye gecince bitmiş oluyormus askerligi ordada kendi kafalarına olacakları icin belkide 1 hafta olmadanda hemen bırakırlarsa ucaga 1 gun icindede gelebileceklermiş

Cok iyi bi haber bu ozamn sende şafagını ona göre ayarlada için açılsın

Cok iyi bi haber bu ozamn sende şafagını ona göre ayarlada için açılsın

demi ya bende öyle düsünüyorum esimde dedi zaten kafadan 6 günü cıkar ktmye gidince sivilden sayılacagız diye sadece ucaga gitmeyi bekleyeceklermiş bide komutanlarıda eger allahtan bişey olmaz sorunsuz gecerse askerlikleri 1 hafta önce gönderiyormus iyi hale bakarak tabi bu ihtimalde var hayırlısı olsun allahım utandırmasın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…