93/3 asker yolu bekleyenler

Snin için cok sevindim 1 hafta azalması ssüper bi durum sag saglim kavuştrsnz inş bi an önce canım

Cok iyi bi haber bu ozamn sende şafagını ona göre ayarlada için açılsın

Snin için cok sevindim 1 hafta azalması ssüper bi durum sag saglim kavuştrsnz inş bi an önce canım

evet bende canım hayırlısı hemen gönderirlerse ktmdende 1 hafta bile kalmadan geliyor saglık olsun yeterki gec olsun güc olmasın ama gercektende 1 gun bile eksilse bana cok iyi geliyor işte esimin gelmesi benimde rahatlamam hayırlısı

canımmm çok sevindim.
bi hafta erken kavuşursun ne güzel

Kızlar ben mendil aldım,
İşlemeyi de öğrenmem lazım iğneyle.
Bilen var mı?
Nasıl yapıcam?

Akşama mendillerin fotosunu eklerim

canımmm çok sevindim.
bi hafta erken kavuşursun ne güzel

Kızlar ben mendil aldım,
İşlemeyi de öğrenmem lazım iğneyle.
Bilen var mı?
Nasıl yapıcam?

Akşama mendillerin fotosunu eklerim

insallah canım hayırlısı saglıklı olsun iyi olsunda 1 hafta sonra gelsin razıyım erkende gelirse işime gelir hani
sen nasılsın neler yapıyon görüsemiyoz denk gelip hic
ben almadım mendil alacam ama

insallah canım hayırlısı saglıklı olsun iyi olsunda 1 hafta sonra gelsin razıyım erkende gelirse işime gelir hani
sen nasılsın neler yapıyon görüsemiyoz denk gelip hic
ben almadım mendil alacam ama

canım görüşemiyoruz evet.
napalım iş güç işte.
al ya sen de gönder
üstüne parfüm bile sıkıcam hahahahhah

Heheyyyttt herkese merhabalaaaaar

heyyyyyytttt kim gelmiş,

yaa tüh..
olsun sen de gelince verirsin...
aynen canım öyle olcek artık
hoş bulduuuk, güli valla sen buralarda takılmayalı bizim mesajlar baya anormalleşti
aaa öylemi evet ben burayı baya ihmal ettim dedişiklik olmus sizdede git gide asker yolu beklerken cektigimiz sıkıntılar yuzunden biraz oynatıyoruz herhalde olsa gerek ondan tatlım
Uleeeeeeeeeeeeeen ben geldım ayttttt

hosgeldin alaallahh kız siz normal gelemiyonuzmu nerenin agasısınız heytt hoyt diye giriyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…