93/3 asker yolu bekleyenler

Belki süpriz yapar belli olmaz canım ya
Ama gelmezsede gelip giderken cok koycagından korkuyodur

Aman kararsın hava nolcakmş
Ne sacma bşy ya ztn rahat ettikleri tek günleri var ondada zamanı kısaltıyolar peh

Son düzenleme:
kız aslında 29 giriyo adam aslında 30a yaklasıyor tamam güzel düsünmüssünde bi yandanda yası geciyo anacım adama bunuda hatırllatıyor olabilirsin bence fazla beni sakın yanlıs anlama ama az ve öz daha güzel olurdu bence yinede takdir senin tabi
Yaşlanmiyim ztn yaa Bende cogu şeyi takmam ama taktımmıda tam takarım
Ya napiyim ama kendimi üz üz nereye kadar olan bna olucak snra Hayat kısa yani

ahhh güzelim bizde biliyoruz hayat kısada olmuyo beceremiyorum ben hep sıkıntı stres sen devam et bacım ben oldugu kadar olmadıgında ne olur bilemem ama

Belki süpriz yapar belli olmaz canım ya
Ama gelmezsede gelip giderken cok koycagından korkuyodur

Aman kararsın hava nolcakmş
Ne sacma bşy ya ztn rahat ettikleri tek günleri var ondada zamanı kısaltıyolar peh

Koyucakta görüşmediğimiz zamanda koyuyo yani iki ucu neyse Dağın dibi olduğundan tehlikeliymiş :106:

Koyucakta görüşmediğimiz zamanda koyuyo yani iki ucu neyse Dağın dibi olduğundan tehlikeliymiş :106:

Aman yaaa bnce gelcek içimden bi ses öyle diyo
Ya nese onada şükretmek lazm ya hiç çarşı izni olmasaydı...Sonucta doguda olup yaz kış çarşı izni olmayanlarda var ama kim azla yetinmeyi biliyo ki bnde olsam senin gibi olurdm

ahhh güzelim bizde biliyoruz hayat kısada olmuyo beceremiyorum ben hep sıkıntı stres sen devam et bacım ben oldugu kadar olmadıgında ne olur bilemem ama

Ya bakma sen böyle dedigimi içimde ne fırtınalar kopuyo ama bnde şey var üzüntüleri hep dibe iterim iterim snra bi gün bi patlıyorm tam patlıyorm

Benim için problem değil ki ankasörlüden 5 dakika konusmakta yetiyo bana. Ama mesela gidiyo bi yemek yiyo alcaklarını alıyo tamam bitiyo öyle otiriym bi intenet kafeye gidiyim vakti olmuyo
Amannn kışta bitcek şunun şurasında ne kaldı

oo bu haber benide ilgilendiriyooo çok svndimm:) hangi ktm ye girecek? birde nerde askerlik yapıyordu unuttum yav?

Bitti biticek bitti biticek diye diye zamanı geciriyoruz ztn de hayrlısı

canımmm çok sevindim.
bi hafta erken kavuşursun ne güzel

Kızlar ben mendil aldım,
İşlemeyi de öğrenmem lazım iğneyle.
Bilen var mı?
Nasıl yapıcam?

Akşama mendillerin fotosunu eklerim

evet eklesene merak ediyorum nasıl olacak? iplikle isim işleyip öylemi bırkacaksın. aklıma geldi acaba üstüne sawaroski tasla geçilse çokmu kötü olur? ocak ayında 5.senemiz oluyor bende emreye mendile baş harf işleyip birde tarihimizi atabilirm.birde sözümüzde erkek tarafına mendil işleyip şeffaf renkli keseye koyup vermeyi düşünüyorum:)

doğuda askerlik yapıyodu dmi yanlış hatırlamıyorum. çarşı izinlerimi var

tuncelide yapıyor.elazıg ktm den gelecek.1 hafta erken terhis demişti banada ama snra erken ckıcam ama kac gün belli deil demişti.
demekki oda esimin dedigini demek istemiş sana seninki iyiymiş yine ya benmkinde hic carsı felanda yok olursa erken gelecek işte hayırlısı bakalım saglık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…