93/3 asker yolu bekleyenler

o da bi bakış açısı
benimki buna burnunu falan silmez di mi?

hangisine karar verirsem denemelerimi diğer mendiller üzerinde yapıcam
hepsini ziyan edeceğim büyük ihtimalle

Ya gri daha agır daha erkeksi geldi bna oyüzden onu begendim beyazı yanında taşıyamaz mesela ama gri taşınabilrmş gibime geliyo niyeyese
aynen önce kullanmadıkların üstünde denersin

İyii canım bende sevgilimin aramasını bekliyorum

Benimki bugün aradı mehtabı öğrendim sonundaaaa soylemiyodu seninkide arar ins canim biran önce
etaminde delikler vardı ya, bunda yok ki.
sanki etaminde çarpı çarpı şeyler yapıyoduk. :26:
annem de bana bişey öğretmemiş yaaa

Oo carpilari kendi göz kararinla yapicaksin zor değil bitanesinde dene olmadi resim cekip yollarimm

Son düzenleme:
Benimki bugün aradı mehtabı öğrendim sonundaaaa soylemiyodu seninkide arar ins canim biran önce

Oo carpilari kendi göz kararinla yapicaksin zor değil bitanesinde dene olmadi resim cekip yollarimm

Aaa iyi hadi gözün aydın , bizim mehtapta 33 tabi benimki karar verebilirse

Ya gri daha agır daha erkeksi geldi bna oyüzden onu begendim beyazı yanında taşıyamaz mesela ama gri taşınabilrmş gibime geliyo niyeyese
aynen önce kullanmadıkların üstünde denersin

evet ya beyazı sanırım yanında gezdirmez benimki.
önce kareliyi heder edicem

Kutahya hangi bolgeye dagitim yapiomus svgilin bilir.havaci olarakmi dvm edicek?

Evet havaci ama meslekci oldugu icin 35 gun acemi birligi canım.. benimkinin kütüğü Kayseri .. Kütahya'da usta birligi olarak istanbul Eskişehir ankara izmir kayseri buralara yolluyomus kayseri olmazda istanbul % 50ymis :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…