- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.361
evet inşallah 1 hafta erken çıkarlar.bizdede çarşı falan yok.12 saat üs bölgede nöbet tutuyor.
Evet canım yazın olabilir bizim artık yok işte 2 hafta daha çıkar ondan snra çıkmaz diye düşünüyorumm
havada bayağ erken kararıyomuş bak zaman hızlı geçer inşallah. iyi olsunlar yeter..
demekki oda esimin dedigini demek istemiş sana seninki iyiymiş yine ya benmkinde hic carsı felanda yok olursa erken gelecek işte hayırlısı bakalım saglık olsun
allah allah ya tuncelide var biliyordum ama ben yerine gore degişiyor demekki üüst bölge ne oluyo yani baska yeremi gönderiyorlar birlikten
Konustuk smdi sordum.bizim karakolda carsi iznine cikan yok ddi.anca koyde bakalla ptt ye fln gidiliyo dedi.yok ust tarafa daga dgru cikiyolar mevziler ordaymis.karakol asagda kaliyo.bnlar yukarda yolun köyün falan ustnde kaliyolar asaglari goruyolar fln.ust bolgedede yatakhanede varmis orda dnleniyolarmis nobetteyken
Ben geldimmm veee Mehtabımı öğrendimmmmmm
Dayanamadı söyledi sonundaMehtap 22 :72
Hesaplarım doğru ayin 7sinde aşkım yanımda
Hadi gözün aydın canımmmm artk makyaj yapabilrsin
Az kalmş mehtaba iyi gecirin geldiginde
Hem benim yanıma gelcek ordan ailesinin yanina gidicek bakalim 1 hafta değil bizim iznimizama olsunn ben 1 gun gorsemde yeter çok ozledm nasil mutlu oldummmmm
Aynen ya hiç görmemekten iyidir
Kac gün ki izni :26:
Kızlar mendilleri aldım.
Ama hangisini işleyeyim?
Nasıl işleniyor iğne ile onu da bilmiyorum.
3 tane var, hangisine yapayım? yorumları bekliyorum.
Eki Görüntüle 861305 Eki Görüntüle 861306 Eki Görüntüle 861307 Eki Görüntüle 861308 Eki Görüntüle 861309
Sade beyazda daha hoş durur bence canım
gri de fena değil.
telefon güzel çekmedi, renkler iyi çıkmadı pek.
gri de beyazla aynı model, ben ikisi arasındayım :44:
Kızlar mendilleri aldım.
Ama hangisini işleyeyim?
Eki Görüntüle 861305 Eki Görüntüle 861306 Eki Görüntüle 861307 Eki Görüntüle 861308 Eki Görüntüle 861309
Bence gri olanBeyaz cabuk kirlenir
Kızlar mendilleri aldım.
Ama hangisini işleyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?