93/3 asker yolu bekleyenler

Evet havaci ama meslekci oldugu icin 35 gun acemi birligi canım.. benimkinin kütüğü Kayseri .. Kütahya'da usta birligi olarak istanbul Eskişehir ankara izmir kayseri buralara yolluyomus kayseri olmazda istanbul % 50ymis :)

Eskisehir diyorum bakalim neresi cikicak.:)izmit korfeZde olabilir.en uzak batman ve erzuruma yolluyo sanirm kutahya.bnmde kutugum kayseri:)kutugun nerde oldugunun pek onemi yk ya tamamen sans.neyseki duscegi ihtimaller arasnda kotu yerler ykk.

Eskisehir diyorum bakalim neresi cikicak.:)izmit korfeZde olabilir.en uzak batman ve erzuruma yolluyo sanirm kutahya.bnmde kutugum kayseri:)kutugun nerde oldugunun pek onemi yk ya tamamen sans.neyseki duscegi ihtimaller arasnda kotu yerler ykk.

Inanirmisin banada Eskişehir yavda istanbul gibi geliyor :) kayserinin neresi :)

iyi akşmlar kzlaar mendilleri yapcaz dimii bgn bölğnü alaynı herşyni ögrndiiim:) :) :)

İki ihtimalde ckk ckk iyi cnm ck rahat gorusursunuz heralde:)tomarza:)

yok görüşme imkanımız yok.. dün dedim ya aailem izin vermez diye bugün izin aldımmm
bi hevesle aradıgında dedim işte izin verdiler yemin törenine geliyoruum diye. annemlerede gelmemelrini söyledim bosuna masraf yapmayın zaten ertrsi gün yanındayım o kadar adamın ıcınde senin ne isin var dedi ben sana demistim bizimkiler aynı kafada diye :13:

bulursun bulursun, yarın başlıyorum ben projeye
kızlar da yavaş yavaş alıcaklar.
ben çıkıyorum şimdi, şafaklar bugün atar mı bilinmez çünkü Kanaryam sanırım ders çalışıyor.....

olsn bgn attrmssa yarn yapar :)
iyi geceler ttlm bnde çıkıcam smdi uykm geldi :)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 15. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 154

... ezgisaygin ... 169

... yuppisi ... 172

... Snt55 ... 192

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 246

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 255

... seval23 ... 259

... KUBB88 ... 269

... hnf25 ... 270

... irmtyfn ... 271

... Kanaryam35 ... 271

... blss ... 272

... KorEc ... 272

... nira87 ... 272

... mystery123 ... 273

... yunay ... 273

... ARAZIM ... 275

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 353

... tuqbaCadi ... 353

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Saol canim benim İNŞALLAH :)

Kizlar uyuyamadim içime bi korku girdi gelince hemen evlenemeyiz die 1yil daha çalışıp para biriktirse yani ozman 2yil var demektir 2aylik calisana ihtiyac kredisi vermezlerse evlenemeyiz hemen askerden gelse bile uzak şehirlerde olduğumuz icin yine hasret kalcaz askersen sonra düğün icin 1yil calisirsa yine cok az görüşebilcez cok Üzülüyorum temuzun 30nda gelicek İNŞALLAH BENDE EKIMIN 18 GIBI düğün OLSA COK MUTLU OLURUM ama cok para lazim zaten biliyorsunuz asker yolu beklemek zor bide düğünü hemen yapabilcez mi diye dert ediyorum içimde ki sıkıntıyi sizlerle paylaşmak istedim iyiki varsınız kizlar herşey gönlünuzce olsun cok sağolun

Haha vallahi ayni kafalar:)bn emreye tek gelirm ddigmde olmaz ddi ailesiyle brlikte gtmistm.askeriyede cikarkende kubra onumden yuru bu tarafa gel kenara cekil diyip durdu:)yemin toreninden snra askeriyeye teslim ederkende arabadan indrmedi asker dolu etraf diye:)ya ztn yemin toreninde gormen zor oluyo kalabalikta secemiyosn hrks ayni:)

Vayy beee 270lere dussesydim ddigm gunlerrr :))smdi 260 kusurlere dustumm:)smdide 250kusurleri bekliyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…