- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.501
Dedim ya biz ustalıkta bile bazen 3 günü görüyoruz, duyamayınca sesini huzursuz olursun tabi ki de ama çok normal yani böyle düşün
ay evet erkenden girdim hohoho çok hoş vala napıyorsunuz bakıyımmm
Öyle valla canım ne yapalım dayanmaya çalışıyorum :)
Dedim ya biz ustalıkta bile bazen 3 günü görüyoruz, duyamayınca sesini huzursuz olursun tabi ki de ama çok normal yani böyle düşün
ya cnm bnce uzulme.hersey tam olsun zamani sorun etme.hersey hallolur zamanla.bak kndin diyosun dugun yapmak ev kurmak bnlar ck masrafli syler.bi evi gecindirmek ck zor.bn ceyiz yapiyorm vallahi ck pahali hersy zor yani ev kurmak.ilk once btrsin askerligini gelsin sag salim snra brlikte yaparsiniz herseyi.
Aynen öyle dua et de ustalık bizim olduğumuz yere falan çıkmasın, bazen acemiliği arar oluyorum yahuu
Selammm kızlarrr
Selaaam, nerelerdesin sen yaa ce-ee diyip kaçıyosun
Nöbetim vardı çağlacım 8-10Sen napıyosunn bakiimm
Ne yapayım bende atkıya son müdahaleyi yaptım, bekliyorum ki durum pek iç açıcı değil, baştan örücem gibi
Bence de sök senin için rahat etmicek çünkü yapmışken tam olsun
Sökmücem ya o kadarına kıyamam dursun bir köşede anı diye, askeriye kutuma koyarım ileride gösteririm bak sana 1,5 atkı ördüm ben aslında diye
Yün boldu baya baştan başlarım artık
Aaa evet bende ne bulursam atıyorum kutuya2. defterimizde bitcekkk o geldiğinde 3.yü yarılamış olcam
Ben hala defterimi bulamadım ya kağıtlara yazıp duruyorum, tam tamına 365 sayfalık krafton defter bulmalıyım artık bence
Valla ben askere gitmeden almıstım 100 sayfalık eski defter gibi sarı yapraklı va rya onlardan bölük pörçük oldu ama önemli olan yazmak
Bende de hepsi bir yerde dursun diye bir takıntı çıktı ki sorma yani, sayfa sayısı tutmadığından bir türlü alamadım.
Mesela görüntülerini beğendiğim defterler bunlar ama sayfa sayısından emin değilim
Eki Görüntüle 862413 Eki Görüntüle 862414
Aa ikiside çok güzel internetten filan baktın mı kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?