93/3 asker yolu bekleyenler

Fotoğrafta fark daha da bir büyüdü gözümde

Sağ tarafa göre hizaladım bilerek, fark belli olsun diye

Son düzenleme:
Heyttt ulen beee, hoş geldin topiğimizin gülü , ne de güzel geldin öyleee

heheh ay yerim bak seni ben ya çok özlemişşim okuldan sınavlardanda bi türlü giremiyorum hafta sonuda saygın geliyo oh oh pazar sabahı kollarımda şaka gibi hala inanamıyorum

hahahaha deliyim ben deliiii

Çokta örmüşün hayatm ya bellide oluyo bence riske atma sök bastan ör

Boyum kadar olmuş neredeyse ya hiç fark etmemişim bile
Demi ya benim de içime sinemedi bir türlü, üst üste katlayınca o 2 parmak çok bir şey değil gibi duruyor ama boylu boyunca oldu mu sıkıntı

Mehtabınıza taparım sizin
Ayy gelsin de artık hasret giderin yaa, vallahi Aytaç gelecekmiş gibi seviniyoruuum

yerim seni ben inşalah sizinkilerde gelcek görcem mehtaplarıı ay sorma kıyafetlerini yıkıyım bende ki dedim ulen odamın yarısı saygının kıyafetiymiş heryerden bişeyi çıktı annem diyo saygının odasımı senin mi belli değil

Napiyim kuzum ya zaman geçiriyorum işte sen naptıınnnn

iyiyim iyi olmasınaada karışık durumlar oldu izmirde ki ünilere istediğim puanla olmuyo.. saygında izmir dışına gitmemi istemiyo ailemde öyle bişey dersem beni silerler yani dirk okul hayatını tehlikeye attığından dolayı e saygında diyo 1sene zaten görüşemedik gelince gene evimizi kurcaktık etçektik ama lise mezunuda yaşayamam sonuçta.. kalkıp hayatımda bu güne kadar çalışmamışım girip bi yere çalışmaya başlasam lse mezunu bilmemne olmaz yani kaldıramam.adam gibi okuyup işime bakmam lazım..bilmiyorum nolcak vala ...

Boyum kadar olmuş neredeyse ya hiç fark etmemişim bile
Demi ya benim de içime sinemedi bir türlü, üst üste katlayınca o 2 parmak çok bir şey değil gibi duruyor ama boylu boyunca oldu mu sıkıntı

çok incemiş seninki ben baya büyük yaptım saygın gelince takar çekerim fotosunu size atarım ama hep kaçırdık sigaralık oldu deliklerde sigara koyar ordan hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…