93/3 asker yolu bekleyenler

İzmir olmadığına göre nereye gitmeyi düşünüyorsun ? Saygında seninle gideceğin yere gelse orda yaşasanız ? :26:

Son düzenleme:
çok incemiş seninki ben baya büyük yaptım saygın gelince takar çekerim fotosunu size atarım ama hep kaçırdık sigaralık oldu deliklerde sigara koyar ordan hahahaha

50 ilmek aslında, altlar sıkı ördüğümden öyle sanırım üstlere doğru baya genişledi ama, çok orantısız oldu atkı ya söküp baştan örücem gibi gözüküyor

İzmir olmadığına göre nereye gitmeyi düşünüyorsun ? Saygında seninle gideceğin yere gelse orda yaşasanız ? :26:

istanbulda var istediğim bölümde hemde yükselebilceğim.. onun gelmesi imkansız burda işi bilmemnesi orda napıcak olmaz yani bende aynı teklifi yaptımda..

50 ilmek aslında, altlar sıkı ördüğümden öyle sanırım üstlere doğru baya genişledi ama, çok orantısız oldu atkı ya söküp baştan örücem gibi gözüküyor

benımkıde ucgen gıdıyo zaten bosver aahahah kacmıs hep ılmekler falan garıp bısey olduda aman bısey olmaz
buna dua etsın valla

Ne güzel düzeniniz var be sizin öyle bayıldııım
Ayy inşallah, bizimkilere var biraz ama olsuuun

Eki Görüntüle 862149

Fotoğrafta fark daha da bir büyüdü gözümde

Sağ tarafa göre hizaladım bilerek, fark belli olsun diye

yaa üste doğru azıcık genişlemiş onu mu diyosun?
ya bence çok sorun değil gibi ama, sen bilirsin kanaryacığım...
ben hiç bi erkeğin orada geniş burada dar olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum

Ben de düşünmüyorum ama o atkı eve geldiğinde annesi anlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…