- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.481
iyiyim iyi olmasınaada karışık durumlar oldu izmirde ki ünilere istediğim puanla olmuyo.. saygında izmir dışına gitmemi istemiyo ailemde öyle bişey dersem beni silerler yani dirk okul hayatını tehlikeye attığından dolayı e saygında diyo 1sene zaten görüşemedik gelince gene evimizi kurcaktık etçektik ama lise mezunuda yaşayamam sonuçta.. kalkıp hayatımda bu güne kadar çalışmamışım girip bi yere çalışmaya başlasam lse mezunu bilmemne olmaz yani kaldıramam.adam gibi okuyup işime bakmam lazım..bilmiyorum nolcak vala ...
çok incemiş seninki ben baya büyük yaptım saygın gelince takar çekerim fotosunu size atarımama hep kaçırdık sigaralık oldu deliklerde sigara koyar ordan hahahaha
İzmir olmadığına göre nereye gitmeyi düşünüyorsun ? Saygında seninle gideceğin yere gelse orda yaşasanız ? :26:
50 ilmek aslında, altlar sıkı ördüğümden öyle sanırım üstlere doğru baya genişledi ama, çok orantısız oldu atkı ya söküp baştan örücem gibi gözüküyor
benımkıde ucgen gıdıyo zaten bosver aahahah kacmıs hep ılmekler falan garıp bısey olduda aman bısey olmaz
buna dua etsın valla
yerim seni ben inşalah sizinkilerde gelcek görcem mehtaplarıı ay sorma kıyafetlerini yıkıyım bende ki dedim ulen odamın yarısı saygının kıyafetiymiş heryerden bişeyi çıktıannem diyo saygının odasımı senin mi belli değil
Eki Görüntüle 862149
Fotoğrafta fark daha da bir büyüdü gözümde
Sağ tarafa göre hizaladım bilerek, fark belli olsun diye
yaa üste doğru azıcık genişlemiş onu mu diyosun?
ya bence çok sorun değil gibi ama, sen bilirsin kanaryacığım...
ben hiç bi erkeğin orada geniş burada dar olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum
Ben değişik atraksiyonlara girdim şimdi atkıyı kurtarmak için, kurtaramazsam baştan örücem.
Sonuçları bildiricem buradan sizeee
Ne güzel düzeniniz var be sizin öyle bayıldııım
Ayy inşallah, bizimkilere var biraz ama olsuuun
Ben de düşünmüyorum ama o atkı eve geldiğinde annesi anlar
çabuk sök kızım o zaman
kayınanneciğinden bahsediyoruz burada :18:
Kızçeleeerr ben geldimmmnabersiniizz
Hoş geldiiiin, biz iyiyiz sen nasılsıııınn
İyiyim bende yavrum nolsun ya :)
Konusamadiiimmm
Hadi yaa :26:
Gerçi acemilik için çok çok normal bunlar, o kadar da kafaya takma
Bigün arıyor bigün arayamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?