- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.681
Ahh yavrum sen de sevindin demi Ankara ismini duyunca ohh iyi yer diye, gel sarılıp ağlaşalım dostum seninle kurban falan kesecektim ben burada neredeyse Ankara ismini duyunca
Sevgilim aralığın 7sinde burda ya şimdi ben bişeyler düşünüyorum hani seviceği mutlu olacağıı biseyler..
Özel butik kurabiyelerden yaptırayım dedim sunlardan tabi bazılarının üzerinde daha değişik şeyler yazdırıcam nasıl sizce?:18:
Eki Görüntüle 863159 Eki Görüntüle 863160 Eki Görüntüle 863161 Eki Görüntüle 863162 Eki Görüntüle 863163
iyi temizlik saygının siparişleri falann yarın geliyo ya
yemin töreninin ertesi günü yanımda olucak inşallah hayatıım :) Aralık 6 yemın töreni 7 İstanbuuullll
Şimdi bu yazı beraber geçiremedik ya eğer kullanmazsa mayıs ta gelicek kullanırsa haziranda ona takılıyo bide ayrılması zor oluyo aslında dönüşlerde o acıyı bidaha yaşamak bende istemiyorum ama öyle de böylede kötü amann ne bileyim artık o karar versin karısmıyorum ben sen bilirsin diyorum
Bence çok hoşlaaaaar, daha önce de görmüştüm bunlardan ve de bayılmıştım
oh vlla ne gzl cnm yaa :)
Aynen ya hiç anlayamıyorlar, abim kısa dönem yaptı benim poşetti yani11 günlük askerdi gittik yemin törenine de ahh ne özlemişim diye dövünüyordu. Sonra yemin töreninin hemen ardından telefon aldı yanına , geri kalan 4,5 ay da 1 kere mi 2 kere mi ne arayamadığı oldu türlü senaryolar üretti kafasında. Ama Aytaç şimdi damat statüsünde ya aman canım ne olacak diyor, sinir ediyor beni
Ankara çok mu sıkı Çağlacımm bilmiyoduumm
Hem havacı hemde meslekçi 35 gün acemi birliği yapıyomus :) Bakalım usta birlkiği neresi olcak
Selamm kizlarr..Yine telefon sorunumuz basladi.Saolsun ust devrelerden biri gider ayak telefon ispiyonculugunu yapmis arama olmasindan dolayi telefonu gomdu emre.dgm gnumu bile yarin kutlayamaz diye aradi gunduz kutladi.
ttlm bnde yaa cidden dualrm kabl oldu ankra çok iyi fln diye baya mtlu olmştum herkste bak şanslsınz diyodu. ama gel gör ki yaşıyruz işte. arkdsmnki tunceliye gtmsti ustaya sabh akşm mesjlsyolrdı cnm ya yere degl ortma sevncen aslnda bz erkn sevnmsiz
Yavrucum bizim ezelden beridir var olan bir konuşma problemimiz var yani, yer açısından şehrin ismi açısından en azından rahat yer, iyi yer statüsündeyim ama konuşma açısından dersen sanırsın ki çocuk gezici tim falan da 3-4 gün arayamıyor.
Bizim bulunduğumuz yerde, ankesörlü azlığı sıkıntısı var, günün her saatinde sabahın beş buçuğunda bile illa biz konuşurken o sıraya birileri geliyor yani. Her yeri böyle midir bilemiyorum da ben baya mağdurum
Selamm kizlarr..Yine telefon sorunumuz basladi.Saolsun ust devrelerden biri gider ayak telefon ispiyonculugunu yapmis arama olmasindan dolayi telefonu gomdu emre.dgm gnumu bile yarin kutlayamaz diye aradi gunduz kutladi.
nasip ttlm yaa dua edlmde iyi yerler çıksıın
iyi ki aklıma gelmiş o zamann aralığın 4ünde elimde kurabiyelerim yemeden durabilirim inşallaahh
Bnmde babam 6 aylıgına arnavutluga gitmşti görev için annem nasıl aglıyodu özledim gel görevi bırak fln diye günde 2 kez uzun uzun telde konusuyolarmş dedem diyomş ne öyle sürekli telde konusuyosnz fln dedi diye demede kızıyomşŞimdi bnm telim çaldıgında diyo tam zamanında aradı yani yine mi Korayla konusuyosn fln diyo sanki 24 saat konusuyomşm gibi töbeeee 15dk konusmamı abartıyoda abartıyo Koray nasılmş dediginde gözlerim doluyo diye ne bu şimdi ne var yani biticek işte bizim kızda hemen baglanıveriyo diyo Bi değişikler walla hep damat oldukları için bncede
Aynen bak biz ustadayız o lafların ağa babasına ben maruz kalıyorum hem de, acemiliği Manisa'ydı 15 güne bir gittin geldin, ohh şimdi de ustalığı Ankara öyle sık sık gidemezsin ama yeri rahat en azından biliyorsun falan filan daha da neler neler yani. Gel gör ki vaziyet bazen 2-3 gün hiç konuşamama bazen saniyelik 2-3 dk lık konuşma. Buna da şükür ne diyelim.
Aynen canım biz biraz erken sevinmişiz, ama şu açıdan bak sanmıyorum ki ustası da Ankara olsun en azından sizin kurtulma şansınız var
kızlar bn kaçar herkese iyi geceler ... hepmz rüyamzda askerlermzi görürüz inşallah( bide inşallah yarn arar yaa 3 . gün kafayı yerm yoksaa )
Anladım canımm biz acemide 1 gün konusamayınca triplere giriyoruz senin durum dahada vahim oluyor o zaman.. Banada diyo telefonda sırada bekliyolar kapatmam lazım diye bi sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?