93/3 asker yolu bekleyenler

Ahh yavrum sen de sevindin demi Ankara ismini duyunca ohh iyi yer diye, gel sarılıp ağlaşalım dostum seninle kurban falan kesecektim ben burada neredeyse Ankara ismini duyunca

ttlm bnde yaa cidden dualrm kabl oldu ankra çok iyi fln diye baya mtlu olmştum herkste bak şanslsınz diyodu. ama gel gör ki yaşıyruz işte. arkdsmnki tunceliye gtmsti ustaya sabh akşm mesjlsyolrdı cnm ya yere degl ortma sevncen aslnda bz erkn sevnmsiz

Bence çok hoşlaaaaar, daha önce de görmüştüm bunlardan ve de bayılmıştım

Aynen öyle hayatım hiç karışma hee de geç artık

Selamm kizlarr..Yine telefon sorunumuz basladi.Saolsun ust devrelerden biri gider ayak telefon ispiyonculugunu yapmis arama olmasindan dolayi telefonu gomdu emre.dgm gnumu bile yarin kutlayamaz diye aradi gunduz kutladi.

Bnmde babam 6 aylıgına arnavutluga gitmşti görev için annem nasıl aglıyodu özledim gel görevi bırak fln diye günde 2 kez uzun uzun telde konusuyolarmş dedem diyomş ne öyle sürekli telde konusuyosnz fln dedi diye demede kızıyomş Şimdi bnm telim çaldıgında diyo tam zamanında aradı yani yine mi Korayla konusuyosn fln diyo sanki 24 saat konusuyomşm gibi töbeeee 15dk konusmamı abartıyoda abartıyo Koray nasılmş dediginde gözlerim doluyo diye ne bu şimdi ne var yani biticek işte bizim kızda hemen baglanıveriyo diyo Bi değişikler walla hep damat oldukları için bncede

Ankara çok mu sıkı Çağlacımm bilmiyoduumm

Yavrucum bizim ezelden beridir var olan bir konuşma problemimiz var yani, yer açısından şehrin ismi açısından en azından rahat yer, iyi yer statüsündeyim ama konuşma açısından dersen sanırsın ki çocuk gezici tim falan da 3-4 gün arayamıyor.
Bizim bulunduğumuz yerde, ankesörlü azlığı sıkıntısı var, günün her saatinde sabahın beş buçuğunda bile illa biz konuşurken o sıraya birileri geliyor yani. Her yeri böyle midir bilemiyorum da ben baya mağdurum

Selamm kizlarr..Yine telefon sorunumuz basladi.Saolsun ust devrelerden biri gider ayak telefon ispiyonculugunu yapmis arama olmasindan dolayi telefonu gomdu emre.dgm gnumu bile yarin kutlayamaz diye aradi gunduz kutladi.

Üst devrelerede o işi komutanlar yüklüyo Neyseki kutlamş canım ya erken olsun bşy olmaz kutlayamamasından biyidir
Bende kutliyim bari şimdiden dogum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getrsn inş

kızlar bn kaçar herkese iyi geceler ... hepmz rüyamzda askerlermzi görürüz inşallah ( bide inşallah yarn arar yaa 3 . gün kafayı yerm yoksaa )

Aynen bak biz ustadayız o lafların ağa babasına ben maruz kalıyorum hem de, acemiliği Manisa'ydı 15 güne bir gittin geldin, ohh şimdi de ustalığı Ankara öyle sık sık gidemezsin ama yeri rahat en azından biliyorsun falan filan daha da neler neler yani. Gel gör ki vaziyet bazen 2-3 gün hiç konuşamama bazen saniyelik 2-3 dk lık konuşma. Buna da şükür ne diyelim.
Aynen canım biz biraz erken sevinmişiz, ama şu açıdan bak sanmıyorum ki ustası da Ankara olsun en azından sizin kurtulma şansınız var

Anladım canımm biz acemide 1 gün konusamayınca triplere giriyoruz senin durum dahada vahim oluyor o zaman.. Banada diyo telefonda sırada bekliyolar kapatmam lazım diye bi sinir oluyorum

Kıyamammm .. Bu üst devreler neden hep ezme çabasındalar anlamıyorum ya.

nasip ttlm yaa dua edlmde iyi yerler çıksıın

İnşallah canıım

Bazen ellerinden gelse konuşturtmayacaklarmış gibi geliyor bana sana da oluyor mu Ece ya şuan o potansiyelde senin anneni de gördüm

aynn cnm bide o var gdip dha kötü yer çıkma olaslğıda var ögrenmden görüp yaşamdn onada sevnemyrum maleseef

Anladım canımm biz acemide 1 gün konusamayınca triplere giriyoruz senin durum dahada vahim oluyor o zaman.. Banada diyo telefonda sırada bekliyolar kapatmam lazım diye bi sinir oluyorum

Ondan diyorum size Hilalcim zaten bunu hiç sıkıntı etmeyin kendinize bakın ben ustada hala daha çekiyorum diye
Sinir olma be canım onlara, onlar da sevgililerini arayacaktır belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…