93/3 asker yolu bekleyenler

insallah bilmiyom benimki kesinlesmedi dedi bugun

Benmkide öyle diyo ama komutanlar izin konusunda kesin konuşmazmş son güne kadar onda sanırm Gidecekleri yerlerde belli olmş ama söylemiyolarmş daha hiç bşyin kesinligi olmayınca insan daha bi telşalı tedirgin oluyo ztn

Teslim oluş tarihi 16 Ağustos askerimin, benim de doğum günüm 17 Ağustos, bahsettiğin acıyı en derinlerden yaşayanlardan biriyim ben de yani Haklısın canım karamsar olmak işleri zorlaştırmaktan başka bir şey değil de işte ben çok eserekliyim yaa kendi kendimin moralini çok rahat bozabilirim yani inanın. Bir de bugün askerliği hala daha devam etmekte olan ( 321 sayıyor ) , yakın arkadaşımı da uğurladım bugün tekrar usta birliğine, hava değişimine gelmişti yine allak bullak oldum yani

Senin işin de zor tabi canım haklısın

gidecekleri yerler bellı dogu guneydogu orası kesin sadece il olarak bellı degil
acıklansada en azından can sıkacak bişeyımız eksılse onuda sorun ediyoruz kendimize hemen hersey gibi

Ara ara esiyolar bize sağdan soldan bunlar normal ama sabrımızı ve moralimizi normal tutmak zorundayız işte

Aynenn bende senin gibiyimm de fazla takmamak gerekiyo yoksa işin içinden çıkamıyosun bak ben alıstım artık. Çarşı ya çıkacağı günleri bekliyorum hevesle. Çıksada 2 saat fazla konuşsak diyeee:26: Gerçekten herkes aynı şeyi söylüyo belkide ama ustaya geçince herşey oturcak yerine ozaman rahatlıcaksın atarsın bu karamsarlığı üzerinden

gidecekleri yerler bellı dogu guneydogu orası kesin sadece il olarak bellı degil
acıklansada en azından can sıkacak bişeyımız eksılse onuda sorun ediyoruz kendimize hemen hersey gibi

Ya işte bn ztn alıştrdm kendimi hakkari şırnak diye ama neresi oldugu belli olsa şartlarını fln araştırıp bilgimiz olur netleşir en azından da bakalm az kaldı :)

Nerde askerliğini yapıyo şuan ? Umarım sıkıntılı bi yer değildir

Canım çok haklısın seninki daha zor bi durum tabi ki ama herkesin acısı kendine büyük gelir. Kimsenin çektiği bir değil ki..
Allah kimseye çekemeyeceği derdi vermez.. Allah sabır versin..

Aynen canım ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum resmen yani ne yalan söyleyeyim mehtapta falan pek gözüm yok, tekrar gidecek, tekrar uğurlayacağım diye :2:

az kaldı yavas cok kritigini yaparsın daha meraklanma yeterki canları sag olsun bitsin su lanet

Hemde ne lanet Şimdi yeni yasa cıkcak kesin bizimkilerin askerligi bitince 10 ay diye ozamn çıldırcam yani bizimi buldu diye

Aynen canım ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum resmen yani ne yalan söyleyeyim mehtapta falan pek gözüm yok, tekrar gidecek, tekrar uğurlayacağım diye :2:

Sırf o yüzden izin kullanmıcaktık bizde baktık dayanamıcazzz olmıcak kullanalımm dedik. Cidden zor oluyo ikinci defa uğurlamakk

Ağrı'da canım suan .Hiç aklımıza gelmezdi doğu'ya çıkacağı ve bu kadar uzak yere gidiceği ama işte bekliyoruuzzzz...

Allah kolaylık versin sag saglim kavuşmayı nasip etsin inş Bak 300 küsürlere düşmüş senn şafak.Snra bi bakmşsın senn 100 küsür olmş bizimde 200

Sırf o yüzden izin kullanmıcaktık bizde baktık dayanamıcazzz olmıcak kullanalımm dedik. Cidden zor oluyo ikinci defa uğurlamakk

Ahh be canım keşke ikinci defa olsa bizimki. Giderken uğurladım, 17. gününde yanına gittik ziyarete o yollardan döndüm, geçen cuma evci iznine çıkmıştı pazar günü tekrar uğurladım ve ekimde dağıtım iznine gelecek bir de orada uğurlayacağım şimdiden dört etti. Bakalım daha kaç kere uğurlama yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…