- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.821
Yok Hazalım inanmaz olur muyum hiç, ben de biraz bedevilik var ya benim kendi şansıma güvenemiyorum hiç
Aman yaa şanslı veya değil bir şekilde geçip bitiricez valla hepimiz de şu askerliği, kendi adıma konuşayım sabretmicem de ne olucak zaten sanki aman konuşamıyoruz biz diye bitti mi dicem, sabretcem eşşek gibi valla. Arada isyana bağlarım da ben dayanamıyorum diye bağrınırım hee diyin geçin bana, baksanıza adam bir çarşıda gönlümü yaptım, ahh canım aşkım benim diye dolanıyorum ortalıkta
Yok Hazalım inanmaz olur muyum hiç, ben de biraz bedevilik var ya benim kendi şansıma güvenemiyorum hiç
Aman yaa şanslı veya değil bir şekilde geçip bitiricez valla hepimiz de şu askerliği, kendi adıma konuşayım sabretmicem de ne olucak zaten sanki aman konuşamıyoruz biz diye bitti mi dicem, sabretcem eşşek gibi valla. Arada isyana bağlarım da ben dayanamıyorum diye bağrınırım hee diyin geçin bana, baksanıza adam bir çarşıda gönlümü yaptım, ahh canım aşkım benim diye dolanıyorum ortalıkta
Amiiin inşallah, bi daha ayrılasım yok.....
hmmm iyi fikir, küçük hedefler koyalım bence de.
ben de o zaman aralık ilk haftasını bekliycem önce. giderim görmeye diye.
sonra da 1 ocak <3 2014 bi gelse...
şimdi düşününce 2014 ağustos 1 yıl sonra gibi geliyor insana.
ama 2014'e girince en azından aynı yıl içinde gelecekler diycezzzzz
yaa toplardan yapıcaktım ama taşırken çok yer kaplayabilirler diye şu an kararsızım..
ama küçük küçük olan hediyelerden minik toplar yapabilirim sanırım
gelir inşallah selman da ya.
ya da sabredin erken bitirsin gelsin..
Ya bugün eşime sordum,
bizim devreden 2-3 kişi izin kullandı gittiler dedi.
daha dağıtım izninden yeni gittiler halbuki.
saf mı bunlar ya daha 1 ay olmuş izin almışlar.
geri kalan ayları nasıl geçirmeyi düşünüyolar acaba??? :44:
Ya bugün eşime sordum,
bizim devreden 2-3 kişi izin kullandı gittiler dedi.
daha dağıtım izninden yeni gittiler halbuki.
saf mı bunlar ya daha 1 ay olmuş izin almışlar.
geri kalan ayları nasıl geçirmeyi düşünüyolar acaba??? :44:
Hava değişimindendir hayatım, ayy ne saçmalık ya onca insan var orada zahmet olmazsa ilaç falan temin ediverin yani demi
Valla benimki de acemilikte soğukta nöbet tuta tuta ve ayakta dura dura bel fıtığı başlangıcı başlamıştı.
Tek üzüldüğüm şey bu oldu.Geçici bir askerlik dönemi için askerimde bel fıtığı oluştu.Askerlik öncesinde hiç bir şeyi yoktu.Ama yapıcak birşeyimiz yok ne yazık ki..
O kadar hasta var bence soğuk algınlığı için ilaç bulundurmaları şart..
Ah keşke bulundursalar ama nerde
Dogu olayı şuanda gündemde olmadıgı için cok takılmıyorm ona ztn ama zamanı geldigindede bakalım artk nolck
Ben cok şanssız biriyimdir ondan öyle takılıyorum benmkineOda diyo bnm tek şansım sensin diger şeyler önemli degl diye Koray bna gıcıklık cok yapar aradada bn yapıyorm gıcıklık morali bozulmaz yani
Bna diyo ztn sen bni beklemezdin kesin bn uzman cavuş olup daglara gitsem diyeNapcaksn uzamn cavuş olup bak adamın halini görüyosun bnden ayrı kalmaya mı meraklısın dedim.Yok ya atraksiyon olur işte diyo.Dedim atraksiyon meraklısıylan uzman cavuş olursun bnde tabikide seni beklemem.Ama bni seviyosan özlüyosan ztn bu sacma konusmayı yapmamıza gerek yok dedim.Yine gıcık ettim diyo gülüyo bu seferde
Ya çatışma fln varmış o dönemde oyüzden arayamamış ailesiyle sevgilisiyle sanırım tam bilmiyorm :26:
Aynen şuan yok ama olmicagının garantiside yok ülkenin gündemi sürekli değişiyo biliyorz yaniZtn yazıcı olup kalırsa gittikleri yerdede yazıcı olcakmş ama bakalım işte zaman neler göstercek
Gecmş olsun hilal yaa :26: Revirde nasıl ilaç yok sanki kıtlıkta yaşıyoruz töbeeAma ztn ilaçlar genelde bi kac gün snra geliyo diye biliyorum bn cünkü korayda hastalandıgında ilaclarım 2 gün snra gelicekmş diyodu :26:
2 güne kadar ya daha kötü olursalar nasıl bi sorumsuzluk ya..
iyi aksamlar kızlarr
iyi aksamlar kızlarr
Evette işte düşünmüyolar ztn askeriye olunca hiç mantık aramıyorm bn artk ama umarım daha kötü olmaz cnm ya :26:
iyi aksamlar kızlarr
Evette işte düşünmüyolar ztn askeriye olunca hiç mantık aramıyorm bn artk ama umarım daha kötü olmaz cnm ya :26:
romantizm kokusu buraya kadar geldi
ececim çünkü askerlere bi şey olduğunda en fazla "askeri zaiyat" oluyorlar çünkü askeriyenin gözünde
hastaymış yorgunmuş kimsenin umrunda değil
canım ya sagol burdayım geldim anca yemek felan derkeniyi akşamlar canımmmmm
tam da herkes burda apple ımız nerde diyordum
iyiyim ecem ya askerimde allahıma bin sukur cok iyi masallah allah razı olsunİyi akşamlar canımmm nasılsın eşin nasıl ?
iyi akşamlaaar :)
İnşallah bitanem bol bol dua ediyorum
canım ya sagol burdayım geldim anca yemek felan derken
nasılsın iyimisin askerin nasıl
iyiyim ecem ya askerimde allahıma bin sukur cok iyi masallah allah razı olsun
sen nasılsın yarin nasıl
iyi aksamlar canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?