93/3 asker yolu bekleyenler

Hepimiz öyleyiz bebeğim mecbur en azından bitceği günü biliyoruz çevredikler sayılı gün çabuk geçer deyince kızıyoruz ama hakketten geçiyo yani

aman asi asi hareketler yapma çağla ya, hiiiç çekemeyiz

2014 ü iple cekiyorum ztn ya hem bizimkiler ustanın acemiliginden kurtulcak hemde inş sonunda rahatlicaklar 1.5 ay kaldı ztn ya 1,5 dedigin nedir ki

Evet ben onu düsünmemiştim :26: Ama mektup daha duygusal bence daha güzel.
Aman kendisi bilir erken gelmeside iyi olur izne gelmeside kendisi kara versin artık ne yapiyim yani :44:

Ya bugün eşime sordum,
bizim devreden 2-3 kişi izin kullandı gittiler dedi.
daha dağıtım izninden yeni gittiler halbuki.
saf mı bunlar ya daha 1 ay olmuş izin almışlar.
geri kalan ayları nasıl geçirmeyi düşünüyolar acaba??? :44:

Ben benimkine hergün gel gel diye dil döküyrum adamlar kullanmıs bile izin

:26: Nasıl izin vermşler ki ya cok sacma bide daha yeni gittiler 1 ay olmadı daha tam ne sabırsızlarmş
Snrasını nasıl cekcekler bakalım

Hava değişimindendir hayatım, ayy ne saçmalık ya onca insan var orada zahmet olmazsa ilaç falan temin ediverin yani demi

Valla canım nasıl sinirlerim bozuldu koskoca askeriye ya.. Nasıl ilaç yok

2 güne kadar ya daha kötü olursalar nasıl bi sorumsuzluk ya..

Evette işte düşünmüyolar ztn askeriye olunca hiç mantık aramıyorm bn artk ama umarım daha kötü olmaz cnm ya :26:

ececim çünkü askerlere bi şey olduğunda en fazla "askeri zaiyat" oluyorlar çünkü askeriyenin gözünde
hastaymış yorgunmuş kimsenin umrunda değil

ececim çünkü askerlere bi şey olduğunda en fazla "askeri zaiyat" oluyorlar çünkü askeriyenin gözünde
hastaymış yorgunmuş kimsenin umrunda değil

Aynen Koray demişti bi komutanları anlatmş cocuk karda soguktan bayılmş komutan başında demşki askeri zaiyat derim gecerim demş dönmş gitmş bide bunu utanmadan anlatıyomş

iyi akşamlar canımmmmm
tam da herkes burda apple ımız nerde diyordum
canım ya sagol burdayım geldim anca yemek felan derken
nasılsın iyimisin askerin nasıl
İyi akşamlar canımmm nasılsın eşin nasıl ?
iyiyim ecem ya askerimde allahıma bin sukur cok iyi masallah allah razı olsun
sen nasılsın yarin nasıl
iyi akşamlaaar :)

İnşallah bitanem bol bol dua ediyorum

iyi aksamlar canım nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum hayatım sevgilim hastaymış revirdede ilaç yokmuş canım sıkılıyo
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…