- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.781
Kıyamam ya dün diyodun tutamam kendimi diyeben ii degilim canım cok sıkkın
Valla butun 6 gunun acısını çıkardım :) ben iyi değilim sevgilim hastaymış revirde ilac yokmuşş nasıl canım sıkıldı
Cok mu uzat oturuyo size ki canım :26:
İnternet cafelerin boş olması için dua ederdim her çarşıya çıktığında..
Cafe kalabalık olunca kesinlikle kamera açmaz.Öyle kaç hafta yazışa yazışa geçirmiştik ya..
Gerçi ben sık yanına gidiyorum ondan pek kameralaşmıyoruz sanırım..
Bu erkekler hep mi aynı olur yaa
Senin asker nerede canım ?
Selammm kızlar iyi aksamlarr
Napıyosunuuzzzz
Hoş geldin kız yine domatesli tost mu yiyorsun sen bakayım
Hosbuldukk
Yok yahu hergün hergün tost yersem kapılardan sığmam
Domatesli tost hiç yemedim senin için yapıcam bir gün. Bakalım nasıl oluyormuş...
Dogu olayı şuanda gündemde olmadıgı için cok takılmıyorm ona ztn ama zamanı geldigindede bakalım artk nolck
Ben cok şanssız biriyimdir ondan öyle takılıyorum benmkineOda diyo bnm tek şansım sensin diger şeyler önemli degl diye Koray bna gıcıklık cok yapar aradada bn yapıyorm gıcıklık morali bozulmaz yani
Bna diyo ztn sen bni beklemezdin kesin bn uzman cavuş olup daglara gitsem diyeNapcaksn uzamn cavuş olup bak adamın halini görüyosun bnden ayrı kalmaya mı meraklısın dedim.Yok ya atraksiyon olur işte diyo.Dedim atraksiyon meraklısıylan uzman cavuş olursun bnde tabikide seni beklemem.Ama bni seviyosan özlüyosan ztn bu sacma konusmayı yapmamıza gerek yok dedim.Yine gıcık ettim diyo gülüyo bu seferde
Ya çatışma fln varmış o dönemde oyüzden arayamamış ailesiyle sevgilisiyle sanırım tam bilmiyorm :26:
Aynen şuan yok ama olmicagının garantiside yok ülkenin gündemi sürekli değişiyo biliyorz yaniZtn yazıcı olup kalırsa gittikleri yerdede yazıcı olcakmş ama bakalım işte zaman neler göstercek
Gecmş olsun hilal yaa :26: Revirde nasıl ilaç yok sanki kıtlıkta yaşıyoruz töbeeAma ztn ilaçlar genelde bi kac gün snra geliyo diye biliyorum bn cünkü korayda hastalandıgında ilaclarım 2 gün snra gelicekmş diyodu :26:
Dogu olayı şuanda gündemde olmadıgı için cok takılmıyorm ona ztn ama zamanı geldigindede bakalım artk nolck
Ben cok şanssız biriyimdir ondan öyle takılıyorum benmkineOda diyo bnm tek şansım sensin diger şeyler önemli degl diye Koray bna gıcıklık cok yapar aradada bn yapıyorm gıcıklık morali bozulmaz yani
Bna diyo ztn sen bni beklemezdin kesin bn uzman cavuş olup daglara gitsem diyeNapcaksn uzamn cavuş olup bak adamın halini görüyosun bnden ayrı kalmaya mı meraklısın dedim.Yok ya atraksiyon olur işte diyo.Dedim atraksiyon meraklısıylan uzman cavuş olursun bnde tabikide seni beklemem.Ama bni seviyosan özlüyosan ztn bu sacma konusmayı yapmamıza gerek yok dedim.Yine gıcık ettim diyo gülüyo bu seferde
Ya çatışma fln varmış o dönemde oyüzden arayamamış ailesiyle sevgilisiyle sanırım tam bilmiyorm :26:
Aynen şuan yok ama olmicagının garantiside yok ülkenin gündemi sürekli değişiyo biliyorz yaniZtn yazıcı olup kalırsa gittikleri yerdede yazıcı olcakmş ama bakalım işte zaman neler göstercek
Gecmş olsun hilal yaa :26: Revirde nasıl ilaç yok sanki kıtlıkta yaşıyoruz töbeeAma ztn ilaçlar genelde bi kac gün snra geliyo diye biliyorum bn cünkü korayda hastalandıgında ilaclarım 2 gün snra gelicekmş diyodu :26:
Tekirdağda canım. Sanırım öyle oluyorlar birazcık
Tavsiye ederim kaşarla domatesin birleşimi harika oluyor. Canımı çektirdin valla ya
Orası soğukmuş baya demi ya , benim babam da Edirne Keşan'da yapmış da askerliğini ( Edirne dediğime bakmayın Tekirdağ'a daha yakın) eksi bilmem kaçı gördüm diyordu
Selammm kızlar iyi aksamlarr
Napıyosunuuzzzz
Bugun tost yemeseydim gider yapardım .. Senin yüzünden domates yazmakta çok zorluk çekiyorum zaten.Domestos yazasım geliyo
Soğuk evet =) Ama şuan her yer soğuk. Ben evin içinde üşüyorsam o orada hayli hayli üşür.Ama şuan yanımda benim askerim.. =)Ben ısıtırım onu. Kalorifer Peteği olurum onun =)
Heheytt hoş geldin Hazalım, iyiyim ya ne olsun çarşı sarhoşuyum az biraz
Sen nasılsın
Ahaha domestos diye devam et canım ben anlarım
Aynen ya, İzmir'de bile ben tir tir titriyorsam her yerde üşüme olur yani
Isıt ısıt, iyidir
Hosbulduum çağlacıımmm
Aynı duyguları yaşıyoruz desene bizde bugün 1 saatcik görüştük hiç kapatasım gelmedi ama malum ablamı uğurlamaya gitmem gerekiyoduBidahaki sefere telafi edicez artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?