93/3 asker yolu bekleyenler

Hava değişimindendir hayatım, ayy ne saçmalık ya onca insan var orada zahmet olmazsa ilaç falan temin ediverin yani demi

Bu erkekler hep mi aynı olur yaa
Senin asker nerede canım ?

Ayy bu Koraycan beni çok güldürüyor yaa bayılıyo seni deli etmeye çocuk

Kız senin neren gıcık be Gayet hanım hanımcık , tatlı sevecen birisin.Bir gıcıklığını göremedim.Artık çocuğa nasıl gıcıklıklar yapıyorsan Allah sabır versin askerine hehe

Doğuya giderse yine yazıcı olarak görev yapacakmış.Olsun bu bile insanın içini ferahlatmaya yetiyor..
Ayrıca gündem sürekli değişiyor.Haklısın.Hiç bir zaman kötü haberler duymayalım.Sağ sağlim yapıp gelsin hepsi =)

Orası soğukmuş baya demi ya , benim babam da Edirne Keşan'da yapmış da askerliğini ( Edirne dediğime bakmayın Tekirdağ'a daha yakın ) eksi bilmem kaçı gördüm diyordu

Soğuk evet =) Ama şuan her yer soğuk. Ben evin içinde üşüyorsam o orada hayli hayli üşür.Ama şuan yanımda benim askerim.. =)Ben ısıtırım onu. Kalorifer Peteği olurum onun =)

Soğuk evet =) Ama şuan her yer soğuk. Ben evin içinde üşüyorsam o orada hayli hayli üşür.Ama şuan yanımda benim askerim.. =)Ben ısıtırım onu. Kalorifer Peteği olurum onun =)

Aynen ya, İzmir'de bile ben tir tir titriyorsam her yerde üşüme olur yani
Isıt ısıt, iyidir

Heheytt hoş geldin Hazalım, iyiyim ya ne olsun çarşı sarhoşuyum az biraz
Sen nasılsın

Hosbulduum çağlacıımmm
Aynı duyguları yaşıyoruz desene bizde bugün 1 saatcik görüştük hiç kapatasım gelmedi ama malum ablamı uğurlamaya gitmem gerekiyodu Bidahaki sefere telafi edicez artıkk

Hosbulduum çağlacıımmm
Aynı duyguları yaşıyoruz desene bizde bugün 1 saatcik görüştük hiç kapatasım gelmedi ama malum ablamı uğurlamaya gitmem gerekiyodu Bidahaki sefere telafi edicez artıkk

Kilitli çarşımıza rağmen 2 saat de biz görüştük ya ben bu kadar duramaz sanıyordum, o da bırakamadı , durduk öylece
Edersiniz edersiniz, daha ne çarşılara çıkar askerlerimiz
Okudum hayatım yaa, ablan için de artık Allah kavuştursun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…