93/3 asker yolu bekleyenler

Kıyamam ya çok iyi olmuş ağlamamışındır umarım Gerçi sende ben o potansiyeli gördüm de Bizim çarşı haftaya bidaha olur ondan sonra olmaz diye düşünüyorum 3 de girdi çünkü bugün. Aklım ermiyo valla bu islere
Sağoll çağlacım oda artık selman geldiğinde gelicek

Biraz ağladım yaa, ben o sıra başka bir şeyle ilgileniyor sanıyordum böyle dikkatli dikkatli bakıyor ekrana, benimde gözümden usul usul süzüldü yaşlar , hani elimi bile kaldırmıyorum silmek için fark etmesin diye. Sen neye bakıyon öyle dedim ama böyle bir 5 dk falan hiç bir şey demeden, kıpırdamadan hatta baktı durdu, sana bakıyorum neye bakıcam dedi, niye ağlayıp duruyon sen orada dedi. Ben de yok hayatım ağlamıyorum falan dedim sildim göz yaşlarımı, sonra o işte konu dağılsın diye bir şeyler sordu yüzümün abuk sabuk yerlerinde sivilceler çıkmaya başlamıştı bende gidicem doktora falan diyordum onları sordu falan işte öylece dağıttık konuyu. Kapatınca patladım ama hıçkırıklarıma annem çıktı geldi yani salondan :2:
İlk çarşımızdı bizim daha, belki diğerlerinde bu kadar yoğunluk yaşamam da ağlayıp da üzmem onu da :26:
Ohh ne güzel desene çifte bayram olacak sana haziranda

Ah kıyamam sana ya bende çok ağladım ilk görüştüğümüz zaman. Ama dediğin gibi alışlıyo mecbur alısmasan napcaksın ki zaten :44:
Haziran değil bikere mayıs Mayısta gelsin ya

ilk olduğu için böyle olmuştur çağlacımmm
ben de ilk zamanlar öyleydim (eskiden de uzaktan ilişki yürüttüğümüz zamanlarda)
kamerada böyle bakışıp kalıyorduk
şimdi kamerayı kapattığında o kadar üzülmemeye çalışıyoruz.

raşite dedim şafak kaç söyleyeyim mi,
dur söyleme dedi
zaten saymakla bitmez dedi.

kasım da bi geçse, aralık da bi geçse, ocak da bi geçse diye saymaya başladı, oha ne çok varmış dedik saymadık devamını

Ah kıyamam sana ya bende çok ağladım ilk görüştüğümüz zaman. Ama dediğin gibi alışlıyo mecbur alısmasan napcaksın ki zaten :44:
Haziran değil bikere mayıs Mayısta gelsin ya

Öyle hayatım buna da şükür diyoruz zaten, hem içim rahatladı biraz da aslında.
Ya bunu da kafaya mı takıyorsun denilebilir belki ama hani diğer topiklerde falan da okuyorum askeriyeden yakınıyor hani askerler ee benimkinde tık yok, yakınmasını geçtim aksine çok iyi burası falan filan diyip duruyor. Artık ben kafaya takmayayım diye sallıyor mu falan diye düşünmeye başlamıştım, neyse ki bugün bir daha sordum nasıl gittiğini, iyi dedi, anlattı falan baktım hani bilirim sonuçta halinden tavrından doğruymuş gerçekten. Buna da ayrıca bir içim rahatladı, tek sorunumuz şimdilik konuşma meselesi gibi, hani bugün çok sorun olacak bir durum yok yarım saat önce falan aradı girdim ben eşyalarımı da aldım yetiştim de merak etme yarım saat sonra da kazanı açıcam işte dedi, gece ararım belki falan dedi ama bakalım önümüzdeki günler belli olacak bizim mesele ki kendisi poşetler gittikten sonra ( 2 hafta sonra falan ) rahatlarız diyor
Gelsin vallahi yavrum, hazirandansa mayısta gelsin tabi

Handemm napıyosunnnn nasılsınn konusamıyoruz seninle iki gündür he
O sitedeki hediyelerden bişeyle çıkarabildin mi ?

hazalcımmmmm denk gelemedik
iyiyim canım napiyim, haftasonları iş güç yok diye çok zor geçiyor bana.
hediyelerden mektuplar vardı ya onu yapıyorum
zarfları aldım da içlerine ne yazsam diye düşünüyorum

7 saatcik :26:
Baska sehirde okuyor canım hafta sonu sürpriz yapiyim demiş bugünde gönderdik işte

Allah kavuştursun canımcım iyi yapmş gelmş yoksa daha cok özlerdinz ki özlemin ne demk oldugunu bizden iyi kimse bilemez

Ayy bu Koraycan beni çok güldürüyor yaa bayılıyo seni deli etmeye çocuk

Hobileri arasında eceyi sinir etmek var ztn Bende alıştım artk öyle söyleyince sinir oluyorm ama ciddiye almıyorm yani

Ayy yok tatlım yaa Koray acayip gıcık bi insan burdaki kızlar bilir bna neler yaptıgını Bende arada ona yapıyorm ondan fırsat bulursam yoksa dedigin gibi biriyim yani

Aynen sag saglim yapıp gelsinler ztn başka bşy gözümde yok artk

Bak gördün mü rahatıda iyiymiş ya şöyle düşün bak benim ki ustaya geçeli 5 ay oldu daha 2 buçuk 3aydır rahat konusabiliyoruz.Çünkü görevi kesinleşti herkesi tanıdı ortamı biliyo artık illa ki konusuyoduk önceden de ama yarım saat veya 5 10 dakika günde işte. Artık sabah 8 aksam 5 mesajlaşıyoruz konuşuyoruz aksamları komutandan izin alıyo mesela iniyo arıyo öyle konusuyoruz.Sabret azıcık daha sen bana inanmıyosun ama vallahi rahatlıcaksınız

Handecim ya sizin de ne çekilmemiş çileniz varmış yani, ayy artık son ayrılığınız olsun bu biz bir tanesine zor dayanıyoruz
Karanlık diye hiç biri saymıyor sanırsam, Aytaç'ım da bugün bana atarsa kaç aşkım yazdı 268 dedim ben de, baktım arkadaşına yazmış öyle dedim benim saydığım şafakla hava atıyon bir de adama

Ben küçük küçük hedefler koydum kızlar kendime, bence siz de öyle yapın. Mesela ayın 13 lerini bekliyorum ben, kısmetse 13 Ağustos'ta döneceği için, 9 ay kaldı işte 8 ay kaldı demesi hoşuma gidiyor. Genel olarak da ilk hedefimiz şu 1 Ocak olmalı bence, şu 2013 ü bitirirsek sanki her şey daha kolay olacakmış gibi
Hem askerlik kısaldıktan sonra rakam belirsizliği varmış henüz, o netleşir 92-4 ler salındıktan sonra ona da bir açıklık gelmiş olur artık

Ama çok tatlısınız yaa, ayy ben çok gülüyorum size.

sen napıyosun bu arada sormadım?
mehtap ne zamandı?

Olsun bak hediyelerle uğraşıyosun en azından . Hediye toplarından yapmadın mı ? Gerçi maktuplarda güzel daha anlamlı
Benimde ablam vardı iste iki gündür ondan girememiştim bugün uğurladık hemen buraya attım kendimi Bizde mehtap falan yok kuzum ya ben kendi kendime gelin güvey oluyorum benimki bi gelcem diyo bi gelmicem diyo. Ondan artık umutlanmıcam gelirsede sürpriz olur gelmezsede artık yapcak bişi yok teskereyi beklicez

Son düzenleme:

Sağoll canım benimm. Aynenn öyle artık biri biyere gitcek deseler tğlerim diken diken oluveriyo biliyorum ya o acıyı :44: Valla bidaha böyle şeyler yaşamak istemiyorum ya :26:

Amiiin inşallah, bi daha ayrılasım yok.....

hmmm iyi fikir, küçük hedefler koyalım bence de.
ben de o zaman aralık ilk haftasını bekliycem önce. giderim görmeye diye.
sonra da 1 ocak <3 2014 bi gelse...

şimdi düşününce 2014 ağustos 1 yıl sonra gibi geliyor insana.
ama 2014'e girince en azından aynı yıl içinde gelecekler diycezzzzz

Yok Hazalım inanmaz olur muyum hiç, ben de biraz bedevilik var ya benim kendi şansıma güvenemiyorum hiç
Aman yaa şanslı veya değil bir şekilde geçip bitiricez valla hepimiz de şu askerliği, kendi adıma konuşayım sabretmicem de ne olucak zaten sanki aman konuşamıyoruz biz diye bitti mi dicem, sabretcem eşşek gibi valla. Arada isyana bağlarım da ben dayanamıyorum diye bağrınırım hee diyin geçin bana, baksanıza adam bir çarşıda gönlümü yaptım, ahh canım aşkım benim diye dolanıyorum ortalıkta

yaa toplardan yapıcaktım ama taşırken çok yer kaplayabilirler diye şu an kararsızım..
ama küçük küçük olan hediyelerden minik toplar yapabilirim sanırım

gelir inşallah selman da ya.
ya da sabredin erken bitirsin gelsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…