- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.841
iyiyim ecem ya askerimde allahıma bin sukur cok iyi masallah allah razı olsun
sen nasılsın yarin nasıl
canım ya sagol burdayım geldim anca yemek felan derken
nasılsın iyimisin askerin nasıl
iyiyim ecem ya askerimde allahıma bin sukur cok iyi masallah allah razı olsun
sen nasılsın yarin nasıl
iyi aksamlar canım nasılsın
gecmiş olsun canım ya sıkma canını allah sifa versin gecer tez zamanda insallah benimkide ilk gittigi zamanlar atesler icinde yandı sukurler olsun allahım bakıyor yardım ediyor dua et sen sadeceiyi olmaya çalışıyorum hayatım sevgilim hastaymış revirdede ilaç yokmuş canım sıkılıyo
Sen nasılsın
aminn canım cumlesineAllah kötülüklerini göstermesin canım hep iyi olsunlar
Bende iyiym Koray askerde yogun baya iş güc koşturuyo cocugun yaptıgı işlere üstüne bide para vermeleri lazm yani de nese
afiyet olsun canım
iyi iyi çok şükür 6 saat üst üste nöbeti vardı, yemek yemeye gitti şimdi. siz telefonlaşabiliyor musunuz?
gecmiş olsun canım ya sıkma canını allah sifa versin gecer tez zamanda insallah benimkide ilk gittigi zamanlar atesler icinde yandı sukurler olsun allahım bakıyor yardım ediyor dua et sen sadece
aminn canım cumlesine
niye ne yapıyormus o kadar canım ya benimki yatyoz aksama kadar diyo
bizde telefonda konusuyoruz gunluk canım göremiyorum ama sesinin iyi oldugunu duymak dahi yetiyor allahım guc versin yardımcıları olsun hepsininde
aminn canım cumlesine
Hem normal asker işleri (nöbet,bulaşık vs vs) hem haberci hem yazıcılık bide komutana demş bn program yazarım düzenlerim bu bilgileri daha kolay olur işiniz diye dahada işten başını kaldırabilrse aşk olsun
gecmiş olsun canım ya sıkma canını allah sifa versin gecer tez zamanda insallah benimkide ilk gittigi zamanlar atesler icinde yandı sukurler olsun allahım bakıyor yardım ediyor dua et sen sadece
aminn canım cumlesine
bizde telefonda konusuyoruz gunluk canım göremiyorum ama sesinin iyi oldugunu duymak dahi yetiyor allahım guc versin yardımcıları olsun hepsininde
insallahh allahım tez zamanda kavusuruzamin kere amin güliciğim
hep iyi olsunlar inşallah, tez zamanda sağ salim kavuşalım
Hem normal asker işleri (nöbet,bulaşık vs vs) hem haberci hem yazıcılık bide komutana demş bn program yazarım düzenlerim bu bilgileri daha kolay olur işiniz diye dahada işten başını kaldırabilrse aşk olsun
insallahh allahım tez zamanda kavusuruz
niye herseyi uzerine almıs anlamıyorum bosversinya komutan calıstıracak adam arar onlar bulasıktamı yıkıyorlarki niye
ayy koray da yani dertsiz başına dert arıyor. bilgisayar programını nerden çıkarmış şimdi
inşallah sadece onunla ilgilen sen derler de çocuk bi dinlenir artık
Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo zaten canıımm amiinn inşallah Allah şifa versin
insallahh gecer gecer ferah tut icini neler gececek daha gecer
niye herseyi uzerine almıs anlamıyorum bosversinya komutan calıstıracak adam arar onlar bulasıktamı yıkıyorlarki niye
benimki de yıkıyor.
son gelenler bulaşığı yıkıyormuş.
işte 93-4 ler geldiğinde bulaşıktan kurtulcak bizimkiler
Walla bnde bilmiyorm niye herşeyi üzerine almş ama başını cok vurcak taşlara :26: Bulaşık yıkıyolar tabi ustanın acemileri ya daha bizimkiler
Hepimiz öyleyiz bebeğim mecbur en azından bitceği günü biliyoruz çevredikler sayılı gün çabuk geçer deyince kızıyoruz ama hakketten geçiyo yani
aman asi asi hareketler yapma çağla ya, hiiiç çekemeyiz
allahım ya heseyide oyle uydurmuslarki ustanın acemisiymiş neyse gecer yakında kızlar allah yardımcıları olsun oda yazıcı kalsın fırsatı varsa benimki gibi dolanmaz işte ne guze il il
apple senin 2 gün sonra 8 ayın kalıyor ya ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?