93/3 asker yolu bekleyenler

iyiyim ecem ya askerimde allahıma bin sukur cok iyi masallah allah razı olsun
sen nasılsın yarin nasıl

Allah kötülüklerini göstermesin canım hep iyi olsunlar
Bende iyiym Koray askerde yogun baya iş güc koşturuyo cocugun yaptıgı işlere üstüne bide para vermeleri lazm yani de nese

afiyet olsun canım
iyi iyi çok şükür 6 saat üst üste nöbeti vardı, yemek yemeye gitti şimdi. siz telefonlaşabiliyor musunuz?

iyi olmaya çalışıyorum hayatım sevgilim hastaymış revirdede ilaç yokmuş canım sıkılıyo
Sen nasılsın
gecmiş olsun canım ya sıkma canını allah sifa versin gecer tez zamanda insallah benimkide ilk gittigi zamanlar atesler icinde yandı sukurler olsun allahım bakıyor yardım ediyor dua et sen sadece
Allah kötülüklerini göstermesin canım hep iyi olsunlar
Bende iyiym Koray askerde yogun baya iş güc koşturuyo cocugun yaptıgı işlere üstüne bide para vermeleri lazm yani de nese
aminn canım cumlesine
niye ne yapıyormus o kadar canım ya benimki yatyoz aksama kadar diyo
afiyet olsun canım
iyi iyi çok şükür 6 saat üst üste nöbeti vardı, yemek yemeye gitti şimdi. siz telefonlaşabiliyor musunuz?

bizde telefonda konusuyoruz gunluk canım göremiyorum ama sesinin iyi oldugunu duymak dahi yetiyor allahım guc versin yardımcıları olsun hepsininde

amin kere amin güliciğim
hep iyi olsunlar inşallah, tez zamanda sağ salim kavuşalım

aminn canım cumlesine
niye ne yapıyormus o kadar canım ya benimki yatyoz aksama kadar diyo

Hem normal asker işleri (nöbet,bulaşık vs vs) hem haberci hem yazıcılık bide komutana demş bn program yazarım düzenlerim bu bilgileri daha kolay olur işiniz diye dahada işten başını kaldırabilrse aşk olsun

ayy koray da yani dertsiz başına dert arıyor. bilgisayar programını nerden çıkarmış şimdi
inşallah sadece onunla ilgilen sen derler de çocuk bi dinlenir artık

Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo zaten canıımm amiinn inşallah Allah şifa versin

amin kere amin güliciğim
hep iyi olsunlar inşallah, tez zamanda sağ salim kavuşalım
insallahh allahım tez zamanda kavusuruz

niye herseyi uzerine almıs anlamıyorum bosversinya komutan calıstıracak adam arar onlar bulasıktamı yıkıyorlarki niye

insallahh allahım tez zamanda kavusuruz

niye herseyi uzerine almıs anlamıyorum bosversinya komutan calıstıracak adam arar onlar bulasıktamı yıkıyorlarki niye

benimki de yıkıyor.
son gelenler bulaşığı yıkıyormuş.
işte 93-4 ler geldiğinde bulaşıktan kurtulcak bizimkiler

ayy koray da yani dertsiz başına dert arıyor. bilgisayar programını nerden çıkarmış şimdi
inşallah sadece onunla ilgilen sen derler de çocuk bi dinlenir artık

Ya komutanı demş ztn gündüz nöbeti yazdırma sen kendine gece tutarsın demş ama korayda gecede tutmamak için komutanıyla konusucaktı bakalım adam kabul ederse Bnmkine pc programı de hiç üşenmez yapar hevesli baya seviyo ugraşmayı ama başını kaşicak vakti yok ki nasıl yapcksa

Walla bnde bilmiyorm niye herşeyi üzerine almş ama başını cok vurcak taşlara :26: Bulaşık yıkıyolar tabi ustanın acemileri ya daha bizimkiler

Walla bnde bilmiyorm niye herşeyi üzerine almş ama başını cok vurcak taşlara :26: Bulaşık yıkıyolar tabi ustanın acemileri ya daha bizimkiler

allahım ya heseyide oyle uydurmuslarki ustanın acemisiymiş neyse gecer yakında kızlar allah yardımcıları olsun oda yazıcı kalsın fırsatı varsa benimki gibi dolanmaz işte ne guze il il

allahım ya heseyide oyle uydurmuslarki ustanın acemisiymiş neyse gecer yakında kızlar allah yardımcıları olsun oda yazıcı kalsın fırsatı varsa benimki gibi dolanmaz işte ne guze il il

Korayın işler karışık ya kendisine ne yapcagını bilmiyo yani yazıcı olduguda haberci olduguda daha net degl yani öyle belirsizlikler içindeyiz

apple senin 2 gün sonra 8 ayın kalıyor ya ne güzel

ayyyyy cok sagol handeee vallahi bende cok mutluyum benimki izne gelmeyecek eee olursada bir haftada erken cıkacak o haftada allahtan bişey olmazsa yanımda tabi buyukte konusmuyorum allahım nasıl hayırlıysa oyle olsun canım guzel ama bakıncada safakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…