93/3 asker yolu bekleyenler

Sizi romantik prensesler ya mendil işliosunuz gördüm de yaziyim dedim valla askerleriniz kıymetinizi bilsinnn

Daha büyükte olsa cok göze batardı ama K brz büyük oldu ondan içime sinmiyo olabilr aman napiyim ya elimden böyle geliyo K niye büyük olmş derse senin boyun uzun bnmki kısa diye derm

O da doğru çok dikkat çekerdi, aman canıım önemli olan yapman zaten. Çok da içine sinmiyorsa bir tane daha yap hangisi daha iyi oldu dersen onu gönderirsin hayatım

O da doğru çok dikkat çekerdi, aman canıım önemli olan yapman zaten. Çok da içine sinmiyorsa bir tane daha yap hangisi daha iyi oldu dersen onu gönderirsin hayatım

evet ya daha geride 5 tane daha mendilim var ama bunu göndercem

ben işlemiyorum benim ki odunluktan ayaklı çam ağacına terfi etti telefonda söyledimde mendil işlicem sana diye bu devirde mendilmi kalmış kızım gözlerine yazık dedi ...

ay güldüm ayaklı çam ağacı lafına cidden odunluk yapmış el emeği bide sonuçta senden iki gün sonra kek börek isterse sende onları yapmazsınn

ben işlemiyorum benim ki odunluktan ayaklı çam ağacına terfi etti telefonda söyledimde mendil işlicem sana diye bu devirde mendilmi kalmış kızım gözlerine yazık dedi ...

ay güldüm ayaklı çam ağacı lafına cidden odunluk yapmış el emeği bide sonuçta senden iki gün sonra kek börek isterse sende onları yapmazsınn

Doğru söze ne deniiirr acemi birliğinden gelcekde kurabiye yaptırıyorum butik kurabiyelerden Dayanamam kiii her ne kadar öküzde olsaa

Öyle deme ya askerdeyken onlarda duygusala baglıyo anlar bnce

yavru söyledimm telefonda mendil işlicem sana diye topikte kızlarda işlicek yarın gidip alıyım dedim tepkisi aynen şu ' Ne gerek var bu devirde mendilmi kalmış gözlerine yazık kızımm hem gitmeden atıkı örüyodun nolduuu düğünümüzde takarım artık' dedi Beceremiyorum yani napıyım laf sokuyo hep.. Diyorum ben odunluktan ayaklı çam ağacına terfii ettii

Biz de burunlarını silmelerinden korkuyoruz canım çaktırmaa

Hahaaha Yapmazlar o kadar ya ama erkekler düşünmez ki bizim gibi o da var.

Ne güzel canım benim şaka yapıorum ya hangimiz kıyabilio ki valla üşüdüm deseler biz burda daha çok donuoruz
Bu topiğin kızçeleri hamaratlar ya mendiller ,atkılar falan bende hiç el işinden anlamam beni mutfağa bıraksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…