- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.881
aslında daha kücügünü yapcaktm ama kücük yapması daha zor söktüm büyülttüm yani bu büyümş hali
Sizi romantik prensesler ya mendil işliosunuz gördüm de yaziyim dedim valla askerleriniz kıymetinizi bilsinnn
Böylede güzeelllSonuçta emek var canımm aa küçüğünü büyüğünüde görmesinler
Daha büyükte olsa cok göze batardı ama K brz büyük oldu ondan içime sinmiyo olabilr aman napiyim ya elimden böyle geliyo K niye büyük olmş derse senin boyun uzun bnmki kısa diye derm
Dimi ellerimle yaptım sonucta begenir ya ztn yaptıgım bşye hiç kötü demez ki kıyamam
O da doğru çok dikkat çekerdi, aman canıım önemli olan yapman zaten. Çok da içine sinmiyorsa bir tane daha yap hangisi daha iyi oldu dersen onu gönderirsin hayatım
ben işlemiyorum benim ki odunluktan ayaklı çam ağacına terfi etti telefonda söyledimde mendil işlicem sana diye bu devirde mendilmi kalmış kızım gözlerine yazık dedi ...
ben işlemiyorum benim ki odunluktan ayaklı çam ağacına terfi etti telefonda söyledimde mendil işlicem sana diye bu devirde mendilmi kalmış kızım gözlerine yazık dedi ...
evet ya daha geride 5 tane daha mendilim varama bunu göndercem
Ben işlemiyorum o kadar ince şeylerden anlamıyo
Ben işlemiyorum o kadar ince şeylerden anlamıyo
ay güldüm ayaklı çam ağacı lafınacidden odunluk yapmış el emeği bide sonuçta senden iki gün sonra kek börek isterse sende onları yapmazsınn
Öyle deme ya askerdeyken onlarda duygusala baglıyo anlar bnce
Biz de burunlarını silmelerinden korkuyoruz canım çaktırmaa
HahaahaYapmazlar o kadar ya ama erkekler düşünmez ki bizim gibi o da var.
İnşallah canım ya bizim de temennimiz o yönde yani, hani o kadar yapmış bir kullanayım falan deyip de öyle bir hataya düşmezler umarım
Kötü düşünmeyelim kötü olmasıınÖyle bişey yaparsalar tepkinizi merak ediyorum valla
Ne yapacağımı düşünemedim bilee, yuhhh der kalırım herhalde telefon başında
Doğru söze ne deniiirracemi birliğinden gelcekde kurabiye yaptırıyorum butik kurabiyelerden Dayanamam kiii her ne kadar öküzde olsaa
yavru söyledimm telefonda mendil işlicem sana diye topikte kızlarda işlicek yarın gidip alıyım dedim tepkisi aynen şu ' Ne gerek var bu devirde mendilmi kalmış gözlerine yazık kızımm hem gitmeden atıkı örüyodun nolduuu düğünümüzde takarım artık' dediBeceremiyorum yani napıyım laf sokuyo hep.. Diyorum ben odunluktan ayaklı çam ağacına terfii ettii
HahaahaYapmazlar o kadar ya ama erkekler düşünmez ki bizim gibi o da var.
Ne yapacağımı düşünemedim bilee, yuhhh der kalırım herhalde telefon başında
Saklanıcak bi mendil oldugunu tahmin ederler yani bence yapmazlar öyle bi hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?