93/3 asker yolu bekleyenler

baştanmı başlasam onu söküp ya da anneme ördürürüm ben ya benim annem uzman Derya Baykal falan hiiiççç kadının yanında

Ben şahsen öyle yapıcam hiç mi hiç içime sinmedi çünkü
Ben atkının başında üzülünce, işte yetiştiremicem falan diyince annem de aynı teklifle geldi bana ama yok dedim , mesele sadece atkı olsa çarşıda renk renk çeşit çeşit, önemli olan benim elimden olması. Bence sen de zamanı önemseme ve kendin ör

haklısınnn aslındada ben bidaha bi düşünym şu atkı işini belki olur bu sefer

Ellerine sağlık canıım

Seninki baya süslü olmş bize göre güzel ama bn kücük olsun cok görünmesin diye başharfleri düşündm sadce
ilik gibi işlemşsin sanırım sen :26: Değişik güzel olmş bnce ama sevgilin ne der bilmiyorm

onun için bnm işlemş olmam yetr cnm yaa ondn özndm byle zatn cüzdanına koyar kesin :) bu ne falan demez :) ben ona bayrk işlemştm giderkn omzna alsn dye kocaman VT yazyodu hiç bsey demedi

çokmu kocaman olmuş kızlar bide bn kaç yer gezdm kmsede öyle mendl yk buda koyu renk diye aldım kaç kere söküp işledm ama sz sdce baş harfleri işlmssnz

English Home da vardı bebeğimm o mendillerden sayfaya yuklemisti Hande ordan gördüm bende :) Ama ellerine sağlık güzel olmuuşş :)

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrr :2:

Aleykümmm selamm canımm hoşgeldiiinnn

nettn kargoylamı aldnz sz ttlm gerçi bzm brda avm lrede vardr agorada fln ama oryada hftaya c.tsye kadr gidemem ki yaa çalısyrum

Hande'yle Ece bizzat gidip aldılar canım, agorada vardır kesin, ama yoksa bile Şirinyer ve optimumda var oralara bakarsın.
Netten de alabilirsin ama 10 veya 20 liralık 3-5 mendil için kargo ücreti ödemiş olursun, sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…