- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.901
Korkudan silsede söylemezler ki hehehe
Ne güzel canım benim şaka yapıorum ya hangimiz kıyabilio ki valla üşüdüm deseler biz burda daha çok donuoruz
Bu topiğin kızçeleri hamaratlar ya mendiller ,atkılar falan bende hiç el işinden anlamam beni mutfağa bıraksınlar
Kameradayken sormak lazım o sebeple, hani orada belli olur akla kara
Ne güzel canım benim şaka yapıorum ya hangimiz kıyabilio ki valla üşüdüm deseler biz burda daha çok donuoruz
Bu topiğin kızçeleri hamaratlar ya mendiller ,atkılar falan bende hiç el işinden anlamam beni mutfağa bıraksınlar
Aaaa hamaratlık dendi mi hele ki atkı akla ilk ben gelirim yani, nasıl bir yetenekse bendeki aynı atkının altıyla üstünde ilmek farkı varmış gibi
Çok becerikliyim çoook
Aaaa hamaratlık dendi mi hele ki atkı akla ilk ben gelirim yani, nasıl bir yetenekse bendeki aynı atkının altıyla üstünde ilmek farkı varmış gibi
Çok becerikliyim çoook
Aynen beceremezler ztn yalan söylemeyi yaAma silerse ne tepki vercem kestiremiyorm gülerim hrhlde
Gülerim falan da kızarım da ben ya, gerçi görünce süt dökmüş kedi gibi oluyorum orası ayrı mesele
aa o sendedemı olduuuBende askere gitmeden önce başladımmmm hani giderken veriyim orası soguktur üsümesin diyeee. Ama ördükçe ( zaten her bi sırada ilmek kaçırıyorum hep ) bi baktım bi tarafı geniş bi tarafı dar neden öyle ki acabaaaa :26:
İlk atkınsa eğer şişi sıkı tutup gevşek bırakınca ilmek farkı oluo ayyy bende güya örmeye kalkmştm üniversitede yapamadm arkadaşım örmüştügeçen gün dedm sana boyunluk öriyim mi diye laf olsun yapamam da alcaktım dışarda 10 lira hiç beceremiyorum örgü dantel vs ...ama desinler ki yemek kek börek çörek temizlik tamamdır
Yüzüne bakınca kızasım gelmiyo ki yine teldeyken söylerken bnde kızabilrm ama görüntülü söylerse yelkenler foraaaaa yani
Aynen öyle hayatım, iyi yapmışsın aşkım falan filan demesek bari
selm kızlaar :) sevgilimn ilk askerlik fotosunu gördüümm :) kuzeni gitti bgn yanına o çekmş facetn gördm hemen ne çok yakşmış bitaneme yaa Allahım nazarlrdan korusunmendilimide bgn otrdm işledm yaa bilmyrum nasl olduu szler naptınız başladnz mıı ?
Üşüdüm bitanem yanımdada peçete yoktu mendile sildim mecburen dese ne dicem ki iyi yapmşsn dicem tabiSil sen bn yine yaparm derim hrhlde hatta
Yok tatlım benimki kaçırmaktan değil, kaç defa saydım ettim kaçırmam yoktu çok şükür de, şimdi ben baştan baya bir sıkı ördüm sonra annem işte gevşet elini biraz çocuk boynuna dolayınca boğulacak falan dedi diye gevşettim elimi ee bu sefer haliyle yukarıya doğru yayıldı atkı böyle. 103 cm olmuştu fakat artık kendisi askeriye kutumuzun içinde bir anı olarak duruyor, baştan başlıcam ve aralık 20 sine kadar falan yetişecek yani
[video=youtube;HpN4DMbUvAU]http://www.youtube.com/watch?v=HpN4DMbUvAU[/video]
Bu şarkı benden size gelsin kızlar içimden geldi
Üşüdüm bitanem yanımdada peçete yoktu mendile sildim mecburen dese ne dicem ki iyi yapmşsn dicem tabiSil sen bn yine yaparm derim hrhlde hatta
Bn bide hande yaptık resmini koyduk topige sende koy yaptıysan istersen bakalım nasıl olmş hamarat yaren
selm kızlaar :) sevgilimn ilk askerlik fotosunu gördüümm :) kuzeni gitti bgn yanına o çekmş facetn gördm hemen ne çok yakşmış bitaneme yaa Allahım nazarlrdan korusunmendilimide bgn otrdm işledm yaa bilmyrum nasl olduu szler naptınız başladnz mıı ?
Aa demek benimde ondan oldu ben ördüm elin çok sıkı dedi arkadaşım ver birazcık öriyim dedi ördü demek o gevşetti bakkk yaa
:
Nasıl başladıysan öyle devam edeceksin canım sıkıysa sıkı yani , ama baştan gevşek başlamak daha iyi gerçekten fazla sıkıda da insanın boğulma tehlikesi oluyor yani
Aleyküm selam canımm.. Ayy ne güzel ya bende görebilseeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?