93/3 asker yolu bekleyenler

Grip olcam heralde kuzum ya hapşurup duruyorum :26: Normalde kolay kolay hasta olmayan ben bu sene masallahım var yani

Tatlım ya gecmş olsun hep bu havalar gündüz sıcak gece soguk bi değişik wallahi :26:

Evet canım hasta bende iyi olmaya çalısıyorum ama aklım onda hep.. Çok soğuk orası yaaa şu 19 gün geçsinde hatta 18 olcak bugünde bitti ordan kurtulsun biran önce bi günde 4 mevsim yasıyoruz diyo

Aklımız hep onlarda zaten:26: Tekrar geçmis olsun canım. Nerdeydi sizin? Birde usta yeriniz belli oldu mu?

bn agora kipa özdilek yapaym bi cnm balçovada otryrum zatn bileydm gderdm bgn yaa nyse artk önmzdeki hafta sonuna kaldı bnm kargo ücreti ödemym bide yaa

Aynen canım dibinde varken hiç gerek yok yani, zaten aldıktan sonra bir günde işlersin bir şeycik olmaz

evt cnm aynn alaymda işlerm o sorn değil :) sagl yaa bnde dükknlra gryom mendlleri sormya görmştm siznkleri tarf edyom amcalrn teyzlern bana gösterdği mendilleri bi görseeen

bn agora kipa özdilek yapaym bi cnm balçovada otryrum zatn bileydm gderdm bgn yaa nyse artk önmzdeki hafta sonuna kaldı bnm kargo ücreti ödemym bide yaa

Özdilekte yok bn sormştm Karaca home a flnda baktım yorulmadan English Home dan dal direk derim

Evet bide burası gündüz denize girsen girilcek aksam bianda soğuyo bide bugün çeket filan almadım kısa kolluyla çıktım kaptım sifayı

Kaşınmışsn sen resmen Ben yanıma illaki bi şal gibi ince bşy alıyorm iyi oluyo

Mersinde sıcak dimi yazları benim bi arkadaşım vardı orda yasıyo yazın yanıyorum öldüm bittim deyip dururdu

Yazın agustosta acayip cehennem oluyo ztn bide nem var off sorma yani Şuan burdada gündüzleri sıcak gece serin oluyo daha buz gibi olmadı ama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…