- 6 Kasım 2013
- 644
- 476
- 103
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.941
Ben henüz almadım ama bizim mendiller buradan tatlıım
http://http://www.englishhome.com.tr/AltKategori/8/141_mendil/index.html
Grip olcam heralde kuzum ya hapşurup duruyorum :26: Normalde kolay kolay hasta olmayan ben bu sene masallahım var yani
Evet canım hasta bende iyi olmaya çalısıyorum ama aklım onda hep.. Çok soğuk orası yaaa şu 19 gün geçsinde hatta 18 olcak bugünde bitti ordan kurtulsun biran önce bi günde 4 mevsim yasıyoruz diyo
Hande'yle Ece bizzat gidip aldılar canım, agorada vardır kesin, ama yoksa bile Şirinyer ve optimumda var oralara bakarsın.
Netten de alabilirsin ama 10 veya 20 liralık 3-5 mendil için kargo ücreti ödemiş olursun, sen bilirsin
Tatlım ya gecmş olsun hep bu havalar gündüz sıcak gece soguk bi değişik wallahi :26:
bn agora kipa özdilek yapaym bi cnm balçovada otryrum zatn bileydm gderdm bgn yaanyse artk önmzdeki hafta sonuna kaldı bnm kargo ücreti ödemym bide yaa
Aklımız hep onlarda zaten:26: Tekrar geçmis olsun canım. Nerdeydi sizin? Birde usta yeriniz belli oldu mu?
Aynen canım dibinde varken hiç gerek yok yani, zaten aldıktan sonra bir günde işlersin bir şeycik olmaz
bn agora kipa özdilek yapaym bi cnm balçovada otryrum zatn bileydm gderdm bgn yaanyse artk önmzdeki hafta sonuna kaldı bnm kargo ücreti ödemym bide yaa
evt cnm aynn alaymda işlerm o sorn değil :) sagl yaa bnde dükknlra gryom mendlleri sormya görmştm siznkleri tarf edyom amcalrn teyzlern bana gösterdği mendilleri bi görseeen
Evet bide burası gündüz denize girsen girilcek aksam bianda soğuyo bide bugün çeket filan almadım kısa kolluyla çıktım kaptım sifayı
Özdilekte yok bn sormştmKaraca home a flnda baktım yorulmadan English Home dan dal direk derim
yok hayatımm belli olmadı çok teşekkürler. Kütahyada şuan acemi birliği 35 gün 18 gün kaldı işte ne zaman belli olur
Kareli dede mendillerinden demiii
Kaşınmışsn sen resmenBen yanıma illaki bi şal gibi ince bşy alıyorm iyi oluyo
evt ttlm yaa onlrdn :) bi taneside ince beyaz tülbent kumaşnı getrdi bndan keseym sana diyo
Bizde acemliğin son haftasında kağıtlara yazıp asmışlardı son hafta belir olur sanırım sizinde :26:
Hee canım oldu diyeydin
Mersinde sıcak dimi yazları benim bi arkadaşım vardı orda yasıyo yazın yanıyorum öldüm bittim deyip dururdu
Anladım canımm bayaa var o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?