- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.001
Allah kolaylık versin sag saglim kavuşmayı nasip etsin inşBak 300 küsürlere düşmüş senn şafak.Snra bi bakmşsın senn 100 küsür olmş bizimde 200
Ağrı'da canım suan .Hiç aklımıza gelmezdi doğu'ya çıkacağı ve bu kadar uzak yere gidiceği ama işte bekliyoruuzzzz...
Canım çok haklısın seninki daha zor bi durum tabi ki ama herkesin acısı kendine büyük gelir. Kimsenin çektiği bir değil ki..
Allah kimseye çekemeyeceği derdi vermez.. Allah sabır versin..
Ahh be canım keşke ikinci defa olsa bizimki. Giderken uğurladım, 17. gününde yanına gittik ziyarete o yollardan döndüm, geçen cuma evci iznine çıkmıştı pazar günü tekrar uğurladım ve ekimde dağıtım iznine gelecek bir de orada uğurlayacağım şimdiden dört etti. Bakalım daha kaç kere uğurlama yaşayacağız
Ehehe hepimizee canım. Düştüü düştüüü... Bende siz gibi umutsuz umutsuz neresi çıkcak diye bkliyodum şimdi 200lere düşceğim günü beklyiorummmmm
aynende oyle oluyo zaten basını alıpgitmeyı dusunuyorsun sonra kendi kendine yapma gececek bitecek herkes yaptıgıyla kalacak bunlarda gececek sabır sabır diyorsun sonrada kaldıgın yerden uzunuye devam ediyorsun nedenmi seviyorsun yoksa baska turlu zaten dayanamazdın .allah razı olsun sabır sukunet en cok diledigim allahımdan
2 ay snra 200 lerdesin işteBizde 300 lerde olcaz sag saglim tabikide inş
İçini karartmak gibi olmasında ustaya uğurlarken daha çok koyuyo :/ Ben acemiyken hafta bi ve ya 4 gnde gidiyodum şimdi hiç gidemiyorum. O uğurlayış hepsini geçmişti..
Hemde ne lanetŞimdi yeni yasa cıkcak kesin bizimkilerin askerligi bitince 10 ay diye ozamn çıldırcam yani bizimi buldu diye
Acemiliği neredeydi canım bir de sınıfı nedir ? Baya uzağa gitmiş de ondan soruyorum
aynende oyle oluyo zaten basını alıpgitmeyı dusunuyorsun sonra kendi kendine yapma gececek bitecek herkes yaptıgıyla kalacak bunlarda gececek sabır sabır diyorsun sonrada kaldıgın yerden uzunuye devam ediyorsun nedenmi seviyorsun yoksa baska turlu zaten dayanamazdın .allah razı olsun sabır sukunet en cok diledigim allahımdan
isyankar kızlar topiği ya burası valladaha bi tane duymadım alıştım aman geççek yazanı ayol
bi yeteeeeeeeeer kızlar yaşlandınız saçlarınız beyazlıcak yahuuuu
isyankar kızlar topiği ya burası valladaha bi tane duymadım alıştım aman geççek yazanı ayol
bi yeteeeeeeeeer kızlar yaşlandınız saçlarınız beyazlıcak yahuuuu
Burdurda acemilik. 93/2 B grubu d.k gitti yoksa şuan belki 300ler bitmiş olcaktıı ahh ahhh
Çömezlik başa bela bee Ezgi'm ne yapalım. Şu 93/4 ler falan gelse de artık biz de siz de bi rahatlasanız, felaket tellalı gibiyiz yemin ediyorum
aman ben o palavraları coktan gectım ben bunca sıkıntı cektıkten sonra askerlik kalksa umrumda olmaz daha
ne halt ederse etsinler cekıyoruz iste simdi
Ezgii seviyorm seni yine mükemmel bi giriş yaptınnnnnnn
Ah keşke basını alıp gitmek çözüm olsaydı. Bu askerlik insanın sabırını sınıyo resmen.Sevdiğimiz için katlanıyoruz tabi ki. Ama geçen her kötü günün telafisi olcak bunu unutma :)) Önüne geçemediğin tek şey zaman. İlla ki akıp gidiyo.
hahahah kızım yaaaa ben sız gelmeden kendımı toparlamıstım hersey kafanızda bıtıyo allah ne yazdıysa o olcak bende okulamktan hacı oldum evet ama yanı yapcak bısey yok kı uzulunce ne zaman hızlı gecıyo ne gelıyolar ılla kı cekılcek yanı yapcak bıseyımız yok o yuzden ben slow muzık bıle dınlemeden sureklı olarak farklı bıseyler yapmaya calısarak kı evden cıkmam cok sey degıl benım yasak yanı o haldeyken bıle umıtsızlıgımı yok ettım kendı kendıme evımde tek basıma sızde koyvermeyın artık kendınızı cunku yanımızda degıller bızı toparlıcak olan onlar evet ama suan onlarda bızde bu konuda yalnızız kendınızı yıpratmayın geldıklerınde yıpranmıs sız olcagına yepyenı bı sız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?