93/3 asker yolu bekleyenler

Psikopatım diyorum da kimse bana inanmıyor, ben, beni ağlatacağını bildiğim halde açtığım şarkılar izlediğim filmler var. Yok yok, ben normal değilim

bence hepımzıın yapması gereken seyler kendımızı degıstrcez cıldımıze sacımıza kılomuza herseyımıze bakcaz guzellestıkce guzellesce geldıklerınde hem farklı bı bız hemde özlemle alaaaaaa

Kavuştugunuz zaman hep yanında olcak sna destek olcak bi sıkıntı oluncada birlikte üstesinden gelceksinzi İçin daraldıgında böyle düşün belki brz faydası olur

zaten oyle dusunmesem evlilik yurumez beni ayakta tutan sevgim inancım onun iyi olması
geldıktn sonra acısı alacagım bu yalnızlıgımınn

Öyle olursada şey demesinler bnm yoklugumda rahatın yerindeymş kendine baya iyi bakmşsn hiç üzülmemşsin vs. vs.

zaten oyle dusunmesem evlilik yurumez beni ayakta tutan sevgim inancım onun iyi olması
geldıktn sonra acısı alacagım bu yalnızlıgımınn

Ah bi gelseler ztn herşey çözülcekte...Gelene kadarda biz güclü olmak zorundayız işte karşımızdaki insan içinde bizim moralimizin yüksek olması önemli cünkü sesimizin ışıltısından bile mutlu oluyo onlar

Öyle olursada şey demesinler bnm yoklugumda rahatın yerindeymş kendine baya iyi bakmşsn hiç üzülmemşsin vs. vs.

yok bee gelınce onların agzı kulaklarında olcak zaten bı de oyle gorunce hihihi bakımlı kadın her zaman öndedir kızım emın ol sevgılın benım sevgılımın kıskanclıklarının yanında normal duzeydedır annemde gıdıp kalmam yasak kendı yasadıgımız evden bı tansasa falan gıdıyorum oyle dusun benım halımı yanı bu yuzden senın evde oldugunuda bılse ne olursa olsun kendıne baktıgında o da zaten uzun zaman gormemıs olcak ozlemde var ıyıce bu sefer pesınde olcak e zaten asıgız hepımız onlarda oyle bı de sen bakımlı olcaksın zguven tavanda olcak kendını ıstedıgın modda olcaksın fızıgın yuzun sacın basın . daha ne o saatten sonra bızım basımızda nobet tutarlar artık

bayrama gelince göndermicem askeri ben
saklıcam evin bahçesndeki kömürlüğe

Al bendende okdr Onu bende düşündüm hatta kendiside diyo madem bukadar özlüyosun üzülüyosun geldigimde sakla bni gönderme becerebiliyosan diye

ezgi yarıstırmaya ne dersin hangimizin ki dhaa kıskanççç evden 100 metreee untmaaa!!!1

Mantıklı aslında kıskanclıktan dibimizden ayrılmazlar oh tamda istedigimiz gibi

ya ya demi az kısık konussak ne oldu nıye uzuldun sesin niye kotu diyolar yok bişey uykudan uyandım hastayım dıye gecistiriyoruz ama icimden haykırmak geliyo
ben yapamıyorum sensiz gel artıkk cekemıyorum bu yalnızlıgı diyemiyoruz olmuyo devam ediyoruz karsılıklı mutluyuz oyununa

Valla bi el atın dövün bi beni yaa, kırın ağzımı burnumu yemin ediyorum, hak ediyorum yani

hahaha kıyamam sen kendı kendıne toparlannn benceee bılmıyorummm bak ben her gece dısarda clublarda olan sureklı eglence modunda olan kı ızmırı bılıyorsun yanı saygında aynı bı ınsanken suanda bıldıgın evımden cıkmayan bı kız oldum aılem falan sokta zaten ama hala uzulup aglamıyorum yanı alıstım gecıcek dedım uzulursem negatıflesırsem kendıme zarar gelcek sen evde uzuluyon yazık o orda 5 te kalkcak dıye uyuyo sonra cocuk arıyo mutsuz moddasın sesın normal gıtmıyo sonra neden boyleler ben aradıgında cıglık cıglıga konusuyorum moralı bozukken guldruyorum bısey yapıyorum sebek oluyorum resmen ne bılıyım.kırılma kalmadı zaten arıtk arayıp laf soyluyo bazen mesela sınırlı hıc umursamıyorum kırılmıyorum onu bı yok ettım ama bunları kendım yaptım sonucta beynımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…