- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.021
hahahah kızım yaaaa ben sız gelmeden kendımı toparlamıstım hersey kafanızda bıtıyo allah ne yazdıysa o olcak bende okulamktan hacı oldum evet ama yanı yapcak bısey yok kı uzulunce ne zaman hızlı gecıyo ne gelıyolar ılla kı cekılcek yanı yapcak bıseyımız yok o yuzden ben slow muzık bıle dınlemeden sureklı olarak farklı bıseyler yapmaya calısarak kı evden cıkmam cok sey degıl benım yasak yanı o haldeyken bıle umıtsızlıgımı yok ettım kendı kendıme evımde tek basıma sızde koyvermeyın artık kendınızı cunku yanımızda degıller bızı toparlıcak olan onlar evet ama suan onlarda bızde bu konuda yalnızız kendınızı yıpratmayın geldıklerınde yıpranmıs sız olcagına yepyenı bı sız olsun
Şöyle düşünelim hatta : Seneye askerlikleri bitirip geldiklerinde bu yazdıklarımıza bakıp gülücez vay be neler yazmşm neler hissetmşm hepsi geldi gecti dizec böyle düşünelim pozitif enerji yayılsın topicte
Kavuştugunuz zaman hep yanında olcak sna destek olcak bi sıkıntı oluncada birlikte üstesinden gelceksinziİçin daraldıgında böyle düşün belki brz faydası olur
Psikopatım diyorum da kimse bana inanmıyor, ben, beni ağlatacağını bildiğim halde açtığım şarkılar izlediğim filmler var. Yok yok, ben normal değilim
bence hepımzıın yapması gereken seyler kendımızı degıstrcez cıldımıze sacımıza kılomuza herseyımıze bakcaz guzellestıkce guzellesce geldıklerınde hem farklı bı bız hemde özlemle alaaaaaa
hahahahha oyle damladım okuyom okuyom yemın ederım müge anlı programına dönmüş burası
sen ızmırdeydın dımı ben bı ara gelıp bı senı dovıyım
zaten oyle dusunmesem evlilik yurumez beni ayakta tutan sevgim inancım onun iyi olması
geldıktn sonra acısı alacagım bu yalnızlıgımınn
isyankar kızlar topiği ya burası valladaha bi tane duymadım alıştım aman geççek yazanı ayol
bi yeteeeeeeeeer kızlar yaşlandınız saçlarınız beyazlıcak yahuuuu
Öyle olursada şey demesinler bnm yoklugumda rahatın yerindeymş kendine baya iyi bakmşsn hiç üzülmemşsin vs. vs.
sen ızmırdeydın dımı ben bı ara gelıp bı senı dovıyım
Valla bi el atın dövün bi beni yaa, kırın ağzımı burnumu yemin ediyorum, hak ediyorum yani
bayrama gelince göndermicem askeri ben
saklıcam evin bahçesndeki kömürlüğe
bayrama gelince göndermicem askeri ben
saklıcam evin bahçesndeki kömürlüğe
yok bee gelınce onların agzı kulaklarında olcak zaten bı de oyle gorunce hihihi bakımlı kadın her zaman öndedir kızım emın ol sevgılın benım sevgılımın kıskanclıklarının yanında normal duzeydedırannemde gıdıp kalmam yasak kendı yasadıgımız evden bı tansasa falan gıdıyorum oyle dusun benım halımı yanı bu yuzden senın evde oldugunuda bılse ne olursa olsun kendıne baktıgında o da zaten uzun zaman gormemıs olcak ozlemde var ıyıce bu sefer pesınde olcak e zaten asıgız hepımız onlarda oyle bı de sen bakımlı olcaksın zguven tavanda olcak kendını ıstedıgın modda olcaksın fızıgın yuzun sacın basın . daha ne o saatten sonra bızım basımızda nobet tutarlar artık
yok bee gelınce onların agzı kulaklarında olcak zaten bı de oyle gorunce hihihi bakımlı kadın her zaman öndedir kızım emın ol sevgılın benım sevgılımın kıskanclıklarının yanında normal duzeydedırannemde gıdıp kalmam yasak kendı yasadıgımız evden bı tansasa falan gıdıyorum oyle dusun benım halımı yanı bu yuzden senın evde oldugunuda bılse ne olursa olsun kendıne baktıgında o da zaten uzun zaman gormemıs olcak ozlemde var ıyıce bu sefer pesınde olcak e zaten asıgız hepımız onlarda oyle bı de sen bakımlı olcaksın zguven tavanda olcak kendını ıstedıgın modda olcaksın fızıgın yuzun sacın basın . daha ne o saatten sonra bızım basımızda nobet tutarlar artık
Ah bi gelseler ztn herşey çözülcekte...Gelene kadarda biz güclü olmak zorundayız işte karşımızdaki insan içinde bizim moralimizin yüksek olması önemli cünkü sesimizin ışıltısından bile mutlu oluyo onlar
Valla bi el atın dövün bi beni yaa, kırın ağzımı burnumu yemin ediyorum, hak ediyorum yani
ezgim soz gecmıyo biz ne olcak boyle butun kızlar toplastık dertlesiyoz valla ne cekmişiz bu kısa zmanda bee masallah bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?