93/3 asker yolu bekleyenler

Şu çocuğun görevi başkasına devredilsin ya da paylaştırılsın ya daha zamanımız bol, çok bunalır böyle devam ederse sonuna kadar :26:
Böyle bir şey talep etme şansı yok muymuş Ece'cim komutanlardan falan

Benim askerim de askere gittiğinde çok kilo verdi.Zaten seçerek yemek yer.
Yemek konusunda hemen hemen tüm askerler aynı sıkıntıyı çekiyo..
Geçmiş olsun hilal..

kızım sen deli misin , sert konuşucam da aklın başına gelsin azıcık
iyi aferin hasta ol da gelince seni ne halde bulsun!
senin böyle olmanın ne faydası var sevgiline?

ben de ilk günler yiyemiyordum ama bu kadar da yapmıyordum yani.
sonra besin takviyesi almaya başladım.
multivitamin kullanıyordum.
şimdi balık yağı hapı içiyorum, çarşamba da diyetisyene gidicem kilo almak için.

hilal lütfen kendine dikkat et ya, gerçekten çok üzüldüm.
halsizliği de geçmiş seninki, hastanelik olmuşsun

Kıyamam sana yaa.. Keşke o kadar yükü almasaymış üzerine.
Çok zor bu askerlerin işi.. Resmen eziyet ediyolaarr

Ya şu egitimler nöbetler fln filan olmasa bide cocuk günde 10 kez pc ye format atmk zorunda kalmasa herşey güzel olcak ztn işi pc işlerine bakmak ve takım odasını temizlemek düzenli tutmak ama uzman çavuşlar üst devre askerler gelip film izliyolarmş erotik fln o aradada pc ye virüs bulaşıyomş cocugun pc ye format atması boşa gidiyomş bnmkide deliriyo oyüzden ztn canı cıkmş bütün gün koşuydu egitimdi odayı temizlemesiydi derken isyana bagladı.Bende dedim şu acemiligi bi atlat snra kolay olcak az dişini sık bitanem fln dedim tmm senin sözünü dinlicem cok sallamicam virüste bulaşıyosa bulaşsın dedi ama bakalım sonu nolck :26:

Ayy ne salak salak tipler var yaa, ilk okul çocuğu bunlar sanki, ne boş insanlar var sinir oldum
Bizim Koray çekiyor bir de orada bunları yani :26:

Ayy ne salak salak tipler var yaa, ilk okul çocuğu bunlar sanki, ne boş insanlar var sinir oldum
Bizim Koray çekiyor bir de orada bunları yani :26:

Koray diyomş işim var şimdi izin veremem.Komutan diyomş bşy olmaz snra yaparsn gel birlikte izleyelim fln Öldürcem hepsini o olcak sonunda ya sigara içiyolarmş izmaritler hep yerlerde küller fln tabi kim temizliyo eşşek koray Aman ya yok biz hiç rahat edemicez bn buna inandım

Yok artık ! Erotik film mi izliyorlarmış..

Baştan fiyasko bu durum yani komutana bak sen
Ayy çocuğun uğraştığı şeylere bak yaa :26:

Vardır da Hande'cim oturup böyle normal bir film izlermiş gibi de hep beraberce nasıl izlenir ki yani
Hele ki Koray'ı zor durumda bırakıyorlar baksana

Ahahaha ay çağla çok güldüm Ama doğru bari git bi köşede tek basına izle yani iğrenç öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Yok artık ! Erotik film mi izliyorlarmış..

İzliyolarmş walla canım bide bi ton varmş pc nin içinde silme diyolarmş bide

Baştan fiyasko bu durum yani komutana bak sen
Ayy çocuğun uğraştığı şeylere bak yaa :26:

Aynen ya dertsiz başına dert aldı bide diyo okdr ugraştm yazıcı fln olmk için bnden önceki cok rahattı konustugumda fln ama bnm durumumu bak diyo kıyamam ya bnde brz rahatlattım artk elimden geldigince

Ahahaha ay çağla çok güldüm Ama doğru bari git bi köşede tek basına izle yani iğrenç öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Tatlım bizim için iğrenc ama erkekler bayılıyo öyle şeylere sanırım kadınsızlıktan filmlere sarıyolar sanırımda bnm sevgilimi niye alet ediyosnz böyle şeylere töbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…