- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.141
Ayyyyyyy niye bn böyle kötü oldum yaa agladım aglicam telefonda koray diyo şöyle zor böyle sıkıldm seni attık haberlicikten deseler oh be dicek duruma geldim diyo cocugu hayatından bezdirmşlerBi yandan moral vermeye çalışıyorm bi yandan kendimi durdurmaya çalısıyorm ayy içim daraldı resmen
Ya Okan bana burda yemekler çok kötü %10unu yiyorum nerdeyse demişti o günden beri bende pek yemek yiyemiyorum..
Hatta hiç neredeyse.. Sabah kahvaltısı 1 poğaça yiyorum diğer öğünler yok acıkıyorum tam yemek sipariş ediyim diyorum öğlenleri sonra o orda yiyemiyo ben burdamı yiyim diye durduruyorum kendimiaçlık hissetmiyorum sonradan da baş dönmesi falan oldu tırnaklarım morardı bayılmış kalmışım doktorda yemek yemediği için demiş.. İyide yiyemiyorum ki boğazımdan geçmiyo
48dk lik bir telefon konusmasiyla askerlikteki telefon knusmamizin rekorunu actik:))
Ya Okan bana burda yemekler çok kötü %10unu yiyorum nerdeyse demişti o günden beri bende pek yemek yiyemiyorum..
Hatta hiç neredeyse.. Sabah kahvaltısı 1 poğaça yiyorum diğer öğünler yok acıkıyorum tam yemek sipariş ediyim diyorum öğlenleri sonra o orda yiyemiyo ben burdamı yiyim diye durduruyorum kendimiaçlık hissetmiyorum sonradan da baş dönmesi falan oldu tırnaklarım morardı bayılmış kalmışım doktorda yemek yemediği için demiş.. İyide yiyemiyorum ki boğazımdan geçmiyo
Şu çocuğun görevi başkasına devredilsin ya da paylaştırılsın ya daha zamanımız bol, çok bunalır böyle devam ederse sonuna kadar :26:
Böyle bir şey talep etme şansı yok muymuş Ece'cim komutanlardan falan
Kıyamam sana yaa.. Keşke o kadar yükü almasaymış üzerine.
Çok zor bu askerlerin işi.. Resmen eziyet ediyolaarr
Ya şu egitimler nöbetler fln filan olmasa bide cocuk günde 10 kez pc ye format atmk zorunda kalmasa herşey güzel olcak ztn işi pc işlerine bakmak ve takım odasını temizlemek düzenli tutmak ama uzman çavuşlar üst devre askerler gelip film izliyolarmş erotik fln o aradada pc ye virüs bulaşıyomş cocugun pc ye format atması boşa gidiyomş bnmkide deliriyo oyüzden ztn canı cıkmş bütün gün koşuydu egitimdi odayı temizlemesiydi derken isyana bagladı.Bende dedim şu acemiligi bi atlat snra kolay olcak az dişini sık bitanem fln dedim tmm senin sözünü dinlicem cok sallamicam virüste bulaşıyosa bulaşsın dedi ama bakalım sonu nolck :26:
Ayy ne salak salak tipler var yaa, ilk okul çocuğu bunlar sanki, ne boş insanlar var sinir oldum
Bizim Koray çekiyor bir de orada bunları yani :26:
Ya şu egitimler nöbetler fln filan olmasa bide cocuk günde 10 kez pc ye format atmk zorunda kalmasa herşey güzel olcak ztn işi pc işlerine bakmak ve takım odasını temizlemek düzenli tutmak ama uzman çavuşlar üst devre askerler gelip film izliyolarmş erotik fln o aradada pc ye virüs bulaşıyomş cocugun pc ye format atması boşa gidiyomş bnmkide deliriyo oyüzden ztn canı cıkmş bütün gün koşuydu egitimdi odayı temizlemesiydi derken isyana bagladı.Bende dedim şu acemiligi bi atlat snra kolay olcak az dişini sık bitanem fln dedim tmm senin sözünü dinlicem cok sallamicam virüste bulaşıyosa bulaşsın dedi ama bakalım sonu nolck :26:
Ayy ne salak salak tipler var yaa, ilk okul çocuğu bunlar sanki, ne boş insanlar var sinir oldum
Bizim Koray çekiyor bir de orada bunları yani :26:
Hastalık potansiyeli sezdim sen de :26:
Ben de iyiyim ve bende üşüyorum canım ne olsun
Koray diyomş işim var şimdi izin veremem.Komutan diyomş bşy olmaz snra yaparsn gel birlikte izleyelim flnÖldürcem hepsini o olcak sonunda ya sigara içiyolarmş izmaritler hep yerlerde küller fln tabi kim temizliyo eşşek koray Aman ya yok biz hiç rahat edemicez bn buna inandım
kızım askeriye orası :)
1000 tane adam, testosteron patlaması vardır orada
akşam yemeği yiycem daha, ne yesem?
Evt kuzum iki gündür hasta gibiyim zaten evin içinde lahana gibi giyiniyrum kat kat
Vardır da Hande'cim oturup böyle normal bir film izlermiş gibi de hep beraberce nasıl izlenir ki yani
Hele ki Koray'ı zor durumda bırakıyorlar baksana
Yok artık ! Erotik film mi izliyorlarmış..
Baştan fiyasko bu durum yani komutana bak sen
Ayy çocuğun uğraştığı şeylere bak yaa :26:
Ahahaha ay çağla çok güldümAma doğru bari git bi köşede tek basına izle yani iğrenç öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Ahahaha ay çağla çok güldümAma doğru bari git bi köşede tek basına izle yani iğrenç öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?