93/3 asker yolu bekleyenler

geçmiş olsun bebeğimmm olsun sıkma canını arar ulasır bı sekılde

Sabah kursa giderken giyindim süslendim gelince webcam den görüşcez diye özendim bezendim kurstaykende netten konusabiliyoruz diye sürekli face e baktım yok yok girmemş dedim kesin ceza almştır şansıma bak ya :43:

Sabah kursa giderken giyindim süslendim gelince webcam den görüşcez diye özendim bezendim kurstaykende netten konusabiliyoruz diye sürekli face e baktım yok yok girmemş dedim kesin ceza almştır şansıma bak ya :43:

Telefon yokmu tatlım çıksa arardı ceza niye alsın ki

olsun hayatımmm olcak boyle seyler arada olsun... haftaya daha guzel olursun haftaya görürrrrrr

evet kilitlenmiş canım bugun benimkide cıkmadı yatmıslar aksama kadar
cok guzel dinlendik diyo konustum aksam uzeri esimle kilitlemişler carsıları:72:

Dinlendilerse sevindim ozamn ama madem bşy yaptırmicaklarmş niye bi rahat vermemşler izinlerini kesmişler cok anlamsız :61:

Dinlendilerse sevindim ozamn ama madem bşy yaptırmicaklarmş niye bi rahat vermemşler izinlerini kesmişler cok anlamsız :61:

askeri seyler canım onları biz bilemeyiz ama benimki iki defa iintikale cıktı gecen hafta bi gun cıktı dısarı konustuk ettik
ama pazar kalıp dinlenmek daha iyi gelmiş bol bol istirat etmişler iyi geldi diyo valla belkide seninkide yatıp dinlenmiştir ilac
gibi gelmiş valla benimkine baya yorulmus hafta icinde cünkü

askeri seyler canım onları biz bilemeyiz ama benimki iki defa iintikale cıktı gecen hafta bi gun cıktı dısarı konustuk ettik
ama pazar kalıp dinlenmek daha iyi gelmiş bol bol istirat etmişler iyi geldi diyo valla belkide seninkide yatıp dinlenmiştir ilac
gibi gelmiş valla benimkine baya yorulmus hafta icinde cünkü

Evet iki kez intikale çıkmşlardı ,hatta ayakları yara olmş bnmkinin öyle diyodu cuma günü ama bugün ses cıkmadı hiç.Boş olsa arardı bakalm artk aradıgında öğrenirim noldugunu :61:

Benim erkek arkdaşım ustaya gittiğinde şfk 422 ydi:))) Acemiyken çarşı olmuyo diye biliyordumm

Geçen hafta ilk çarşı iznine cıkmştı cuma günü konustuk bi sorun yok cıkıcaz pazar günü demşti ama son anda bşy olmştur kesin cezalık napalım hayırlısı olsun :61:

Geçen hafta ilk çarşı iznine cıkmştı cuma günü konustuk bi sorun yok cıkıcaz pazar günü demşti ama son anda bşy olmştur kesin cezalık napalım hayırlısı olsun :61:

Bizde iki haftada bir oluyo çarsı doğu olunca tehlikeli bi durum varsa direk kitleniyor.. 2 haftadır üst üste çıktı çok mutlu olmustumm ya bakalım haftaya yine yok :1: Aynen hayırlısıı...:50:

Bizde iki haftada bir oluyo çarsı doğu olunca tehlikeli bi durum varsa direk kitleniyor.. 2 haftadır üst üste çıktı çok mutlu olmustumm ya bakalım haftaya yine yok :1: Aynen hayırlısıı...:50:

Aynen doğuda usta birliğine gittiginde ztn hiç olmicak çarşısı dogru düzgün.Şimdide iple çekiyosun pazar günü olsun fazla fazla konusalm birbirimizi görelm diye ama hep bi aksilik işte napalım :61:

Back
X