93/3 asker yolu bekleyenler

iyi aksamlarr
kızlar esim normalde cok rüya goren biri degil
bende hep sorar dururum beni görüyormusun
ben seni cok görüyorum diye neyse
bugun söyledi seni gördüm diye sasırdım heyecanlandım
allah hayra yazsın soyle dedim anlattı oda
ben yeni dogum yapmısım yanımda cocuk varmıs ikimizde yataktaymısız bebekle esim ben geliyorum sonra yanınıza diyo sana bakıyorum sen acı cekiyorsun agrın oldugunu söylüyorsun diyo yuzundende belli oluyo ama acı cektigin felan dedi boyle yani esim bebek ben ve yeni dogum yapmısım.allah herseyi yinede hayra yorsun .ben bi an esim anlatıken doldum oyle bi anlattiki sanki yasamıs gibi aglamamak icin kendimi zor tuttum sesimin degişmesinden anladı ama iclendim cünkü ben esim gitmeden cok istemiştim ondan boyle konusu acılınca hep üzülüyorum.allahım canı sag olsun hayırlısıyla gelsinde hepsi olur.sadece paylasmak istedim kızlar..

hayır olsun inşallah gülizarcım..
eşin senin üzülmene üzülmüş bence, içten içe onu düşünmüş ki rüyasında da acı çekerken görmüş.
ama bebek herhalde iyi bir şeydir rüyada :emir_bebek::49::49:
eşin bi gelsin de, bebeciğiniz olur inşallah hayatınız düzene girince :34:

Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz :16:

bak boşuna üzdün kendini.
yengemde de vardı aynı sıkıntı, ilaç kullandı düzeldi 1-2 ayda :34:

Anlamina baksaydin cnm netten.hayirlara gtsinn.

hayır olsun inşallah gülizarcım..
eşin senin üzülmene üzülmüş bence, içten içe onu düşünmüş ki rüyasında da acı çekerken görmüş.
ama bebek herhalde iyi bir şeydir rüyada :emir_bebek::49::49:
eşin bi gelsin de, bebeciğiniz olur inşallah hayatınız düzene girince :34:

bak boşuna üzdün kendini.
yengemde de vardı aynı sıkıntı, ilaç kullandı düzeldi 1-2 ayda :34:

baktım netten canım zaten sıkıntıdan kurtulacagın rahata ererek varsa hastalık agrıyan acıyan yeriniz yani dertlerden cok zamandır kafaya taktıgınız olumsuzluklardan kurtulacaksınız iyiye yorun diyo.tamda benim suan en cok ihtiyacım olan seyleri okudum nettede insallah dedigi gibi esim benim sıkıntıda oldugumu biliyor haliyle kafayada takıyor bu güzel anlamı olan ruyaylada gecip gitsin tum kotu seyler basımdan su bel agrısındanda kurtulayım artık allahım hayırlara yazsın insallah:nazar:

Günaydın sevgili baaayaaanlar mutlu huzurlu bir gün olsun herkessee
:16:

Handecaan daha nice aylarınız yıllarınız olsun Aşk ile Allah mutluluğunuzu daim etsiiin canıııım
:46:

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn :16:
Bugün hava güneşli süper gürünüyo umarım günümüzde öyle gecer :52:

Masallahhh Allah uzun omurler versin birlikte siZeee:)

kübiiii darısı başınıza :16:

Günaydın sevgili baaayaaanlar mutlu huzurlu bir gün olsun herkessee
:16:

Handecaan daha nice aylarınız yıllarınız olsun Aşk ile Allah mutluluğunuzu daim etsiiin canıııım
:46:

amin amin sizi de tez zamanda ayrılmamak üzere kavuştursunnnnn :31:

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn :16:
Bugün hava güneşli süper gürünüyo umarım günümüzde öyle gecer :52:

burda sisten göz gözü görmüyor, işe gelene kadar yüzüm dondu yaa :52:

Ayyyy arabayla gidiyosun dimi sen bide dikkat et ya sis tehlikeli çarpma bi yere :53:
Buarada 26.ayınız kutlu olsun Handecim allah nice 26 ayları nasip etsin :16: Cocugunuzunda 26.yaşını görrsünz birlikte inş diyerek bi noktaya parmak basıyorum hafiften :37::1:

kübiiii darısı başınıza :16:
amin amin sizi de tez zamanda ayrılmamak üzere kavuştursunnnnn :31:

Aman dikkat Handeciiiimm bizde de güneş var ama eşek donduranından bende sabah gittim okula bi derse girip kaçtım sıkıldım:1:Son 3 hafta neyse kiii:21:

Handeciimm güzel dileklerin için teşekküelrimi sunuyorum hepimiz kavuşalım bir an önce inşAllah
:nazar::nazar:

Aman dikkat Handeciiiimm bizde de güneş var ama eşek donduranından bende sabah gittim okula bi derse girip kaçtım sıkıldım:1:Son 3 hafta neyse kiii:21:

Handeciimm güzel dileklerin için teşekküelrimi sunuyorum hepimiz kavuşalım bir an önce inşAllah
:nazar::nazar:

3 aylara düşmüşsün yaaa süper :52:

az önce bi yayınevi 2014 takvimi hediye etti, inceledim. OCAK, ŞUBAT, MART, NİSAN, MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ diye sayınca çok geldi yaaaa :ssz:

3 aylara düşmüşsün yaaa süper :52:

az önce bi yayınevi 2014 takvimi hediye etti, inceledim. OCAK, ŞUBAT, MART, NİSAN, MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ diye sayınca çok geldi yaaaa :ssz:

Ah ah zamanı ite kaka geldik şükür buralara geçiyo gidiyo bir şekilde :31:
460 yazdğı gün de daha dün gibi gözümün önündee
:43::43:
Önce biz sonra siiiz
:21: Kızıııım TEmmuz dediğin nedir ki şu kışı bi geçirseeek gersi gelecek:46::46: ama 2013 bi bitmedi gitti ya:47::47: hem kısalmasaydı benm kavuşma Ağustostaydı yaaa ne kadar vahimmiş şükür şükür diyorum sadece :nazar::nazar::nazar:

Back
X