- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.141
canımm süt bezlerim hızlı çalışıyomuş doktorum ilaç verdi onu kullanmaya başladım prolaktin hormonum 19.20 çıktı onu düşürücez inşallah :)bebeğim geçmiş olsun neyin var?
Bu aradaaa son 19 kaldıı 300den düşmeyee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm süt bezlerim hızlı çalışıyomuş doktorum ilaç verdi onu kullanmaya başladım prolaktin hormonum 19.20 çıktı onu düşürücez inşallah :)bebeğim geçmiş olsun neyin var?
iyi aksamlarr
kızlar esim normalde cok rüya goren biri degil
bende hep sorar dururum beni görüyormusun
ben seni cok görüyorum diye neyse
bugun söyledi seni gördüm diye sasırdım heyecanlandım
allah hayra yazsın soyle dedim anlattı oda
ben yeni dogum yapmısım yanımda cocuk varmıs ikimizde yataktaymısız bebekle esim ben geliyorum sonra yanınıza diyo sana bakıyorum sen acı cekiyorsun agrın oldugunu söylüyorsun diyo yuzundende belli oluyo ama acı cektigin felan dedi boyle yani esim bebek ben ve yeni dogum yapmısım.allah herseyi yinede hayra yorsun .ben bi an esim anlatıken doldum oyle bi anlattiki sanki yasamıs gibi aglamamak icin kendimi zor tuttum sesimin degişmesinden anladı ama iclendim cünkü ben esim gitmeden cok istemiştim ondan boyle konusu acılınca hep üzülüyorum.allahım canı sag olsun hayırlısıyla gelsinde hepsi olur.sadece paylasmak istedim kızlar..
Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz![]()
Bugün evliliğimizin 26. ayı doldu![]()
Anlamina baksaydin cnm netten.hayirlara gtsinn.
hayır olsun inşallah gülizarcım..
eşin senin üzülmene üzülmüş bence, içten içe onu düşünmüş ki rüyasında da acı çekerken görmüş.
ama bebek herhalde iyi bir şeydir rüyada
eşin bi gelsin de, bebeciğiniz olur inşallah hayatınız düzene girince
bak boşuna üzdün kendini.
yengemde de vardı aynı sıkıntı, ilaç kullandı düzeldi 1-2 ayda![]()
Masallahhh Allah uzun omurler versin birlikte siZeee:)
Günaydın sevgili baaayaaanlar mutlu huzurlu bir gün olsun herkessee
Handecaan daha nice aylarınız yıllarınız olsun Aşk ile Allah mutluluğunuzu daim etsiiin canıııım![]()
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn
Bugün hava güneşli süper gürünüyo umarım günümüzde öyle gecer![]()
burda sisten göz gözü görmüyor, işe gelene kadar yüzüm dondu yaa![]()
kübiiii darısı başınıza
amin amin sizi de tez zamanda ayrılmamak üzere kavuştursunnnnn
burda sisten göz gözü görmüyor, işe gelene kadar yüzüm dondu yaa![]()
Aman dikkat Handeciiiimm bizde de güneş var ama eşek donduranından bende sabah gittim okula bi derse girip kaçtım sıkıldımSon 3 hafta neyse kiii
Handeciimm güzel dileklerin için teşekküelrimi sunuyorum hepimiz kavuşalım bir an önce inşAllah![]()
3 aylara düşmüşsün yaaa süper
az önce bi yayınevi 2014 takvimi hediye etti, inceledim. OCAK, ŞUBAT, MART, NİSAN, MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ diye sayınca çok geldi yaaaa![]()
Merhabalar herkeslereeee![]()
Hoşgeldin Çağla kactın mı okuldan erkencisin![]()
Çok mu belli oluyo yaa
Artık hür irademle öğleden sonraki derse girmiyorum diyelim![]()
Okulu iyice saldın gözümden kaçmadı yani
Arada yap ya bende cok yapardım![]()
Bu dersi bıraktım artık dostlar ya , plakayı biliyosunuz işte
Bölümü değiştirmezsem seneye veririm kısmetse![]()
Bütler var ya bi çıkış yolu bulursun bence![]()