93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen aynen hep öyleyiz ki zaten
Ne yapayım be canım atkıma son gaz devam ediyorum
Sen napıyosun ?

Hamarat kızz aferiiiinnn
okuldan geç geldim buggüüünn haberleri izliyoorum bir yandan da dinleniyorum

ooooooo süper süper hadi izindeyim seroşşşşşşş sıra bende hayırlısı olsun su gibi geçsinnnnn

Az kaldı Ezgicaan azz 10 gün sonra sendee

Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz

Cok sevindim senin adına oh için rahatlamştır

Bak bosuna uzuldunn.netten hastalikla ilgili okuduklarina inanma oyle.bi doktora gdip ona bagli
Kalmakta iyi degil.sn kndi doktoruna giderek en iyisini yaptin .hadi gozun aydin ck svndm cnm.aslinda bnmde gtmem lazm arada duzensiz oluyorm

Hamarat kızz aferiiiinnn
okuldan geç geldim buggüüünn haberleri izliyoorum bir yandan da dinleniyorum

Az kaldı Ezgicaan azz 10 gün sonra sendee

aynennnnn :) aman beee ilk zamanları hatırlıyorumda geçmez geçmez diyorduk geçiyo valla zorlansakta bazen tıkansada zaman :) 2014 bızım yılımızzz oh ohhh

oh bak o kadar ağlamana gerek yokmuş ne güzel ilerde bebişin olunca sütlerin çok olur

Cok sevindim senin adına oh için rahatlamştır

Bak bosuna uzuldunn.netten hastalikla ilgili okuduklarina inanma oyle.bi doktora gdip ona bagli
Kalmakta iyi degil.sn kndi doktoruna giderek en iyisini yaptin .hadi gozun aydin ck svndm cnm.aslinda bnmde gtmem lazm arada duzensiz oluyorm

oh bak o kadar ağlamana gerek yokmuş ne güzel ilerde bebişin olunca sütlerin çok olur

Sagolun canlarmmmm aynen Ezgiiiii annelik duygusu yasatiyormus simdiden

Şu ankesörlü telefondan nefret ettim bi kez dahaaaa yahuu bi arayayım dedim salağın biri çıktı bana abla abla diyooo bide ismini 4 kere söledim gene de anlamadı tanımıyom dedi bide yahu anlamadın neyi tanıycaksıııın sinir oldum kapattıım
Algılayamadığı için söylemedi sanırım arayan soran yok 1 saattir

Ankesörlü cinnet sebebi bence de

Saftirigin birisine denk gelmşsin sanırım
Yarın ararsın bidaha olmazsa

Ankesörlü cinnet sebebi bence de

Saftirigin birisine denk gelmşsin sanırım
Yarın ararsın bidaha olmazsa

Ay yok kırk yılda bir arayayım diyoruum pişman ediyolar yaa bi güzellik yapiim dedim onu da yaptırmadılarr..
Böylesine de ilk kez denk geldim valla resmen ağlıcak gibi abla tamam abla diyo ya gülmemek için kendimi zor tutttuuum
sonuç elde var sıfır bilerek akşam saati arıyorum genelde tanıyanlar denk geliyodu bu sefer talihsizlik oldu
Bi keresinde yine malın birine denk gelmştim aşkıııııııııııııım diye açtı direk kapamışım

Tanımasına falan gerek yok ki aslında içeriye bir yere seslense de yeterdi yani

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 19 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 120

... ezgisaygin ... 129

... yuppisi ... 138

... Snt55 ... 158

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 218

... KUBB88 ... 218

... zeytinagaci ... 221

... Kanaryam35 ... 237

... KorEc ... 238

... blss ... 238

... mystery123 ... 239

... yunay ... 239

... ARAZIM ... 241

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 319

... tuqbaCadi ... 319

... dilanumut ... 323

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…