- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.441
Mehtaptan sonra yine şafağa devam tatlım
Olsuuun güzel bir mehtap olucaaak
Ben hiç mehtap sayamıycaaaamm bi yemin törenine gitmek için saymıştım bi de dağıtım daha da yok
Atarsa DOĞAN GÜNEŞ sadce
Olsun o hepsinden güzel olucak
314 şafak mı olur yaaaCoookkk ozledimmmm bennnn ooffff
Olsuuun güzel bir mehtap olucaaak
Ben hiç mehtap sayamıycaaaamm bi yemin törenine gitmek için saymıştım bi de dağıtım daha da yok
Atarsa DOĞAN GÜNEŞ sadce
Anlaşıldı yine duygusallığımız üstümüzde
400 leri gördü bu bedenler , adam öldürsek o kadar şafak olmazı be
Çok kötüyüm suann serossicimm acıyor içim
O yönden şanslıyızz 365den başladık ama geçmiyor Çağla geçmiyor isteee
Hande ya bn önümüzdeki haftasonu için kargo göndercem ztn yılbaşı içinde ideal yaniMendilide göndercem kargoyla ama aklıma başka bşy gelmiyo baska bşyde göndersem mi ki bilemedm :26: Sen bşy göndercek misin ?
Ne guzel ya nasil bi duygu diyim o zaman?:)bz resimlerle idare ediyoruz iste:/
Ben english home dan aldim mendili .senemiz 11ocak icn yollycam iste.yilbasi hediyesi icn bisey dusunmedm acikcasi.oraya nasl bisi gnderilir bilemiyorm.eski arabalari seviyo maket araba alicam ama geldignde vercem.yani bnm dusndugm hediyeler geldignde vermek yönünde:)
Ah ah 460 ın acısını en çok yaşayan bizleeeer 6 ay sonra kısalıdı biz hep ordan saydııııık
Geçeceeek geçceeek 1güngelecek1gün kalacaak
ya göndereyim diyorum ama ne göndericem ki???
sanki yanımdaymış gibi, sesi kulaklıktan o kadar yakın geliyor, karşımda oturuyor gibi ama uzanıp da tutamıyorum elini...
sen de yaptın mı mendili
işte bekleye bekleye bizim şafaklara geliceksin hiloş
sonrası yine özlemek......
Çok zoorr hele boyle telefonda konuşurken özledim demiyor mu ahh nasıl icimmm acıyo
bak biz mehtap sayıyoruz, sen de belki 2-3 ay sonra görebilirsin..
Ocağın sonunda hava degisimine gelebilirmiş
Yani 9 aydan sonra inşAllah güzel olur
kızlar yılbaşında sevglime ne göndersem ve siz neler yapmayı düşünüyorsunuz akıl verin yaaa bizim sıkıntı ama baya bi almıyolar her kargoyu didik didik ediyorlar falan ona göre bişeyler bulmalıyım :/
kızlar yılbaşında sevglime ne göndersem ve siz neler yapmayı düşünüyorsunuz akıl verin yaaa bizim sıkıntı ama baya bi almıyolar her kargoyu didik didik ediyorlar falan ona göre bişeyler bulmalıyım :/
Ben bu haftasonu gönderiyorm bi kargo ama yılbaşı temalı olmicakPoaça kek yaptıgım mendil kitap abur cubur bide bugün ısıtıcı silikon aldm ayak için bunları göndercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?