- Emoji Skoru
- 121
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.461
Ben bu haftasonu gönderiyorm bi kargo ama yılbaşı temalı olmicakPoaça kek yaptıgım mendil kitap abur cubur bide bugün ısıtıcı silikon aldm ayak için bunları göndercem
Ayyy o ısıtıcıların resmi linki bişeyi yok mu Ecetoşum ya ısınma problemi var bizde de olmadı ben de yanıma alırım giderken
Ben 3-4 gün gecikse de atkıyla birlikte kendimi göndericem
Çarşısında kargo şubesine göndersen de oradan teslim alsa hayatım bizler çoğumuz öyle yaptık
Ya şey cok gıcık tek kullanımlık ama 5 saat ısıtıyomş fiyatıda 3 tl bşy tek kalmştı bn alırken begenirse kargo gönderdigimde alır gönderirm artk dur resmini cekiyim gratisten aldm bn
ya ben yıyecek falan degı boyle hedıye ıstıyorum saygın zaten oyle yıyecek bısey ıstemıyor carsıya cıkmıcak bı de o bu hafta falan herseyını aldı zaten uf yaa napcam bılemedımmmmmmmmmmmmm
Çarşıya cıksa kendisi gidip kargodan alırdı hediyeyide ya ama bu durumda bşy yapılamazmş gibi duruyo :26:
hı bunları dıyosuuun anladım aynen ama guzel gecelerı falan kullanır ıste ama tek kullanımlıklar aslında almak lazım 1aylık boyle bı kollu bundan gondermek lazım D: bende el ıcın olanlarını bılıyorum ama 2.kez aynı olmuyormus ısısı falan arastırıyorum degısık bı hedıye almayı bakalım ama cokta zaman yok yaaa
Erkegede hediye alması cok gıcık bşy okdr sınırlı secenek var ki
Ayy daha da bugün gratisteydim ben, ne aklıma geldi ne de dikkatimi çekti yahu bunlar
haha gratıste tabı kendımızı kaybedınce gozukmuyor
Ben biraz poğaça yapacağım galiba.
Bir de kitap aldım, yıllar önce lisede şiir yarışmasında birincilik kazandığında bu kitabı hediye etmişler, ama kaybetmiş, bi kere anlatmıştı kaybettiği için üzüldüğünü. çok sever cemal süreya'yı
Eki Görüntüle 906973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?