93/3 asker yolu bekleyenler

Öğlen oldu artık ama günaydınlar hepinize kızllaaar
Başlamış iş bitmiş iştir öğlen geldiyse bugünde geçti demektiiirrr

Ya ztn tek kullanımlık acınca 5 saat kullanıyosn snra atıyosn öyle yazıyo :26:

Farklıdır ozaman kuzum bilmiyorum benim el için olan böyle kumastan küçük kare bişeydi içinde toprak gibi bişi vardı salllyıodun sımsıcak oluyodu cebine koyuyodun veya eldivenin içine uzun süre sıcak tutuyodu. Tek kullanımlık değil ama çok soğuk olunca donuyo açamıyosun. Aslında buda mantıklı dur bakalım selman gelirse bizde alalım onlardan

Bakalım bnde bi tane gönderiyorm işe yararsa gönderirm bundan snra cünkü cocuk nöbette kücük soba vermşler en sonunda onu bacaklarının arasına alıyomş verdikleri yağmurluguda çadır gibi kafasına geciriyomş öyle anca ısınıyorm diyo garibim

Ohaa aynı şartlar oda baddaniye gibi üstüne alıp sobanın önüne oturuyomuş yakında sobayal bütün olcaz diyo Aynen sen gönderde bende alırım gelince. Gelince diye konusuyorum sanki kesinmiş gibi. Hüsrana uğrucam yine ben bak görürsnüz

Ya sen kendini gelcek gelmicek diye şartlama yarın bi gitsin bakalım inş sonuç güzel olur ya iyi düşün iyi olsun

aaa gerçekten çok iyiymiş bu hatırlaman süper olmuş yani bunu bende asker künyesi yaptırdım üstünde resmim var böyle künyenin onu göndericem:)

kızlar burada hava çok soğuk ya, sizde de öyle mi? (Balıkesir)
ve resmen 2 haftadır güneşi hiç görmedim, o kadar çok sis var ki!

Az kaldi sizin birz daha dayanin bitiyooo:)artk vedalasmak ykk kavuscaksiniz insallah:)

ay ama işte şafak sıkıştırması diye bişey var bi de daha az değil hayatım ya 100den düşsek hadi dicem gene bi derecede dur aha nereyee az napıyosun bakalımmmmm ınstagramda goruyorum hep fotolarıı hihi

kızlar burada hava çok soğuk ya, sizde de öyle mi? (Balıkesir)
ve resmen 2 haftadır güneşi hiç görmedim, o kadar çok sis var ki!

yaa izmirdede güzel şuanda kapattı yağıcak sanki gibi anlamadım bende şimdi çıktım saygının annesiyle buluştuk ben gene saçma sapan üstümde bişey olmadan çıktığımdan dondum ben bu kışa alışamadım yaaaahuuu

kızım kışın ortasındayız, montun falan yok mu senin?

kızlarrr kolye gelince fotosunu atarım bakalım nasıl olucak asker künyesinin üstüne fotoğrafımı bastırdım saygına göndericem boynunda asılı durur içinde en azından elinde fotoğraf olup her an olamıcağına hep boynunda asılı olur bakabilir istediği her an diye düşündüm kargoya verip yollucam sana kargo göndericem dedim ptt giriyo sadece dedi ne o ne o diye beynimi yedi ama söylemem tabi ki haha nasıl sizce ama basit bi hediye mi olmuş :26::26:

Aaa bnce değişik bi hediye olur hemde dedigin gibi üstünde taşır ztn asker birisine hediye pahalı bşy alamazsn manevi degeri olsun yeter ki senin yapcagın şeyinde degeri saygın için mükkemml olck eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…