- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.501
Aaa bnce değişik bi hediye olur hemde dedigin gibi üstünde taşır ztn asker birisine hediye pahalı bşy alamazsn manevi degeri olsun yeter ki senin yapcagın şeyinde degeri saygın için mükkemml olck eminim
Olsuuun güzel bir mehtap olucaaak
Ben hiç mehtap sayamıycaaaamm bi yemin törenine gitmek için saymıştım bi de dağıtım daha da yok
Atarsa DOĞAN GÜNEŞ sadce
ya göndereyim diyorum ama ne göndericem ki???
sanki yanımdaymış gibi, sesi kulaklıktan o kadar yakın geliyor, karşımda oturuyor gibi ama uzanıp da tutamıyorum elini...
sen de yaptın mı mendili
işte bekleye bekleye bizim şafaklara geliceksin hiloş
sonrası yine özlemek......
Ben biraz poğaça yapacağım galiba.
Bir de kitap aldım, yıllar önce lisede şiir yarışmasında birincilik kazandığında bu kitabı hediye etmişler, ama kaybetmiş, bi kere anlatmıştı kaybettiği için üzüldüğünü. çok sever cemal süreya'yı
Eki Görüntüle 906973
aaa gerçekten çok iyiymiş bu hatırlaman süper olmuş yani bunu bende asker künyesi yaptırdım üstünde resmim var böyle künyenin onu göndericem:)
hahaha ay çok kötü oluyo bende direk makyaj ve saç bölümüne dalıp kendimi kaybediyorum
ay ama işte şafak sıkıştırması diye bişey var bi de daha az değil hayatım ya 100den düşsek hadi dicem gene bi derecede dur aha nereyee aznapıyosun bakalımmmmm ınstagramda goruyorum hep fotolarıı hihi
kızlar burada hava çok soğuk ya, sizde de öyle mi? (Balıkesir)
ve resmen 2 haftadır güneşi hiç görmedim, o kadar çok sis var ki!
Aaa asker kunyesi olabilir degisik resmli olmasi bak:))
Aynen ya ben de bir çılgınlık yapıp aldım sonunda o fondöteni
Bu sabah cildiyeciye gttim.skıntı ve stresten kaynaklandigini ve demir eksikligini oldugunu soyledi.dudagimin etrafinda cikan ucuklar ve yuzumde cikan svilceler iz birakmaya basladida.ergenlikte bile hic svilcem olmadi.doktor stres yapma ddi.ilaclari kullancam bakalim
Bana gore az sizin safak valla:)ayyy 200u bozmak diyolarmis.bnde 200u bozmayi bekliyorm bi bozulmadi gtti ya.hehe napiym valla is ev arada gezmece falan takiliyorm:))saati gordumm ck begendm.bnde emreye evlenirken dugunde saat takmayi planliyorm:))sn napiyosnn
Bu sabah cildiyeciye gttim.skıntı ve stresten kaynaklandigini ve demir eksikligini oldugunu soyledi.dudagimin etrafinda cikan ucuklar ve yuzumde cikan svilceler iz birakmaya basladida.ergenlikte bile hic svilcem olmadi.doktor stres yapma ddi.ilaclari kullancam bakalim
hangisiini yaa bi kaç tane saymıştık bende kafayı yedim parfümlerle ve sonuç olarak yazdıklarımın yarısını aldımailenin servetini parfümlere ayakkabılara yedirdim beee ... sende fondotenlere hahaha
Yaa yok ben öyle çok pahalı bişeye kaçmadım ilk denemem olucak diye o senin bahsettiğin likit tüp fondöteni aldım işte ama daha deneyemedim
aa o super bak denersın yarın falan cok guzel kapatıyo harbıden hakkını vermısler
Yarın falan bir deneyeyim de gerçekten iyi sonuç alırsam , Ankara'ya giderken de onunla güzelleşeyim
hehe tabıkıde yaniii cok soguk bak asırı dıkkat et kalın gıt yanı harbıden bana saygın soyledı soyledı gene her zmankı gıbı dınlemedım dondum orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?