- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.721
benim erkek kardeşim de böyle olur muhtemelen. 19 yaşında, bizden uzakta yaşıyo ama aramıyor, arayınca da kısa kesip kapatıyor teli. sevgilisi olsa da aramaz sanırım
hahahah ay evet ya cok kalabalık bı de artık içki de soktular ya içeriye ondan doluyor hep
Evet ya tüm kk yı alıştırdım hahah
İşte huyu bu değiştiremiyooozz geçecek 3 ay da bu şekilde maleseff
Annesi de çok kızıyo aramadığı için hep sizinle mi uğraşçam diyo bize ya
Koyarım tabi kız geçen 4 tane falan mektup yazmıştım hiç okumamışlardı da
aa suprmıs bızım dıdıklıyorlar delı gıbı ya ondan ben ups gondercem daha hızlı gıdıyormus sanırım pttnın ya o da oyle bıseyler duyduum :/ hızlı hızlı gıtsın barı
Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok
Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok
Ay aynı aynı
Kıçına telefon bağlıycam artık ankesörlüye gitmek zor geliyo ya o zaman arar belki
Aaa kardesin okurken niye geliyoki?19 yaşına giren lise sondaki kardeşime askerlik muayenesi için kağıt geldi bugün yaaaa
aynen valla alıştık
olsun az kaldı ılk sen kavuscaaan
Valla bilemiyorum ki canım saat de erkendi öyle ama anlayamadık bizde
Aaa kardesin okurken niye geliyoki?
ezgiiiiiiiiiiii yarın 4 ayın kalıyooooooooooo
aps o kuşum
acele posta servisi
Yok bebem kavuşamıcam ben ilk geldiğinde ben burda olcaaaaam sınavlarım olcak bitince gidicem eve gecikmeli olarak 5 6 gün sonra görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?