93/3 asker yolu bekleyenler

Emre bana acemilik zamani Baris manco ben bilirim sarkisini dinle demisti.sarkinin her sozune o kdr dikkat etmemistm bnca zaman.dunde tekrardan baris manco ben bilirim i dinle dedi.dinledigmde agliyorm hep.

Evet ya tüm kk yı alıştırdım hahah

İşte huyu bu değiştiremiyooozz geçecek 3 ay da bu şekilde maleseff

Annesi de çok kızıyo aramadığı için hep sizinle mi uğraşçam diyo bize ya

aynen valla alıştık
olsun az kaldı ılk sen kavuscaaan

Koyarım tabi kız geçen 4 tane falan mektup yazmıştım hiç okumamışlardı da

aa suprmıs bızım dıdıklıyorlar delı gıbı ya ondan ben ups gondercem daha hızlı gıdıyormus sanırım pttnın ya o da oyle bıseyler duyduum :/ hızlı hızlı gıtsın barı

Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok

Hic uzulme cnm en dogru karari veriyosun.hakkinda hayirlisi olsun.zamanla yeni is yerindekilerede alisirsin.

Son düzenleme:
Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok

ya oturmaya bılmemne gıdersın yanı tabıkıde takılırsın ama iş olarak salla orayı bence sen bi an önce

Yok bebem kavuşamıcam ben ilk geldiğinde ben burda olcaaaaam sınavlarım olcak bitince gidicem eve gecikmeli olarak 5 6 gün sonra görücem

ne de olsa o kadar ay dayandın görmeden, konuşmadan, 5-6 gün de artısı olsun. kaç ay beklemişsin 5-6 günün lafı olmaz onun yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…