93/3 asker yolu bekleyenler

bu işteee çekerken parlamış biraz ama bende hayatımda düzgn elli tane foto var gittim ama nasıl olcağını bilmediğimden saçma bi fotomu şey yaptım yandan ve uzak olması gerekiyomuş netliği açısından

Değişik olmş ya alınca süpriz olcak bnce Boynundan hiç cıkarmz kaybetmezde

Değişik olmş ya alınca süpriz olcak bnce Boynundan hiç cıkarmz kaybetmezde

evet durup durup bakar en azından artık fotograflar tasımaya gerek yok kıtap aralarında orda burda boyle boynunda olcam ıstedıgı her an bakabılır nobett yemekte orda burda daha mantıklı geldı hihi

Bence çok iyi düşünmüşsün ezgi künyesinin yanında yeni bi künye daha eklendi işte
Bende düşünüyordum bi ara çok geç gördüm bunu nette çünkü sonra aman banane dedim boşkoydum
Saygın güle güle kullansın

ay tesekkur ederım bebegımmm bende cok sevdım hem askerlıkle baglantılı hemde fotograf acısından guzel geldı o da bana kunye yaptırmıstı bende ona kunye yaptırdım degısık oldu :) evet ne de olsa künyeye alıştılar artık bizimkiler bunuda taksın

Çok iyi düşünmüşsün tatlım, hemde o da çok sevinecektir. Güzel süpriz oldu he Tabi sürekli fotoğraf taşıyorlar cüzdanda defterde ceplerinde en mantıklısı

Askeriyeyle ilgili olan her şeye sempatiyle bakıyorum şimdi ben, bir bitsin adını anmıcam. Boynumdan çıkarmadığım künyeyi kim bilir nerelere atarım

benımde var o ama 2 li ya ustunden saygın ezgı sarıoglu tarıh falan yazılı saygın dıyo bırını sen alcan gelınce bırıde bende olcak onu takcaz hala falan bakalım künyeden bıkmamış olckamış yani ama ben sanmıyorum pek alıştı şimdi ondan öyle geliyor ona

Çok iyi düşünmüşsün tatlım, hemde o da çok sevinecektir. Güzel süpriz oldu he Tabi sürekli fotoğraf taşıyorlar cüzdanda defterde ceplerinde en mantıklısı

aynen ya saygının heryerınde vardı valla yazık kıtaplar ranzasının araarına sokmus boyle yatarken bakıyoms yukarıya sokmus falan altta yatıyoken sımdı yazık ranzası da yok 5 lı yataklar asamıyorumda yastıgımın altına koyuyorum falan dıyodu boyle en azından canı cıkmamıs olcak fotograflarında her sanıye baksın benımde onun boynunda fotografım oldugunu bılmek ıcımı rahatlatcak boyle hosuma gıdıyo hihii bu arada şafaklara bak yaa süper nasıl hissediyosun heyecan dorukta mı

Önce kendi fırlatır bence o , hele ki son günlerin sıkıştırmasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…