- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.781
İnşallah kıllık çıkarmadan alır sinir herifler yaa, bizde özel kargo kabul etmiyormuş da askeriye
İyi bir plan falan mı var, ona mı hevesleniyorsun acaba
Eki Görüntüle 909481
bu işteee çekerken parlamış biraz ama bende hayatımda düzgn elli tane foto var gittim ama nasıl olcağını bilmediğimden saçma bi fotomu şey yaptım yandan ve uzak olması gerekiyomuş netliği açısından
bizim valla gönderdim öyle bişey olursa üzülürüm çokama alıyordur içeriye ptt giriyormuş yani bizim
Yooo evde olcaz ailecekSanki 2014 gelince askerlik bitcekmş gibi mi düşünüyorm nedir
Eki Görüntüle 909481
bu işteee çekerken parlamış biraz ama bende hayatımda düzgn elli tane foto var gittim ama nasıl olcağını bilmediğimden saçma bi fotomu şey yaptım yandan ve uzak olması gerekiyomuş netliği açısından
Değişik olmş ya alınca süpriz olcak bnceBoynundan hiç cıkarmz kaybetmezde
Yooo evde olcaz ailecekSanki 2014 gelince askerlik bitcekmş gibi mi düşünüyorm nedir
Eki Görüntüle 909481
Bizde de sadece ptt giriyor da ben de ona güvenemiyorum :26:
Neyse canım umarım sorunsuz olur seninki
Huhhhuu bence çok tarz olmuş
sevdınız mı ıyı barı bak ıcıme sındı oyle dıyınce sız bı de kucuk not yazdım ıcıne hoho
Bence çok iyi düşünmüşsün ezgi künyesinin yanında yeni bi künye daha eklendi işte
Bende düşünüyordum bi ara çok geç gördüm bunu nette çünkü sonra aman banane dedim boşkoydum
Saygın güle güle kullansın
ay tesekkur ederım bebegımmm bende cok sevdım hem askerlıkle baglantılı hemde fotograf acısından guzel geldı o da bana kunye yaptırmıstı bende ona kunye yaptırdım degısık oldu :) evet ne de olsa künyeye alıştılar artık bizimkiler bunuda taksın
Askeriyeyle ilgili olan her şeye sempatiyle bakıyorum şimdi ben, bir bitsin adını anmıcam. Boynumdan çıkarmadığım künyeyi kim bilir nerelere atarım
Çok iyi düşünmüşsün tatlım, hemde o da çok sevinecektir. Güzel süpriz oldu heTabi sürekli fotoğraf taşıyorlar cüzdanda defterde ceplerinde en mantıklısı
benımde var o ama 2 li ya ustunden saygın ezgı sarıoglu tarıh falan yazılı saygın dıyo bırını sen alcan gelınce bırıde bende olcak onu takcaz hala falan bakalım künyeden bıkmamış olckamış yani ama ben sanmıyorum pekalıştı şimdi ondan öyle geliyor ona
Önce kendi fırlatır bence o , hele ki son günlerin sıkıştırmasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?