- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.761
aayttttt günaydınn kızlarrrr gün bitti güüüün ben dün o çirkin filmi yarısında kesstim bu kadar bayık bi film olamaz nasıl onun hem kitabını yapıp hem de filmini yapmışlar iyi ki kitabı okumamışımsaygının hediyesiyle uğraşıcam bugün bendeeeeeeeeeeeee
ayttttt günaydınn kızlarrrr gün bitti güüüün ben dün o çirkin filmi yarısında kesstim bu kadar bayık bi film olamaz nasıl onun hem kitabını yapıp hem de filmini yapmışlar iyi ki kitabı okumamışımsaygının hediyesiyle uğraşıcam bugün bendeeeeeeeeeeeee
Merhaba canlar haftanin sonunu getiriyoruzzz hadi bitsin bu yil artikkk ins hepinizin keyfi yerindedir cok sukur ben iyiyim toparladim kendimi
a
Ya o filmi bir tek ben mi beğendim yaaa
hshahhaha ben de hiç beğenmemiştim
hahah evet galiba sende arkadaşlarınla falan gırıgr makara izlemişsindir diye beğenmişsindir hayatım
Merhaba canlar haftanin sonunu getiriyoruzzz hadi bitsin bu yil artikkk ins hepinizin keyfi yerindedir cok sukur ben iyiyim toparladim kendimi
gönderdim kargo muuu 30nda elinde olur yazıyor kağıtta hadi bakalım
gönderdim kargo muuu 30nda elinde olur yazıyor kağıtta hadi bakalım
ayyy üstümde niyeyse bi yılbaşı sevinci var sürekli jingle bells jingle bells diyerek geziniyorum
ayyy üstümde niyeyse bi yılbaşı sevinci var sürekli jingle bells jingle bells diyerek geziniyorum
Askeriyeye mi gönderdin yavrum sen ?
evettt bebegımm saygından tam adrres adı falan aldım askerıye tabur onun bunun hepsının gonderdım o sekılde ptt aps le
Resmini atıcaktın ezgiiii nasıl bşy oldu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?