93/3 asker yolu bekleyenler

İsten ckip eve gidis anlarini ck seviyorm:))yilbasi hediyesi bakmaya gidiyorm ofiste cekilis yapicaz yarn hihiii:)bu haftada bitiyooo ck sukur .nabersiniz neler yaptiniz bgnnn

İsten ckip eve gidis anlarini ck seviyorm:))yilbasi hediyesi bakmaya gidiyorm ofiste cekilis yapicaz yarn hihiii:)bu haftada bitiyooo ck sukur .nabersiniz neler yaptiniz bgnnn

İyi akşamlar küübb

kim sevmez ki eve gidiş anlarınııııı
Poff benm klasik okul ev işte temizlik yaptım akşama kadar şimdide yemek yapma derdindeyim sonra da ders çalışcam kısmetse

İyi diyelim iyi olsun Kübiii, tek dersim vardı bugün keyfime diyecek yoktu

Senden naber, şükür çıkabilmişsin işten

güzel bebeğim ama bugün hala konuşamadık nöbette falan gitmiş ondan bende kargo margo uğraştım sen neler yaptınnn gözükmüyorsun hiç y neden gelmiyosun bakıyım sen akşamları falan

sağlık olsun kuzum gördüm gördüm hediyeni çok güzelll
ben yeni yıl hediyemi Allah nasip ederse yeni yıldan 2 gün sonra eline verecem atkısı bitti ve özel birşey aldım espirili
bebekim ben finallere çalışıyorumm Umut burda olacak ya haftaya cuma benimde sınavlarım olacak onunla iken ders çalışma gereği duymayayım tekrar yapayım sadece diye sıkı çalışıyorum o yüzden hiç giremiyorum derslerimde ağır birazcık ondan.
Ezgi bitiriyorsunuz valla az kaldıı benimkine bak görmek bile istemiyorum ama geçti işte geldiğinde nerdeyse 2 ay olacak kalacak 10 ayı:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…